|
Post by angiss on Mar 18, 2006 20:24:34 GMT 2
Eina vyras svesti moters diena, saulyte vos sviecia, nesasi geliu puokste. Gatveje ji sustabdo kitas vyrukas ir pradeda pokalbi (berods pageres): -Tai, bicas, moteriai geliu nesi? Kovo 8 svesi? -Svesiu... -O tai kodel tavo geles plastikines? -O tai mono moteris gumine!..
|
|
|
Post by angiss on Mar 18, 2006 20:26:34 GMT 2
Nealkoholinis alus - pirmas zingsnis iki gumines moters...
Labai kietai pripusta gumine moteris su garsu pouch! pakeicia lyti...
|
|
|
Post by ReFaN on May 21, 2006 18:47:22 GMT 2
Mama snekas su sunum. Sako jam: - Zinai, pas tave ant veido daugiau nebebus spuogu. - Is kur zinai, mama? - Nes jiems jau nebera vietos ant kur augt.
|
|
kita
Progimnazistas
-
|
Post by kita on Jul 18, 2006 17:05:36 GMT 2
"Žmogus žemėje žmogus." Juodas humoras. Autorinės teisės man nepriklauso.
|
|
|
Post by dzindzer on Aug 13, 2006 13:12:08 GMT 2
Ligoninës koridoriuje: – Kur jûs velkate tuos apdegusius medgalius? – Ðaðlykà kepsim – Iðprotëjot?! Juk èia ligoninë! – Juokaujam gi. Buratinà neðam á Nudegimø skyriø.
Privati klinika. Uþeina jauna mergina. – Sveiki, daktare! Að rytoj iðteku, mano jaunikis – kriðtolo tyrumo þmogus, o að jau nebe... Þodþiu, man reikia, kad pirmàjà mûsø naktá bûtø kraujo! – Praðau á krëslà... O ryt ið ryto – vël pas mane! Kità dienà: – Oi, dëkui, daktare, buvo tiek kraujo: ir ant sienø, ir ant lubø, að jau nekalbu, kad visa patalynë plaukë kraujuose... Didelis jums dëkui! – Praðau á krëslà! – O kam? – Kam kam... juk visà gyvenimà su skustuvu nevaikðèiosit.
Petriukas klausia tëvo: – Tëveli, ar bûna suplyðusiø prezervatyvø? – Á veidrodá pasiþiûrëk. ;D
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 14, 2006 17:27:36 GMT 2
XDDD nu, as mestelsiu trumpiausia anekdota...
Blondine.
|
|
|
Post by dzindzer on Sept 30, 2006 20:29:21 GMT 2
ateina jaunas vampyrelis i vampyru kluba. aisku wisi selsta, geria krauja. tas priarteja prie baro ir sako: "karsto vandens!"... bare isivyrauja mirtina tyla, visi atsisuke ziuri i ji. tas issitraukia tampona ir guzteli peciais: "kas!?siandien gersiu arbata"...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 3, 2006 21:14:19 GMT 2
na as tki znau anekdota: ateina vampyras i bara ir usisako karsto vandens. visi nesuprnta kaip ce taip vampyra sgers vandeni! tas isitrauke tampona ir sako- as senden ant dietos:DDDDDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Oct 6, 2006 17:28:13 GMT 2
as lb negrazu anekdota pasakysiu:)
Angelas: Taip merginos, kas nori pagimdyti Dievo vaika? Sara? Sara:"........" Angelas:" Gerai.Kas kita eileje? Marija?"
|
|
|
Post by sepulture on Nov 20, 2006 21:10:29 GMT 2
Guli R.R.Tolkinas su žmona pliaže. Žmona staiga: - Ronaldai, kur tavo vestuvinis žiedas?.. - Nepatikėsi brangioji... Taip gimė "Žiedų valdovas".
|
|
|
Post by dzindzer on Nov 26, 2006 14:38:29 GMT 2
Kartà kabo trys vampyrai,na ir prieð juos langas.Staiga vienas sumojuoja sparnais ir iðskrenda pro tà langà,po kurio laiko sugryþta su kraujuotais dantimis.Na tie likusieji klausë-kur bavai? -Va matot tà namelá ant kalvos? -Matom -Na ten jau niekas negyvena-visus sugrauþiau. Na po kurio laiko sumojuoja sparnais kitas vampyras,iðskrenda,po kurio laiko gryþta visa burna kraujuota,likusieji paklausë-kur buvai? -Va matot tà kaimelá? -Matom. -Na ten jau niekas negyvena-visus suvalgiau. Po kurio laiko iðskrenda treèias vampyras ir ilgai netrukæs sugryþta su visu snukiu kraujuotu,na tie kiti ir paklausë-kur tu buvai? -Va matot tà stulpà? -Matom. -O að nemaèiau...
|
|
|
Post by sepulture on May 11, 2007 20:40:55 GMT 2
Žmona - vyrui: - Klausyk, norėčiau su tavim susitarti dėl vieno dalyko. Kai aš išeinu iš vonios kambario ir ant mano galvos rankšluostis, žinok, kad aš tavęs nenoriu. Jei ant mano galvos nėra rankšluosčio, suprask, kad aš noriu tavęs. Vyras: - O'key. Bet norėčiau ir aš tau kai ką paaiškinti. Jei aš išeinu iš vonios kambario su trauzais, žinok, aš tavęs nenoriu. Jei be trauzų, žinok, kad man dzin ... kas tau ant galvos.
|
|
|
Post by dzindzer on May 12, 2007 17:14:55 GMT 2
Reklama: Sveiki, að esu Marilyn'o Manson'o þmona. Kai jis pareina namo ið koncertø, jo marðkinius labai sunku iðplauti, jie bûna permirkæ krauju, pasilieka neiðskalbiamos dëmës, kuriø áprasti skalbimo milteliai nepaðalina. Bet neseniai að susipaþinau su Ozzy Osbourne'o þmona ir ji man pasiûlë kitus miltelius. Dabar man nusispjaut á visas tas dëmes.
|
|
|
Post by midtress on Jun 17, 2007 8:19:32 GMT 2
Kilerio 40 gimtadienis. Surinko visa gauja, mol reikia kolega pasveikint kaip reikalas, visgi skaicius apvalus… Nu isisodina ji i dzipa, nuvaro i uzmiesti, i vila. Ten alus, degtine, merginos ir t.t. Nepastebimai atejo 12 nakties, puole visi kilnot, sveikint, istrauke dovana is po stalo - dideli pailga paketa: - Imk Fedia, cia tau nuo musu visu. Susigraudines jubiliatas isvynioja dovana - ten naujausio modelio pusiau automatinis snaiperio ginklas. - Nu vyrai… nezinau kaip ir dekot… - Pala, pala, tu isimk ji is deklo, - nerimsta draugai. Isima “vintovke”, o ten guli uzsakymas 1 000 000 baksu ir nuotrauka bico. - Nu vyrai… cia jau fantastika… - Pala, pala, einam i rusi, - vel nerimsta kolegos. Nueina i rusi, uzdega sviesa - ten vidury kambario prie kedes priristas, uzklijuota burna sedi “uzsakymas”. - Nu vyrai… ,- graudinasi solinezantas. - Pala, pala, cia irgi dar ne viskas - nuplesk juosta. Jubiliatas drebanciom rankom nuplesia juosta suristajam nuo burnos. Tas tyliai: - Happy birthday to you, happy birthday to you…
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 12, 2007 22:45:18 GMT 2
Pas gydytoją: - Na, ką, galiu jus pasveikinti, jumyse užsimezgusi nauja gyvybė. - Gydytojau, bet gi aš vyras! - Žinokit, askaridėms vienas ir tas pats.
|
|
Vy
Naujokelis
|
Post by Vy on Nov 12, 2007 14:45:36 GMT 2
nescias
|
|
|
Post by sepulture on Nov 13, 2007 0:04:21 GMT 2
Paþinèiø skelbimas: "Jaunas, jausmingas manijakas ieðko bëgioti ir ðaukti mëkstanèios merginos".
|
|
|
Post by sepulture on Nov 20, 2007 21:47:57 GMT 2
Susitinka 2 pelës. -Girdëjau iðteki? -Taip. -O kas jaunikis, gal nuotrauka turi? -Turiu, va, -ir parodo ðikðnosparnio nuotraukà. -Fui, koks baisus! -Bet uþtat lakûnas!...
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Nov 30, 2007 0:58:34 GMT 2
- Tu toks bukas, toks bukas... Kai þmogø sukandþioja vampyrai, jis tampa vampyru, o tave, matyt, sukandþiojo avinai!
|
|
|
Post by evillspell on Dec 7, 2007 20:42:02 GMT 2
Vaziuoja senukas su vezimu keliuku ir staiga sustabdo ji mentai. - Ka vezi? - Kokosu piena. Mentai pradeda zvalgytis, atidaro viena statine, paragauja, ziuri, kad keistas skonis ir paleidzia senuka, o jis motagu plekstelna arkliui ir taria garsiai: - No Kokosai, no!
|
|
|
Post by dzindzer on Jan 28, 2008 20:42:52 GMT 2
Mirë Drakula, atëjo prie dangaus vartø ir praðosi áleidþiamas.Bet dievulis nesutinka, sako : - Tiek kraujo prisiurbei, tiek iðþudei, turi atpirkti savo nuodëmes. Að tave gràþinu á þemæ, tik ne kaip þmogø, o kaip þvërá. Kuo nori bûti? - Noriu bûti kuom nors sparnuotu, kas èiulpia kraujà,- sako Drakula. Pavertë já dievas ðikðnosparniu vampyru, vël jis visà gyvenimà davësi po þemæ, èiulpë kraujà, kol pagaliau buvo nudobtas vieno valstieèio.Gráþta prie dangaus vartø. Dievulis vël lauþosi -Neatpirkai tu savo nuodëmiø, teks dar gráþti á þemæ, tik jau ne þvërimi. Kuo nori bûti? - Þvërim, ne þvërim, svarbu kad sparnuotas ir kraujà èiulptø. Pavertë ji dievas uodu, vël èiulpë Drakula kraujà iki soties, kol buvo sutrëkðtas vienos savo aukos. Gráþta prie dangaus vartø. Dievulis jau visas átûþæs: - Nu neatpirkai tu savo nuodëmiø, vël varysi á þemæ, tik ðákart kuo nors negyvu. Kuo nori bûti? - Ai, gyvas, negyvas, kad tik sparnuotas ir kraujà siurbtu, atðovë Drakula. Taip ir atsirado Always su sparneliais. Pasirodo vampyrai kartais buna arciau nei tikiesi
|
|
|
Post by ellectra on Mar 5, 2008 14:34:53 GMT 2
Metalistai naktį parke geria degtinę. Atvaro prie jų juodas, raguotas Šėtonas ir atsistoja šalia. - Tu kas toks? - Šėtonas. - Ė, Jonai, įpilk Šėtonui. Šėtonas makt, išgeria, ir sako: - Bet aš tikrai Šėtonas. - OK, Jonai, įpilk Šėtonui. Šėtonas susinervina: - Idiotai, aš iš pragaro jūsų sielų atėjau! Tie: - Ė, Jonai, Šėtonui daugiau nepilk...
Eina Petka su Čiapajevu per miestą - alkani kaip vilkai. Žiūri, ant penkto aukšto balkono kaba maišelis su dešra. Petka tuoj pat pradėjo lipti į viršų, o Vasilijus Ivanovičius liko apačioje. Čia prieina policininkas: - Ką jūs čia darote? - Kabinam naujametines dovanas. - Bet juk iki jų dar daug laiko… - Tikrai?..Petka, nukabink dovanas.
Sugalvojo čiukčia nuvažiuoti iki miesto centro. Ateina į stotelę ir klausia žmogaus: – Kaip nuvažiuoti iki miesto centro? – Palaukite 54 autobuso. Kitą dieną ateina tas pats žmogus į stotelę, žiūri – čiukčia stotelėje vis dar stovi. Ir klausia: – Ko dar lauki? Negi dar nenuvažiavai? – Neee... Tai kad dar tik 36 autobusai pravažiavo.
Sėdi du narkomanai, rūko. Žiūri eina juodai apsirengęs žmogus. Narkomanai jį sudaužo, užneša ant namo stogo ir numeta žemyn. Staiga vienas sako: - Sakiau, kad kunigas, o tu Betmenas, Betmenas.
Klausimas: Kuo skiriasi oralinis seksas nuo alaus? Atsakymas: Bare nepasakysi "Visi čiulpkit, aš vaišinu!"
Spec. burys gavo užduotį: sudeginti kanapių lauką. Po šios užduoties atlikimo, gavo kitą užduotį: keliauti į atvirą kosmosą ir kovoti su pokemonais.
|
|
|
Post by ReFaN on Mar 19, 2008 18:06:11 GMT 2
Ibega moteriske i ginekologo kabineta, o ten trys vyrai baltais chalatais. Ji ir sako: - Ar galit mane apziuret? Tie susizvalge: - Nu gerai. Moteriske nusirengia, vyrai i ja spokso, toji ir klausia: - Na, tai kas man? - O ka mes zinom? Mes cia tik antra savaite sienas tinkuojam!
Dvi jaunos moterys istruko be vyru i naktini kluba. Nemazai isgere ir paryciais griztant namo abi prispaude gamtinis reikaliukas. O salia jokio tualeto, tik vietines kapinaites. Ner ka daryti - sutupe ir atliko, ka privalejo tokioje situacijoje. O baigusios apsiziurejo, kad neturi kuo nusisluostyti. Pirmoji nusisluoste kelnaitemis ir jas ismete. Antrajai pagailo vyro dovanotu brangiu kelnaiciu, todel panaudojo vieno vainiko juosta... Kita diena kalbasi ju vyrai: - Ne, taip testis tikrai negali. Mano zmona vakar grizo visiskai girta ir dar be kelnaiciu! Kitas jam atsako: - Cia tai dar nieko. Maniske vakar grizo su kelnaitemis, bet jos tarpkojy radau juosta su uzrasu: "Mes taves niekad nepamirsim. Tavo draugai - ugniagesiai savanoriai."
Teroristai susprogdino desrainiu kioskeli. Desreles isleke i ora ir pakliuvo angelams. Angelai susirinke eme mastyti, kas cia per daiktai. Gincijosi gincijosi, bet nieko nenusprende nutare kreiptis i svenciausiaja mergele Marija. Ta apziurejo desrele, apciupinejo ir sako: - Zinot, niekada tokio daikto nemaciau, bet jauciu, tai Sventoji Dvasia.
Grizta vyras namo po darbo ir sako zmonai: - Labai pavargau darbe, eisiu pajodineti. Zmona atsako: - Eik eik, kumele tau jau tris kartus skambino.
|
|
|
Post by Asanbosam on Mar 24, 2008 17:47:20 GMT 2
|
|
|
Post by Asanbosam on Mar 24, 2008 17:57:17 GMT 2
Papuolė į pragarą amerikietis, rusas ir indas. Tuoj pat prisistatė velnias ir sako: „Visiems kas papuola į pragarą duodu paskutinį šansą patekti į dangų.“ Ir išsitraukia velnias didelį botagą, kurio dar niekas žemėje nėra matęs. „Kas atlaikys tris smūgius nesurikęs, tą paleisiu į rojų. Galite prisidengti kuo tik norite.“ Pirmas amerikonas, velnias ir klausia: „kuom prisidengsi?“ Na amerikietis pasiėmė didžiulį granito gabalą ir laukia smūgių. Velnias užsimojo... Pirmas smūgis... Akmuo į šipulius subyrėjo. Antras smūgis... amerikonas pradėjo rėkti ne savu balsu. Velnias: „Sekantis“ Ateina indas. Velnias jo klausia: „kuo prisidengsi“. Indas atsako: „Niekuo. Aš visą gyvenimą joga užsiiminėjau ir medituojant kūnas nejaučia skausmo.“ Velnias užsimoja. Pirmas smūgis... Tylu... Antras smūgis... Tylu... Trečias smūgis... Tylu. Velnias sako: „Na ką gi, gali varyt į rojų.“ O indas sako: „Ne, noriu pasilikt ir pažiūrėti. Visuose anekdotuose rusai laimi. Noriu pažiūrėt kaip jam šįkart pasiseks.“ „Na gerai, pasilik, jei taip nori.“ „ - Na ir kuo prisidengsi?“ klausia velnias ruso. „ Na kuo kuo... aišku, kad indu.“
Sukūręs Ievą ir Adomą, Dievas tarė: - Man dar liko du dalykai: pirmas - sisioti atsistojus... - Aš Aš, - rėkė Adomas, - aš noriu - man tai tikrai palengvins gyvenimą!!! Ieva pasakė, kad jai tai nesvarbu ir Dievas davė tą galimybę Adomui. Adomas suklykė iš džiaugsmo ir nulėkė per Edeno sodą sisiodamas ant medžių. Jis bėgo per pliažą piešdamas piešinius ant smėlio. Dievas ir Ieva žiūrėjo į vyrą, išprotėjusį iš džiaugsmo ir Ieva paklausė: - O koks antras likęs dalykas, Viešpatie? - Smegenys, Ievuže, smegenys...
Autobusas - zudikas. Stoteleje mirtinai susalde 30 zmoniu.
Instrukcija kaip sušerti katei tablete: 1. Paimkite katę ir paguldykite ją ant rankos, lyg laikytumėte kūdikį. Dešinės rankos smiliumi ir nykščiu suimkite katei iš abiejų snukio pusių. Kai tik katė išsižios, įmeskite tabletę jai į snukį. Leiskite katei ramiai susičiaupti ir nuryti tabletę. 2. Pakelkite tabletę nuo grindų, ištraukite katę iš po sofos ir pakartokite jau žinomą procedūrą. 3. Parsineškite katę iš miegamojo ir išmeskite šlapią tabletę. Iš pakuotės paimkite naują tabletę. Pasiguldykite katę ant kairės rankos, tuo pat metu ta pačia ranka stipriai laikydami ją už užpakalinių kojų. Su jėga pražiodinkite gyvūną ir dešinės rankos smiliumi įstumkite tabletę jam į gerklę. Snukį užčiauptą palaikykite 10 sek. 4. Ištraukite tabletę iš akvariumo ir nuimkite katę nuo drabužinės. Pakvieskite žmoną iš daržo. Stipriai suspauskite katę tarp kelių, tuo pat metu laikydamas jos priekines ir užpakalines kojas. Nekreipkite dėmesio į tylų Jūsų mielos katytės urzgimą. Paprašykite žmonos viena ranka palaikyti katei galvą, pats tuo metu įstatykite šiam sergančiam gyvuliui į snukį medinę liniuotę. Liniuotės pagalba „įmontuokite” tabletę ir su įsiūčiu patrinkite katei gerklę. 5. Nuimkite savo augintinę nuo karnizo ir paimkite kitą tabletę. Neužmirškite vėliau užlopyti užuolaidą ir nusipirkti naują liniuotę. Stropiai sušluokite į krūvelę statulėlių duženas nuo lentynos, kad po procedūros galėtumėte jas suklijuoti. Susukite katę į didelį rankšluostį ir paprašykite žmonos užsigulti ant jos taip, kad iš po pažasties matytųsi tik augintinės galva. Įstatykite tabletę į šiaudelį gėrimui, pieštuku pražiodykite katę ir papūskite per šiaudelį. 6. Išstudijuokite tabletės vartojimo instrukciją, kad įsitikintumėte, kad ši tabletė nepavojinga žmogui ir išgerkite stiklinę vandens, kad panaikintumėte specifinį prieskonį iš burnos. Apibintuokite ranką žmonai, šaltu vandeniu su muilu nuplaukite kraują nuo kilimo. Nuimkite katę nuo kaimyno tvoros, paimkite dar vieną tabletę. Įkelkite katę į sekciją ir uždarykite jos dureles taip, kad kyšotų tik katės galva. Desertiniu šaukšteliu pražiodykite katę. Elastingos gumelės pagalba nusiųskite tabletę tiesiai katei į gerklę. 7. Atsineškite iš garažo atsuktuvą ir prisukite sekcijos dureles ten, kur jos buvo. Prie skruostų pridėkite po šaltą kompresą ir prisiminkite, kada paskutinį kartą Jus skiepijo nuo stabligės. Išmeskite suplėšytus marškinius ir pasiimkite iš spintos kitus. Iškvieskite gaisrininkų komandą, kad nuimtų katę nuo medžio kitoje gatvės pusėje. Atsiprašykite kaimyno, įvažiavusio į tvorą bandant išvengti susidūrimo su Jūsų kate. Iš pakuotės paimkite paskutinę tabletę. Virve suriškite gyvūno užpakalines kojas su priekinėmis ir pririškite prie valgomojo stalo kojos. Sandėlyje susiraskite tvirčiausias sodininko pirštines. Nedideliu veržlėrakčiu priverskite augintinę išsižioti. Įstumkite į snukį tabletę, lydimą didžiulio gabalo jautienos file. Laikydami katės galvą vertikaliai, supilkite bokalą vandens, kad nuplautumėte tabletę į gerklę. 8. Paprašykite žmonos, kad nuvežtų Jus į greitosios med. pagalbos punktą, ramiai sėdėkite, kol daktaras sutvarstys Jums pirštus ir ranką, bei išims tabletės likučius iš dešinės akies. Grįždami namo užsukite į baldų parduotuvę ir užsisakykite naują valgomojo stalą. 9. Išsikvieskite veterinarą
|
|
|
Post by Asanbosam on Mar 24, 2008 18:00:53 GMT 2
Sveiki! Mes transliuojame reportažą iš mūsų specialios olimpiados. Šioje olimpiadoje nėra jokios dopingo kontrolės. Taip taip – sportininkų NETIKRINA jokia kontrolė. Visiškai netikrina. Taigi... 27 metrus į tolį nušoko estų sportininkas. Tai visai neblogas rezultatas šachmatininkui. 13 žuvusių ir 65 sužeistieji – toks nesėkmingo japonų kiorlingo žaidėjo smūgio rezultatas. Ką tik savo šuolį su kartimi atliko garsusis ukrainietis Sergejus Bubka. Žiūrovai nekantraudami laukia, kada jis pagaliau nusileis. Disko metikas Petraitis šiandien ypač nudžiugino rezultatais – du numušti “Boingai” ir vienas Sergejus Bubka. Štai jau tris valandas kiniečių gimnastas sukasi ant strypo… Organizacinis komitetas nusprendė šiandien neišleisti į areną kūjo metiko – saugumo sumetimais. O maratone tradiciškai laimi bėgikas iš Kenijos. Jis vienintelis sugebėjo nubėgti iki Kenijos. Ką tik sužinojome, kur pradingo visas organizacinis komitetas. O stadione jau renkasi kūjo metikai. Kanados dviratininkas per skubėjimą pamiršo savo dviratį, bet jam tai nesutrukdė pasiekti finišą pirmąjam. O kiniečių gimnastas vis dar sukasi ant strypo. Kūjo metikas iš Norvegijos meta įrankį ir… Taip, kiniečių gimnastas, atrodo, jau nebesisuka… Ir pabaigoje – tradicinė keturiasdešimtkovė. Pasižiūrėkime Lietuvos sportininko pasirodymą. Štai jis nubėgo 1000 metrų. Šoka su kartimi. Griebė štangą. Nuplaukė 100 metrų. Padėjo štangą į vietą. Įvartį, įvartį! Šachas! Matas! Puikus rezultatas! Sportininkas patenka į antrą turą
|
|
|
Post by sepulture on Mar 28, 2008 9:51:48 GMT 2
Metalistas, barbë fyfa, forsas ir vienuolë vaþiuoja viename traukinio kupë. Staiga traukinys ávaþiuoja á tunelá, kupë pasidaro visiðkai tamsu. Pasigirsta pliaukðtelëjimas, o kai traukinys iðvaþiuoja ið tunelio visi pamato, kad forsas glosto ið skausmo perkreiptà snuká. - Taip jam ir reikia, - galvoja vienuolë. - Bandë lásti prie merginos tai ir gavo nuo jos. - Taip jam ir reikia, - galvoja fyfa. - Norejo prie manæs lásti, bet suklydo ir palietë vienuolæ, o ði ir trenkë jam. - Velniava, - galvoja forsas. - Aiðku, metalistas bandë kibinti merginà, bet kvailys suklydo ir palietë vienuolæ, o ði tamsoje supainiojus trenkë man. O metalistas tuo metu sëdi ir galvoja: - Kitame tunelyje vël duosiu forsui á snuká.
|
|
|
Post by dzindzer on May 5, 2008 17:06:50 GMT 2
" Elkis su þmonëmis taip, kaip norëtum, kad jie su tavimi elgtøsi "- perskaitë mazochistas ir tapo sadistu.
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on May 5, 2008 22:19:46 GMT 2
Paauglys klausia moèiutës: - Moèiut, ar matei mano tabletes, tas su uþraðu "LSD"? - Velniop tas tabletes, ar matei drakonus virtuvëj?
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on May 12, 2008 22:35:33 GMT 2
Gydytojas psichiatras pasakoja á ligoninæ atvykusiai komisijai: - O ðis ligonis labai sunkus. Ásivaizduoja besàs nemirtingu. Mes já jau nuo 1873-iøjø gydom...
|
|