|
Post by sepulture on Jul 28, 2005 18:26:52 GMT 2
Pilna svaiginanciu kinematografijos triuku ir stulbinanciu pasirodymu,Franco Kupolos 1992metu,daznai perkuriamos Drakulos istorijos,versija yra viena produktyviausiu ir extravagantiskeusiu is 90-uju filmu.Gary Oldman ir Winona Ryder,grafas ir Mina Murray, yra nelaiminguju meiluziu pora.Ji susizadejus su kitu vyru.Antony Hopkins vaidina Van Helsinga,vampyru zudika,nestokojantis mandagaus akiplesiskumo.Tom Waits yra tikras smagumelis-Renfildas,nelaimingas Drakulos vergas kuris troksta vabalu ir kaciu kraujo.Sadie Frost yra sexualioji Liuse Westenra.Ir vargsas Keanu Reeves,Dzonatanas Harker,patenka i nelaime suviliotas triju nimfu-Drakulos zmonu.Sioje versijoje yra visko po truputi:kraujo,nepaliaujamu greitu zirgu vijimusi,aistros ir ilgesingu troskimu...
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 8, 2005 16:46:50 GMT 2
wargsas keanu, nepajege atsispirt ;D bet mane nerwuoja tokie filmai, kur gale nuzudomi idomiausi pagrindiniai weikejai (blogiukai), ir atseit geris wisagalis waikeliu karalius! ;D
|
|
|
Post by Kemeta on Aug 8, 2005 16:49:08 GMT 2
man tai tas filmas pasirode kakoks nelabai rimtas...
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 8, 2005 16:51:05 GMT 2
man ir jis ne itin idomus buwo, bet sakaw, tas gerio laimejimas nerwuoja
|
|
|
Post by Kemeta on Aug 8, 2005 16:52:27 GMT 2
uz tai man patinka azijos filmai, nes ten mirsta arba gerieciai arba visi.. ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 8, 2005 16:53:47 GMT 2
;D ypac japonu filmai negailestingi.wa mane tai labai sukrete "Skraidantys durklai"...
|
|
|
Post by Kemeta on Aug 8, 2005 16:54:31 GMT 2
jo..man irgi patiko.... ;D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 9, 2005 10:44:24 GMT 2
nu o mn tai labai geras filmas!nes labai tixlei atkartotas knygos isuzetas.labai geras.tkr.o jau pabaiga toke bramas sukure deja..
|
|
|
Post by Hellena on Aug 10, 2005 20:14:57 GMT 2
labai tixlei atkartotas knygos siuzetas.. ;DD baik baikas, ce man vos y knyga panasu (ir daug gereu nei knyga!) knygoj drakula visapusiskai blogas ir dar dvokiantis =D o ce nu net saldu ziuret! beto knygoj nebuvo jokios romantikos (labai jau drakula drastiskas buvo su priesu moterim ;D ) o fylme va pakeista ir love story ikista dar. man fylmas daug gereu =D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 10, 2005 20:34:51 GMT 2
nu ka tu ce kalbi! paze kaip kiti filmai nueina i pievas o ce vienas tixleusiu sukurtu apie drakula.jau knyginio drakulos slykstumas sutapo su filminio drakulos slykstumu kur reikejo.o knygoj jis deja buvo kaip jaunas tai grazei vaizduojamas.ir nt grazeu nei filme.filme senesni padare bt tai nsvrbu.o ta meiles istorija ce tik siplesta filme.knygoj ji solidzei buvo pateikta bet tarp eiluciu dr ir kaip buvo aisku vskas tik ce esme kad stengtasi padaryti seubo knyga o ne romana apie meile.manau reiktu tau dr karta paskaityti drakula ir paziureti sita filma
|
|
|
Post by Hellena on Aug 10, 2005 20:39:27 GMT 2
turbut.. ;DD
|
|
|
Post by sepulture on Aug 10, 2005 20:44:30 GMT 2
ne turbut o taip
|
|
|
Post by Hellena on Oct 4, 2005 13:51:13 GMT 2
nu va pagaleu turiu jau sita fylma ASMENISKAI =D laukiu nesulaukiu kada saulute nusileis ir leis man dzeugtis situo fylmu:) kai neapsineuke mano kompas labai komplikuotoj padety.. ;/
|
|
|
Post by sepulture on Oct 4, 2005 19:11:09 GMT 2
pgleu glesi pasizet nrmlei:D
|
|
|
Post by Hellena on Oct 4, 2005 19:15:38 GMT 2
nu jezau ka ir bekalbet.. =DDD nu jau man tox saldumas tas D kad ner nei kur detis :DD nu tox..uhh! dede =DD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 4, 2005 20:03:35 GMT 2
nu va ce tai saunu kad pagyrei visumoj:Dneveltui nemegojau:DDD
|
|
|
Post by Minerva on Oct 5, 2005 21:05:20 GMT 2
Man patiko sis pastatymas. Buvo grazu ziureti, o kartais tai atperka idejos ir logiskumo trukuma. Labai patiko Ryder ir Oldman duetas. Filmas, kuri paziurejus dar ilgai jauti jo atmosfera. Neveltui gavo ne viena apdovanojima...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 6, 2005 10:57:15 GMT 2
as vakar paziurejau vel sita filma,ir su didzeusiu pastabumu, ir tikrai noris sakyti kad tai gereuses drakulos pastatymas.bet vistiek yra tokiu kliuviniu,kad kai ziuri ir juokas ima
|
|
|
Post by sepulture on Oct 6, 2005 10:57:32 GMT 2
bet juk juoks ima beveik is visu filmu;) pateisinama
|
|
|
Post by Minerva on Oct 6, 2005 18:40:11 GMT 2
Oj, kaikurie "siaubiakai" tai tikros komedijos, su manim niekas nenori tokiu ziureti, nes as arba kabinejuosi, arba juokiuosi. O sis filmas i siaubo ir nepretendavo. Ir gerai siaubo ten nera, ir nereikia. Taip, reta filmu, kur kokiu nors klaideliu nebutu. Kartais vien del grozio, kas nors netaip.
|
|
|
Post by sepulture on Oct 6, 2005 18:46:38 GMT 2
oj tiesa! man atrodo kad nors ir drakula buvo kaip horror fiction bet kazkaip man tai labeu siejasi su preromatiska dvasia...ir filmas puikeusei islaike viska savose vietose
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 1, 2006 22:29:18 GMT 2
=DDD vel ziurejau sita filma;D kinematografijos stebuklas;DDDD viskas attitinka mn fanatzija(as)
|
|
|
Post by sepulture on Jul 1, 2006 22:30:42 GMT 2
ale znaj mn vistek btu buve faina jei ce D btu vaidines butleris:DDD
|
|
|
Post by sepulture on Nov 1, 2006 21:26:01 GMT 2
nuuuu ka svkr drisot jo nezet?!:DDD vel zavejua skaip Dvilkolakis tvarke liuse:D
|
|
|
Post by Hellena on Nov 1, 2006 22:36:47 GMT 2
dvilkolakis:D ziurejau ziurejau:D buvo idomu kaip vercia:D visgi buvo kur prikibt (there was a princess - taip, yra ir princese; no, do not see me - neziurek i mane!) hopkinso vaidmuo eh nepakartojamas XDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Nov 2, 2006 16:03:55 GMT 2
as su mama ziurejau:) ji kibo prie visu gaslesniu ar ziauresniu scenu:) as tj prie vertimo:) praktiskai viska taisiau ir ant virsau angliskai variau:) do not see me irgi uzkliuvo "nematyk manes" gi!!!ce turima omenyje kad ne va nusisuk ir aceik nezek bt apskritai nematyk lyg manes ce isvis nebutu:)
|
|
|
Post by angiss on Nov 2, 2006 23:31:37 GMT 2
zrejau, kaip praleisiu, bet man uz akies uzkliuvo ir labiausiai isimine ta romantiska scena, kai daktaro sewardo xatoj oldmanas ant wynonos uzgule beje, sadie frost turi nerealius papus!
|
|
|
Post by sepulture on Nov 3, 2006 20:16:17 GMT 2
jooooo prigarojancioji scena unreal:D
|
|
|
Post by angiss on Nov 3, 2006 21:19:00 GMT 2
ale wa kas dar labai patiko, tai liuses raudoni naktiniai beje, kai drakula su tuo kostiumu vaiksciojo po miesta tai pasirode, kad tokis oldmano ivaizdis nesa i deppa... gal ir nusisneku, ale sito vaidmens dzonis nebutu pagadines... oldmanui priekaistas uz tai, kad atrode baisiai dirbtinas... o gal daugiau grimui, bet man kazkaip neypatingas drakula, truksta ugneles...
|
|
|
Post by sepulture on Nov 4, 2006 11:17:05 GMT 2
naaaa....deppas tai jau tkr butu nepagadines:DDDD pritariu del naktiniu..aj, apskrtai mn vsr liuse patiko. sitas personazas mn artimeuses:D angie, tau trbt irgi ane?
|
|