|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:00:56 GMT 2
Dvi blondinës kalbasi: - Ech... Man dar tik 30, o jau taip noriu á pensijà... Galëèiau uþbaigti savo antràjà knygà... - O tu raðai knygas? - Ne, tik skaitau
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:01:17 GMT 2
Dvi blondinës kalbasi: - Þinai, að laukiuosi! - Sveikinu, o tu jau sugalvojai bûsimam vaikui vardà? - Ne, kol kas galvoju, kuo vardu jo tëvas.
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:01:34 GMT 2
Sëdi blondinë kavinëje. Staiga iðgirsta galvoje kaþkoká krebþdesá. Taria: - Ei, kas èia?! Pasigirsta balsas: - Èia að. Smegenø kirminas. Gal turi ko nors valgomo?
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:01:50 GMT 2
Dvi blondinës vaþiuoja maðina. Viena sako: - Klausyk, gal gali vaþiuoti lëèiau, nes man baisu... - Na, jei labai bijai, tai uþsimerk, kaip að!
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:02:07 GMT 2
Kuo skiriasi kvailas vyras nuo protingo? Kvailas pasakoja anekdotus apie blondines, o protingas - su jomis mylisi.
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:02:37 GMT 2
Trys merginos (raudonplaukë, juodaplaukë ir blondinë) kalbasi apie tai, kà darytø, pakliuvusios á negyvenamà salà, kur be jø, nebûtø kokiø moterø, o tik ðimtas vyrø: - Na, að pabëgèiau á miðkà ir slapstyèiausi, - sako juodaplaukë. - O að bandyèiau suvilioti patá stipriausià ið visø vyrø, jis mane apgintø nuo kitø, - sako raudonplaukë. - Hmmm... Na, að supratau, koks klausimas, - sako blondinë, - Na, sala... Vyrai... Bet nesuprantu, kame problema?
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:03:05 GMT 2
Viena blondinë nuolat grauþë nagus. Jos draugë, neapsikentusi, patarë: - Þinai, girdëjau, kad joga labai padeda nuo streso, jei tu uþsiimtum joga, gal bûtø lengviau? Po keliø savaièiø draugës susitiko ir ta, kuri patardinëjo, pamatë tvarkingus ir kruopðèiai priþiûrëtus savo draugës nagus: - Ar uþsiimei joga? - Taip, joga puikus dalykas. Kojø nagai daug didesni!
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:03:29 GMT 2
Blondinë teisme, skyrybø byloje: - Að noriu iðsiskirti su savo vyru. Tegul jis moka man alimentus. - Kodël? Ar turite árodymø, patvirtinanèiø jûsø teiginius? - Jis visiðkai nesirûpina nei manimi, nei ðeima, nei vaikais. Visiðkai! - Ar galite papasakoti plaèiau? - Kà èia pasakoti! Jis netgi ne tëvas mûsø vaikams!!!
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:03:47 GMT 2
Trys sunkiausi blondinës metai - tie, kuriuos ji praleido 8-oje klasëje.
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:04:06 GMT 2
Dvi blondionës kalbasi: - Man atrodo, ëmiau vaikðèioti per miegus. - Ið kur þinai? - Ðiandien atsibudau namuose...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:04:56 GMT 2
Plentas. Policininkas Vileniðkis stovi ir tikrina pravaþiuojanèiø maðinø greitá. Kartais sustabdo vienà, kartais kità... Staiga mato lëtai, kaip traktorius, atvaþiuojanèià maðinytæ. Maðinytë vaþiuoja taip ið lëto, kad policininkui kyla átarimai. Jis mosteli lazdele, maðinytë sustoja. Policininkas Vileniðkis prieina ir mato, kad maðinoje sëdi penketas persigandusiø blondiniø. Paklausia tos, kuri uþ vairo: - Kodël taip lëtai vaþiuojate? - Taigi... Kai ávaþiavau á ðità kelià, tai ten buvo þenklas... Paraðyta buvo "24"... Tai ir stengiausi vaþiuoti tokiu grièiu... - Tai buvo ne greièio ribojimo þenklas, o ðio plento numeris. - Aaa.... Ëëë... Policininkas Vileniðkis nenurimsta, o nutaria viskà iðsiaiðkinti iki galo: - Sakykite, ar viskas tvarkoje? - Aaa... Taippp... - O kodël jûs atrodote tokios iðbàlusios, iðsigandusios? - Aaa... Matote, mes tik kà ásukome ið kito plento... Jo numeris buvo "217"...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:05:19 GMT 2
Dvideðimtmetë blondinë pasigiria savo bendradarbëms: - Oi, mergaitës, að iðteku! Þinokit, TOOOKÁ jauniká susiradau.... - Koká? - Paþiûrëkite pro langà, jis atvaþiavo pas mane. - Tas, kuris stovi prie ðeðiðimtinio "merso"? Jis juk uþ tave 30 metø vyresnis! - Aaa... Ne, tai èia ne jis, èia jo sûnus...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:05:36 GMT 2
Blondinës vyras gráþta ið komandiruotës á Italijà. Ta ima klausinëti: - Sakyk, o Italija tikrai panaði á batà, kaip þemëlapyje?
|
|
|
Post by sepulture on Aug 26, 2005 8:05:52 GMT 2
Ar þinote, kodël blondinës nesivaþinëja vandens slidëmis? Jos gi neranda pasvirusio eþero!
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 27, 2005 23:00:49 GMT 2
Isejo varna is kalejimo ir sako: - Kakarieku, kakarieku... tfu, kar, kar.
|
|
|
Post by primadonna on Aug 30, 2005 12:56:58 GMT 2
Ateina zmogelis i baznycia ir sako kunigeliui: "As nusidejau, dvasiskas teveli." "Ir kuo gi tu nusidejai, sunau mano?" teiraujasi kunigelis. "As apgavau viena zyda." Kunigas uzvercia akis i virsu ir pareiskia: "Tai ne nuodeme, mano sunau, tai - stebuklas!"
|
|
|
Post by Birdie on Aug 30, 2005 17:37:47 GMT 2
Susiejo trys vampyrai ir issiruose "medzioti". Pirmasis isbego.... Po keliu minuciu grizta sotus, patenkintas, kraujas per lupa varva. "Matot", sako, "ten toli ziburi? Ten - baras. Visi tokie ikause, kad nepastebejo, kaip apsisukau" Isbego antrasis... Po keliu minuciu grizta sotus, patenkintas. "Matot ", sako, "ten toli sviecianti langa? Ten studentu vakarelis. Zmoniu tiek daug, kad nepastebejo, kaip apsisukau" Isbego treciasis, maziausias... Uz poros sekundziu parleke visas krauju papludes.. Anie du klausia: "Kas buvo?" Treciasis: "Matot ten ta siena? Vat as jos nemaciau"
|
|
|
Post by Birdie on Aug 30, 2005 17:44:06 GMT 2
Sustabde policininkas automobili. Vairuotojui atidarius langa sako: " Sveikinu. Musu akcijoje laimejote 1000 litu, nes vaziavote prisiseges saugos dirzus. Ka darysite su pinigais?" Vairuotojas: "Na, issilaikysiu teises, ...." Salia vairuotojo sedinti mergina: "Pareigune jus jo neklausykyt jo - jis girtas visad nusisneka" Vyriskis ant galines sedynes: "As jums sakiau, kad vogta masina toli nenuvaziuosim" Balsas is bagazines:"Ar mes jau uzsieny?"
|
|
|
Post by primadonna on Aug 30, 2005 18:16:46 GMT 2
"Jei vyras pameta jauna zmona su kudikiu, sena teva, atsakinga posta, taip pavesdamas kelis tukstancius nuo jo priklausomu zmoniu, issvaisto per kelias kartas sukaupta seimos turta ir pabega, kad nieko gyvenime nebedarytu, kaip mes galime pavadinti toki zmogu?" "Tai visiskas nieksas ir neatsakingas egoistas." "Teisingai, o stai indusai pavadino ji Buda."
|
|
|
Post by primadonna on Aug 30, 2005 18:20:14 GMT 2
Kai Barbei isdygo trys plaukai, ji nutare susipinti kasa, bet... o varge, bepinant kasa iskrito vienas plaukas. Tada ji nutare pasidaryti imantria sukuosena. Bet sukuojant iskrito dar vienas plaukas, kas Barbei buvo visiska katastrofa. Po kiek laiko Barbyte nusisluoste asaras, krestelejo galva ir tare: "Tiek to, vaiksciosiu palaidais..."
|
|
|
Post by black666tear on Aug 31, 2005 0:04:23 GMT 2
va...
- Ar tavo laikrodis gerai eina? - Ne, ji reikia neðioti....
|
|
|
Post by black666tear on Aug 31, 2005 0:06:38 GMT 2
- jonai, ko tu bijai labiausiai? - stomatologu ir tamsos. - na kad stomatologu tai suprantama, o kodel tamsos? - O va nezinia kiek tamsoje gali sleptis stomatologu!
|
|
|
Post by primadonna on Aug 31, 2005 0:06:42 GMT 2
Kaip prasideda kiekviena protinga Barbes mintis? "O Kenas man sake, kad..."
|
|
|
Post by Birdie on Aug 31, 2005 7:21:13 GMT 2
Iropoja i stomatologo kabineta zmogelis: "Gydytojau, man rodos, kad as esu drugelis" "Tai jums pas psichologa eiti reikia , ne pas mane" - atsako gydytojas. "Zinau, bet pas jus tokia ryski lempa...."
|
|
|
Post by black666tear on Aug 31, 2005 11:46:21 GMT 2
Psichologo kabinetas. Pacientø nëra. Psichologas sëdi, sprendþia kryþiaþodá, þodþiu neturi kà veikti. Staiga prasiveria durys ir áðliauþia ant keturiø anbulom vyras. Ropoja jis pasieniui vis keturiom ir vis uþpakaliu á prieká. Na daktaras apsidþiaugia: - Na ir kas gi èia pas mane atëjo? Negi gyvaèiukas? Gyvaèiuk, gyvaèiuk, ateik pas daktarà ir papasakok kas tave neramina! Vyras nekreipia á já dëmesio ir toliau po truputá ropoja pasieniui. Na daktaras ir sako: - Na kaip gi èia að galëjau taip apsirikti, taigi èia vëþliukas pas daktarà atëjo! Vëþliuk, vëþliuk, nagi ateik pas daktarà ir papasakok, kas tave neramina! Vyras ir toliau psichologà ignoruoja ir ropoja su pertraukom palei sienà. Na daktaras minutelæ susimasto ir vël sako: - Kaip èia dabar taip. Ir vël að suklydau. Taigi èia pas mus varliukas atëjo! Varliuk, varliuk nagi ateik pas daktarà... Staiga vyras atsisuka ir piktai sako: - Koks að jum varliukas! Að ið telekomo jums interentà ávedinëju!!!
|
|
|
Post by Hellena on Aug 31, 2005 12:33:09 GMT 2
ateina sunus pas mama: -mama, nupirk suniuka.. -ne,nepirksiu. -nu bet mama..nu nupirk suniuka...-vis zyzia vaikas. -ne, pasakiau kad nepirksiu! -nu bet mama... -pasakiau-ne! eik parduok kam nors kitam!
|
|
|
Post by rimike on Nov 19, 2005 10:32:54 GMT 2
Eina blondine ir lajzo lajkrody.Prieina berniukas ir klausia: — Teta, kodel jus laikrodi laizote? — TicTac tik 2 kalorijos.!
|
|
|
Post by Sentenced on Nov 19, 2005 16:39:33 GMT 2
Narkomanas ieina á baznycià ir pradeda uzputinëti zvakes. Kunigas: - Ka tu darai Erode?! - Atsipisk, siandien mano gimtadienis
|
|
|
Post by dzindzer on Mar 9, 2006 21:35:36 GMT 2
siandien vienoj laidoj girdejau toki kaip ir anekdota del kurio puse dienos juokiaus ;D : mazochistas maldauja sadisto "padaryk kad man skaudetu,oo pliz padaryk kad man skaudetu". sadIstas sypteli ir atsako "NE, nedarysiu"
|
|
|
Post by sepulture on Mar 9, 2006 23:08:55 GMT 2
bln tkras sadistas:DDDDDDDDDDDDDD
|
|