|
Post by sepulture on Jul 19, 2008 21:43:15 GMT 2
Vienà dienà, Rojaus sode, Ieva paðaukë Dievà:
- Dieve, að turiu problemà!
- Kokià problemà, Ieva? - paklausë Dievas.
- Dieve, að þinau tu sukûrei mane ir sukûrei ðá graþø sodà ir visus ðiuos nuostabius þvërelius ir didelæ juokingà gyvatæ, bet að vis tiek nesu laiminga.
- Tai kodël gi, Ieva? - pasigirdo ið dangaus klausimas.
- Dieve, að esu vieniða, ir man iki gyvo kaulo nusibodo obuoliai.
- Gerai, Ieva, tokiu atveju að turiu sprendimà. Að sukursiu tau vyrà... bet ðis vyras - turintis trûkumø padaras, su daugybe blogø áproèiø. Jis meluos, apgaudinës, ir bus baisiai iðdidus, ir t.t., jis tau sukels tik sunkumø. Bet ið kitos pusës, jis bus didesnis, greitesnis, jis mëgs medþioti ir þudyti. Jis atrodys kvailai kada bus susierzinæs, bet kadangi tu skundiesi, að sukursiu ji toká, kad jis patenkins tavo fizinius poreikius. Jis mëgausis vaikiðkais dalykais, tokiais kaip muðtynës ir kamuolio spardymas. Jis nebus perdaug protingas, todël jam reikës visada tavo patarimo.
- Skamba nuostabiai, - pasakë Ieva ironiðkai pakeldama antakius.
- Na... tu gali já turëti tik su viena sàlyga.
- Kokia ji, Dieve?
- Kaip ir sakiau, jis bus iðdidus, arogantiðkas ir þavësis savimi... Taigi tu turi leisti jam manyti, kad pirma sukûriau já. Tik prisimink, tai mûsø maþytë paslaptis... Þinai, kaip moteris moteriai...
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 2, 2008 23:56:10 GMT 2
tai akd sitas cia jau buvo =D
- Jus ištiko didelė nelaimė, - reikšmingai pasakė būrėja jaunai klientei. - Greičiausiai jūs netekote vyro? - Bet aš mergaitė... - Tada tai buvo skėtis.
Lėktuvas ruošiasi skristi nuo Vilniaus iki Maskvos. Prie vieno iš keleivių prieina stiuardesė: -Norit aš jums pasakysiu vieną dalyką, iš kurio jūs juoksitės visą kelią iki Maskvos? Keleivis susidomėjo. -Pas jus atsegtas klynas ir iš ten styro galiukas.. Keleivis: -O jūs norit aš Jums pasakysiu dalyką iš kurio jūs taip pat juoksitės visą kelią iki Maskvos ir atgal? -Na? - susidomėjo stiuardesė. -Čia ne galiukas. Čia visas..
Medaus mėnuo. Vyras ir žmona. Ryte vyras sako: -Brangioji, gal pusryčius padarytum? -O gal meilėj papusryčiaukim?.. - sako žmona. Papusryčiauja jie meilėj. Ateina pietų metas.Vyras vėl sako žmonai: -Brangioji, gal pietus padaryk?.. -O gal meilėj papietaukim.... Papietauja jie meilėj. Ateina vakaras. Vyras vėl prašo, kad žmona pagamintų vakarienę, o ji "...pavakarieniaukim meilėj..." Ryte žmona atsikelia, žiūri, vyras pasidėjęs savo p*mpalą ant radiatoriaus... Nustebus klausia: -Ką tu čia darai??? -Tau pusryčius šildau...
Numirė pavyzdinga vienuolė Margarita. Ir per klaidą pateko į Pragarą. Su siaubu skambina šventam Petrui: - Įvyko baisi klaidą! Negali būti, kad mane nukreipė į pragarą! Šv. Petras pažada padėti. Praeina diena - niekas nesikeičia. Margarita vėl skambina: - Padėkit! Rytoj suplanuota iškrypusi orgija! Gelbėkit! Šv. Petras prisiekia, kad viską sutvarkys. Bet per darbus užmiršta. Po dienos skambutis. Petras su siaubu pakelia ragelį ir girdi: - Petras? Čia Margo. Na tu ten labai nesiparink...
Ateina višta pas gaidį ir sako: - Tu vyras, taip? - Tai aišku - iškart pasipučia gaidys. - Bet kiaušai tai pas mane - atsako višta.
Ola. Šikšnosparnių tuntas kabo... Visi normaliai žemyn galva, tik vienas kažkoks nesusipratėlis galva aukštyn... Naktis, naktipiečių metas - visi išskrenda, išskyrus tą nesusipratėlį... Po kiek laiko grįžta, o tas jau normaliai, "įprastai" kabo... Šikšnosparniai: - Kas tau buvo atsitikę? Šikšnosparnis (nesusipratėlis): - Ai, nieko baisaus, truputį apalpęs buvau...
- Kodėl sperma spermos banke kainuoja brangiau, negu kraujas kraujo banke? - Rankų darbas...
Vibratorius ir bananas guli ant stalo. Bananas sako: - Ko drebi, pirmas kartas?
Dvi karvės skerdykloje: - Tu čia pirmą kartą?.. - Ne bl**, antrą!..
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Aug 6, 2008 23:43:59 GMT 2
Angelai rojuje surado deðrelæ. Kadangi niekaip negalëjo iðsiaiðkinti, kas tai per daiktas, nuëjo pasiklausti pas ðv. Marijà. Ta apþiûrëjo ir sako: - Labai panaðu á ðventàjà dvasià, tik ta didesnë buvo...
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 7, 2008 2:02:39 GMT 2
Jis buvo iš labai neturtingos šeimos. Jo šeima gyveno taip vargingai, kad, jei jis nebūtų buvęs berniukas, jam iš vis nebūtų buvę su kuo žaisti...
xDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 16, 2008 19:34:06 GMT 2
Koks panašumas tarp Kazanovos ir mokesčių inspektoriaus? Abiem atvejais jus dulkina profesionalai!
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 19, 2008 14:58:58 GMT 2
Antras pasaulinis. Aplink koncentracijos stovyklą vaikšto Ycikas ir prašo: - Atiduokit mano tėvelį, atiduokit mano tėvelį. Na, ir pasitaikė geras sargybinis. Tas ir sako: - Ei, Hansai, paduok jam du gabaliukus muilo...
|
|
|
Post by dzindzer on Sept 19, 2008 16:41:06 GMT 2
Vyras netikëtai gráþta namo. Þmona meiluþá slepia po lova. Vyras atsigula ir jau beuþmingant iðgirsta kaþkokius garsus ið po lovos. Vyras mieguistai: - Ðarikai, ar èia tu? - Að, - atsako "Ðarikas" ir lyþteli "ðeimininko" rankà.
Vampyras moko sûnø. Pagauna aukà, suleidþia dantis, pasisotina ir dar leisgyvá paleidþia. Sûnus: - Tëvai, tai ko ne visà kraujà iðsiurbei? - Todël, kad mes esame vampyrai, o ne kokie nors teisininkai!
- Mano kaimynas, pasirodo, buvo vampyras. - ?! - As jam kuolu persmeigiau sirdi ir jis numire.
|
|
|
Post by dzindzer on Sept 26, 2008 9:10:01 GMT 2
Pagavo vampyras narkomanà, alkoholikà ir rastamanà. Ir sako jiems: - Kas man gerai padarys, tà paleisiu, kas ne, tà - suësiu. Davë narkotikø vampyrui narkomanas. Jam nepatiko ir suëdë já. Iðgërë po to su alkoholiku. Ryte atsikëlë - galvà skauda ir suëdë alkoholikà. Atëjo eilë rastamanui. Apsirûkë jie þolës, vampyrui patiko ir paleido já. Tas apsidþiaugæs ir nubëgo. Ið paskos atbëga vampyras ir rëkia jam: - Niekur nepabegsi nuo manæs, Liuse...
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Dec 11, 2008 23:41:58 GMT 2
- Þinai, pas Petrà nenormaliai aukðtas kraujospûdis! - O ið kur tu þinai, tu juk ne daktaras? - Taigi ant jo uodai sproginëja!
|
|
|
Post by evillspell on Jan 5, 2009 2:07:27 GMT 2
Sis dokumentas, datuotas 1825 m., rastas vienuolyno rusyje Sankt Peterburge.
Neaisku koks dailininkas buvo pakviestas restauruoti sv.Jono Krikstytojo cerkve, taciau po atliktu darbu vienuolyno vyresnysis pasiule dailininkui pateikti ivykdytu darbu saskaita uzmokesciui gauti.
Dailininkas, nemokedamas buhalterines rastvedybos, parase :
Saskaita:
1. Padidinau dangu ir pridejau siek tiek zvaigzdziu………….. 1 rub. 2. Nudaziau Kristaus gimimo vieta…. .3 rub. 3. Pataisiau Adomo ir Ievos drabuzius po nusidejimo………….. 5 rub. 4. Nuploviau sv. Mergele ir paskui nudaziau ja tris kartus……. 10 rub. 5. Patvarkiau Barbora salia iejimo………………………….. 8 rub. 6. Mergelei Marijai padariau nauja kudiki…………………… 10 rub. 7. Pataisiau angela ir istaciau plunksna Sventajai Dvasiai…… 7 rub. 8. Po karta patvarkiau Pasaulio Kurejo zmonas……………….. 10 rub. 9. Atnaujinau Mergeles Marijos isblukusias vietas…………….. 9 rub. 10. Sinajaus kalne visus 12 apastalu nulakavau matiniu laku…….. 6 rub. 11. Uzglaisciau ir uzdaziau sv. Nikalojaus uzpakali…………….. 3 rub. 12. Isskyriau linijomis ir pastaciau kryziu po visais sventaisiais….. 5 rub.
Suma…………………………………………….77 rub.
Siame dokumente vienuolyno vyresnysis irase rezoliucija:
Sumoketi sitam kvailiui kiek praso , nes kitaip jis isniekins visus sventuosius.
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Jan 29, 2009 22:02:38 GMT 2
Gráþta á rûmus karalaitis. Visas sumuðtas, apdraskytas, sudauþytas kaip obuolys. Tëvas karalius nustebæs klausia: - Sûnau, kas atsitiko? Juk ne su drakonu kautis buvai iðvykæs, o parsiveþti savo nuotakos. Argi jos neradai? Ji gulëjo stikliniame karste, reikëjo tik jà pabuèiuoti, kad prisikeltø. - O ko neperspëjai manæs, tëve, kokie þiaurûs bûna prisikëlæ zombiai,- vos gyvas suvapëjo kunigaikðtis
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Feb 11, 2009 23:49:56 GMT 2
Mirðta Ðv. Tëvas. Apstoja já vyskupai ir kardinolai, ir klausia, koks bûtø paskutinis Ðv. Tëvo noras, - jie já pasistengsià iðpildyti. - Atveskite man Fantomà, - papraðë Ðv. Tëvas. Iðsisklaidë kunigai po visà pasaulá Fantomo ieðkoti. Suradæ ir pagavæ atvedë. - O dabar palikit mus vienus, - papraðë Ðv. Tëvas. Tiems iðëjus, jis kreipësi á Fantomà: - Gerbiamasis, man gyventi beliko tik kelios valandos, todël norëèiau papraðyti nusiimti kaukæ ir pasirodyti, kas tu esi ið tikrøjø. Fantomas pagalvojo ir tarë: - Gerai, Ðv. Tëve, atskleisiu að tau savo paslaptá, - ir nusiëmë kaukæ. Pamatæs tikràjá veidà, Ðv. Tëvas palingavo galva ir liûdnai nusiðypsojo: - Ech, Petka Petka, ir kas galejo pagalvoti, kur mudu nublokð likimas...
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Apr 16, 2009 21:11:36 GMT 2
-Kol jaunas - reikia linksmintis!-Pasake vampyras.
|
|