|
Post by sepulture on Jul 27, 2005 21:21:18 GMT 2
Cia pasakokite savo kelioniu ispudzius
|
|
|
Post by sepulture on Jul 28, 2005 17:48:25 GMT 2
sende kelevau po miesta....kazkoke uzkeikta diena nes kas tik netingejo tas kalbino(visoke baisus dedai...)fea...wat kokie sendenines keliones ispudzei
|
|
Eos
Pradinukas
|
Post by Eos on Aug 5, 2005 19:38:27 GMT 2
Nu as tai pries kelias dienas siek tiek toleliau pabuvojau Buvau Saaremaa saloj. Ten taip grazu... Ech. Maciau dvi baznycias su pentagramom ir pn. Ir dar kas nors is jusu zinojo, kad lietuviai buvo sudegine estu miesta Pernu? Jega! Ir dar Latvijoj Bausko pilis pastatyta gintis nuo þemaièiø... Kaþkaip malonu
|
|
|
Post by sepulture on Aug 5, 2005 20:00:24 GMT 2
kokie tie lietuviai laukiniai ;D
|
|
|
Post by soul on Aug 8, 2005 16:22:53 GMT 2
Jau senokai kur nors buvau toliau isvaziavusi Va, praeita vasara buvau Londone. Jau pati pirma vakara uzklydau i juodaodziu kvartala... teko sulaukti siokiu tokiu replikeliu... ech O Camden Town tiesiog visa sutirpau... Tokie Nuostabiausi Pankai prisikabino...(siaip gal kitam nebutu itin malonu, bet... che che) ir malonus pardavejas man zolytes siule, kitas-haliuciogeniniu grybuku... ECH! Kaip as tai buciau per siena prasivezusi...
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 8, 2005 16:34:51 GMT 2
nieko sau ispudziai ;D as dar nesu buwus uzsieny mama neisledzia ;D tegul dar pasidziaugia kol man 17,o wa kita wasara tikrai su tewu iswaziuosiu pasiwazinet po anglija wa snd mano keliones ispudziai is pasto i namus buwo wienu metu grazus.ejau tiltu,o po juo teka upe ir ten padaryta maza uztwankele ir ant jos smagiai waiksciojo antys ;D net priwerte nusisypsot,tokia bjauria diena
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 9, 2005 15:41:24 GMT 2
Vakar su teciu padarem ekskursija... Lyja. Namie sedet nuobodu. Apsiovem batus, pasiemem skecius, sedom i troleibusa ir nuvaziavom i stoti. Kadangi dar nezinojom, kur vaziuosim, kokia valanda trynemes derindami isvykimo ir grizimo laika (su traukiniu). Galiausiai nusprendem varyti i Zaslius, nes tetis itikinejo, kad ten esama grazios baznyteles. Pries kelione pasistiprinome morku sultimis. Ir... isvykome! Vaziavom ilgai ir laaabai smagiai. bendravom su visais pazistamais, o visi nepazistami bendravo su mumis Galiausiai pasiekem keliones tiksla. Valiooo!!! Pasirodo... iki baznycios dar 8km eiti reikia. Tai pasedejom pievoj, pavalgem ir grizom namo ;D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 9, 2005 19:03:55 GMT 2
oj pati ap ta camdena kiek zinau ;D va drauge tri is ten lauktuviu parvezt ;D
|
|
|
Post by soul on Aug 9, 2005 22:14:26 GMT 2
hmhm... ;D as Camden Towne gyvent galeciau... ten tokia atmosfera... sunku nusakyti
|
|
|
Post by sepulture on Aug 9, 2005 22:21:41 GMT 2
nu ne veltui dar vadinamas gotu sirdim
|
|
|
Post by soul on Aug 10, 2005 14:41:51 GMT 2
ir dar panku nepamirsk...
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 10, 2005 15:03:40 GMT 2
Esu buvusi tik Austrijoje. Deja, viskas per daug tvarkinga ir ispuoseleta. Gausu pinigingu turistu, dar gausiau vietu, kur tuos pinigelius leisti.
Zodziu - DIRPK>PIRK>MIRK>...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 10, 2005 18:50:17 GMT 2
nu bt as tai nnreceu kokem siukslyne pvz acidurt...tvarka nera blogas dalykas... ech kalnai...dievinu kalnus...o tau patiko alpes?
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 11, 2005 12:51:28 GMT 2
Is esmes kelione ir buvo po Alpes. Pirmas dienas ziauriai patiko. Po to taip "nusivariau", kad bernams tekdavo mane nesti Siaip po sios keliones galutinai supratau, kad mane labiau traukia vandenynas - neapciuopiami tolimi horizontai... riba, kur baigiasi pasaulis.
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 11, 2005 12:52:51 GMT 2
As tai nieko pries ir po siukslyna pabraidziot. Kazkas naujo butu.
|
|
|
Post by sepulture on Aug 12, 2005 18:50:33 GMT 2
na as mextu pedantiskas sveces salis ;DDD oj mane tai kalnai paviliojo baiseusei...
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 13, 2005 18:58:32 GMT 2
Zinok, taip ir sako: jei jau karta pamatai kalnus ir jie tave patraukia, kas kart girdesi juos saukiant ir noresi apilankyti ten vel ir vel. Roooomantiska:))
|
|
|
Post by sepulture on Aug 13, 2005 22:03:00 GMT 2
noriu dbr i kalnus...acisakyceu jauciu ir civilizacijos del ju...
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 16, 2005 20:51:33 GMT 2
Be civilizuotos kompanijos kalnuose prazutum (aisku, kartais esama isimciu). Ten turistai PriZiurimi. Deja...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 16, 2005 22:23:00 GMT 2
turiu omny acisakyceu kmpo su muzonu ir qotd nolatinio zejimo dl klnu ;D
|
|
|
Post by deathbychocolate on Aug 23, 2005 16:16:41 GMT 2
Tai tada viskas aisku. O as matyt be to neapsieiciau.
Na tu kai parasai, tai kol daeina man - ta prasme, truputi uztrunku issifruoti ;D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 23, 2005 22:46:34 GMT 2
aj gali but sorry del rasto
|
|
|
Post by sepulture on Jun 5, 2006 21:12:45 GMT 2
nu va grzau is berlyno:D nu ka- negriuna vis dr miestas o tk grazeja grazeja:D myliu ji:D ir ypc ju tuos linxmuosius tramvajus:D grazus jie nei kad kitose salyse:D dbr idesiu keleta grzeusiu berlyno pasididzevimo vaizdu:D svento jono bazntcia(myliu ja!!!!) televizijos bokstas kuris dbr kaip matot tapo gresmingai pakibusiu futbolo kamuoliou(berlynieciu futbolo pasaulio cempionato karstine...) berlyno katedra...dom...nu argi ne grozis vakare? garsieji branderburgo vartai... sventos onos baznycia. galetu laisvai konkuruoti su musiske:D reichstagas su savo visa didybe... velnes, nriu grizt tojaus pat ten!
|
|
|
Post by angiss on Nov 25, 2006 16:17:00 GMT 2
nu va, svaitele pabuvus Vokietijoj fotkiu neparveziau, bo nefotkina mano aparatas, uztat galiu dienorasti parasyt Sestadienis (11.18) isvarem is Lt, o kai Lenkijoj viesbuty nakvojom, pas mus kambary vyko tusas, rukem, gerem ir triuksmavom Sekmadienis Prie viesbucio sutikom Duziu, toki juoda valkataujanti suneka, kurs i musu zalia mikruske isoko ir nenorejo islipt, tai bernai dave bobelines ir tas isejo. Paskui varem per De ir nuvarem beveik laiku, ale ziurom - niekas nelaukia. Priesais stovi pastatas - nu ka, mes is Lt, patys susirasim, kas i vidu ileis. Tai zodziu, isiraunam, ten kazkoks diedukas klausia ko norim. Galvojom sargas, tai tik labas, kur tas kur anas, o tas tik sypt vypt, paskaitom - ogi meras, musu vadova Karstena is po zemiu iskniso ir liepe varyt, tai jis zmogus uzduses ir susinervines atmyne miego nenorejom, ejom i vynine Gluehwein gert pamatem vengrus ir pakraupom... lopu lopai... Pirmadienis dada, bernu atvare!!! turkai bl... ale grazus visai, pasimokem, tik mano deka laimejom konkursa ir orientacini, pasitusinom zmoniskai, ale vakare rimtas bajeris vyko. Mano klasioke susiejo su tokiu Zabih, krc, austro ir turko misinys uztinusiom akim, mokytojos liepe juos priziuret, kad gatavi nepasikrustu... a tai durnelei klasiokei - menesines gi! teko rautis pas turkus kambarin - a ten tamsu, lovose 3 bernai, o vienoj is ju - ta grazuole nuoga guli... Teko rietis ir staugt, ja istempiau, bernam pamokslus atreziau, tie vartesi ir klausesi, kol as vokiskai putojausi ir liepiau blondiniu kalem nelaikyt... Su paciu graziausiu , Hamsa, ant baikes susiporinom, kad paskutini vakara pasikrusim, ale nepavyko, nes ir taip nemiegojom, o aplinkui dar zmogu buvo... Antradienis mokem sokt lietuviu folka, susiejau su kitos grupes vadovu - iseiviu is Irano, ale jis ne musulmonas, o ateistas ir pats is ju zvengia. Vaikinui 23 metai, ilgaplaukis, tik maziukas ugis, gal 160cm, bet toks draugelis, kad ragas. Dar per baliu su vokieciu pankeliais suejom, nu zodziu, vyko pogo, buvo ragas, ziauriai linksma... miegojau kokias 3 val... Treciadienis siek tiek sunkia galva padirbau seminare, su panu is Lt komanda High 5 laimejom Quiz pries turkelius paskui siaip vel biski dirbom, vairuotojai spec veze visus i alkoholio krautuves, mes pernesem mikruske i kita vieta, po to grizom ir vel tusinomes. Turkeliai su pankeliais muzikini fighta dare, pasipizdavojom su Imanu (nu tuo draugeliu) ir vel iki kokiu puses 4 ryto prapliurpem tik mano bratkis uzkniso - prisigeres eme pankus erzint, tai teko greit nesdintis, kad snukin negautu )))))) Ketvirtadienis-Penktadienis-Sestadienis Is ryto padirbom, paskui uzkandom ir varem i Bona. Pize, koks unreal muziejus, kiek ten Reichstago daiktu, senas Fritzas gidu buvo, ale kaip aiskiai kalbejo! nu faina... paskui gavom pusantros val laisvo laiko... klasioke, bratkis ir jo klasioke mus su tokia Milda uzkniso, lijo unreal, ale apsipirkt spejom grize bendrai su musu grupe (vokieciai-turkai, vengrai ir mes, tiksliau vengru bernai) ir Imano grupe (vokieciai-amerikonai-pankeliai ir lenkai) Abschiedsparty darem... Iki puses 5 dauguma isluzo, o likom 10 zmogu ir isejom i miesta. krc, 5 panos ir 5 bernai, tai turkeliai jau pradejo velt... tada zaidem tiesa drasa, mane state ant ranku, ale kai uzdaviau Zabiui klausima apie tai, kiek jis panu turejes, tas lb nedrasiai parode 2 tik neaisku su keliom miegojes... o Hamsa i tokius neatsakinejo, nes yra lovelasas ir panas keicia kas 2-3 men, nors ruosiasi vest... Grizom is miestelio apie puse 7, palindom po dusu ir pristatinejom paskutinius darbus, ale raske bent musu 10ties tai eina kaku ir ne nuo gerimo, o nuo miego trukumo... Zabis su uztinusiom akim, vapsie miegantis, Hamsa su daugiau gyvybes, ale ir pridveses, o mes tai ziauriai apspange buvom ir sunkiai kalbejosi... Atsisveikinom su visais, dar apsipirkom mieste ir atsisveikine isvarem namo... Kelione sudas, kojos sutine, beveik nemiegojau... Isvados : kas desis, jei Hamsa, Zabih, Hassanas arba Selman cia atleks? Tevas i vidu neleistu... Imana ileistu, ale jis cia dideliu zmoniu issigastu, nes turkes panos jau stebejosi lietuviu ir ju ugiu skirtumais... Krc, reik po 12kl egzu pigaus ploto kaimo sodyboj netoli alkoholio prekybvietes su patogumais, pirtis butu privalumas. Naudosim slepti turkams ))))))))
|
|
|
Post by sepulture on Nov 26, 2006 12:20:14 GMT 2
bozha bozha:D netruxta mt lietuvisku turku:DDDD
|
|
|
Post by angiss on Nov 26, 2006 13:35:32 GMT 2
truxta :DDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Dec 17, 2006 18:40:22 GMT 2
|
|
|
Post by sepulture on Dec 17, 2006 18:53:21 GMT 2
sorry uz tke onos gausa:DDD tsg negaliu jai acispirt:DD
|
|
|
Post by ReFaN on Dec 18, 2006 17:53:53 GMT 2
blem gal netycia tas pats padavejas, nes ir mus lb maloniai vienas aptarnavo =D toks ilgokais tamsiais plaukais, lyg ir banguoti, nebepamenu =D
|
|
|
Post by sepulture on Dec 18, 2006 22:13:55 GMT 2
ja ja ta spac bicas!:DDDDD
|
|