|
Post by angiss on Nov 10, 2006 21:45:39 GMT 2
tnka, mn lb patiktu jo isbalinta oda...
|
|
|
Post by ladyhellsing on Nov 10, 2006 21:45:59 GMT 2
sepultures lb geras kl;D ! jo nuspresta is tiesu dbr is as pritariu kad deppas beleka suvaidintu netgi drakona edanti nekaltas mergeles(bt kuria pramse, kuria tik isivaizduojate) :DDDD
|
|
|
Post by angiss on Nov 10, 2006 21:53:25 GMT 2
ta prsme :DDDDDD kp prevartautoja maniaka pravarde drakonas
|
|
|
Post by ladyhellsing on Nov 10, 2006 21:56:38 GMT 2
o ce viena is geresniu prasmiu=DDDD mn ti visos geros kol kalba apie dracula ir drakonus eina;D
|
|
|
Post by sepulture on Nov 10, 2006 22:45:33 GMT 2
papasakok ta anekdota:D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Nov 10, 2006 23:06:40 GMT 2
aj rimtai gi nezino zmogus:D tj va karta gyveno drakonas kuris esdavo neklatas mergeles, tad pakelkime tosta uz tai, kad jis atskristu i lietuva ir mirtu ir bado:DD
|
|
|
Post by evillspell on Jun 20, 2007 21:09:58 GMT 2
Po knygos filmas gerai suejo, o romantikos... Kaip kas ja supnrata, pvz kai knygoj jis akimis ryjo ta moteri sedincia lauke (man tai romantika), o Hopkinsas tikrai gerai ikunijo charakteri, vienu zodziu super buvo ir skaityt ir ziuret, noriu dar! ;D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jun 20, 2007 22:25:53 GMT 2
sito filmo niekada nebuna per daug...paziuri ir vel is naujo nori:D
|
|
koira
Naujokelis
"Half-devil and half-child." - R. K.
|
Post by koira on Jun 18, 2009 20:03:50 GMT 2
Sorry, kad prikėliau gerokai apmirusią temą, bet negaliu nepakomentuoti apie šį filmą. Jau nežinau kiek metų yra mano mėgstamiausias ir šiaip, ko gero vienas romantiškiausių filmų apskritai kiek teko matyti. Ir kaip ir buvo rašyta aukščiau, tai - niekada neatsibostantis filmas, galiu žiūrėt n kartų, bet vis tiek apsižliumbiu pabaigoj. :]] Gal dėl to, kad pirma pamačiau filmą, o tik paskui perskaičiau knyga, bet filmas patiko labiau. Knygoje Drakula yra tiesiog monstras ir tiek, tuo tarpu filme parodoma, kad ir jis turi jausmus, ir apskritai - kad mes visi turime tamsiąją ir šviesiąją puses. Aktoriai, vaizdas, muzika - viskas tiesiog tobula, žodžiu - nesu mačiusi magiškesnio filmo.
|
|
|
Post by sepulture on Jun 19, 2009 16:48:56 GMT 2
jo, ne veltui ir fresas bottingas pasake, kad copola sitaip nuzude galutinaj gotika, kai drakula pastate pagal vetru kalna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by evillspell on Jun 19, 2009 20:22:08 GMT 2
Siaip tai labai liux, kad tema prikelet galima padiskutuot butu. Bent jau mano nuomone apie sita filma ziauriai pasikeite XD mano postas pries du metus rasytas, dabar galiu visa sirdim pasakyt, kad tikrai nebetinka taip kaip seniau filmas... XD ir aisku savaime kodel, o gi su Lee mano mylimiausia, plius tas zalias rukas itin aki badyt pradejo XDDDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jun 19, 2009 21:29:11 GMT 2
jaaa, kaip senstam...man irgi, turiu pripazinti, jis nebera is filmu, kuriuos galima vel ir vel ziureti xD siaip jau vel ir vel ziureti galima tik 80's komedijas, va, tos nkda neatsibos:D o sitas filmas man suejo 12 klasej, o dbr jau nebe - kai grupioke reikalavo padaryti jo perziura as taip tingejau ir nenorejau xD nes dar nebuvau pasiilgus. dbr susentimentalesiu, bet visgi jis islaikes gerus prisiminimus. ne tik pazymejo vel atgimusia drakulos ir vampyru manija pries gerus 5-6 metus, bet ir asocijuojasi su tokiais kiciniais dalykais, kaip thunderstormu ji wachtinant ir siaip nerupestingom ir naiviom pauglystes dienom (naktim):DDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jun 19, 2009 22:58:36 GMT 2
as tai sita filma emeu db labeu megti nei anxeu:DDDDDDDDDDDD why? vien del ishiokos XDDDDDDDD ziuriu is estetines puses:DDDD na ir del hopkinso xD~
|
|
|
Post by evillspell on Jun 29, 2009 9:22:13 GMT 2
Lady tikrai teisi, senstam ir net labai, daugelis filmu dabar jau atrodo ne tik naivoki, bet ir juokingi, tuo tarpu prisiverciau vel pasiziuret Dracula sita ir labai keistai jauciuos, nes nieko nesukele... o pamenu, kaip droolinau XDDDD anway, susnobejau 100%
|
|
|
Post by sepulture on Jun 29, 2009 13:38:57 GMT 2
nu tai cia tik liudeti reike:DDDD as dzeugios kd mn vis dr gerai veike qotd:DDDD
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Jun 30, 2009 16:35:36 GMT 2
nu last time kai maciau tai irgi nebe toki ispudi paliko kaip pirma ar antra syk macius bet vis tiek negaleciau nurasyt..
|
|