|
Post by ladyhellsing on Aug 23, 2007 23:26:41 GMT 2
bks nesamone kaip ir daug kas:DDD ale ka zinai cia, mn tai gaila nebutu:DD nebent tu knygu:DDD
|
|
|
Post by sepulture on Aug 29, 2007 23:10:03 GMT 2
mn jo tkr nebutu gaila:DDD
|
|
|
Post by sepulture on Jan 16, 2008 2:49:12 GMT 2
na pagaleu istaikeu siek tiek laiko kuri nusukau nuo leudies meno egzamino ruosimosi laiko:DDDD ka gi...naujieji londone:D na jau skrydis tai maneu mane prazudys;D nors atgal skridau zymei gereu,neskaudejo galvos ir net usmigau:D bet seip verta skristi del naktinio pasaulio vaizdo!nors lietuva neidomei nalti atrdoo- juoda kur dairais tik:DDDDD seip tai pac londonas not my taste pasirodo yra:D rasiste grizau nes jau ten tek dg tu negru kad baisu ir seip jautesi tn esas sudinesnis ven tdl kad esi baltas, kas gerai tai muzejai! nemokami ir dr tkius lobius turi! viska ka galejom apvaixiojomXD zdziu pres egzus mn ten buvo kaifas:D aj nu ir seip juodziu ten vduj neustixi:DDDDDDDDDDDDDDDDd pc greuses dalykas yra london dungeons!!!jau ten musu terpe zinokt:DDDD mes ten kaifotume kai kiti ten rekauja is baimes:DDDD zdziu jau nuo pt prdziu prozektoriumo kavpelis pasklinda:D kaulu metosi kur tik eini:D kraujo znma irgi netruxta:D ir vedzioja po senoviskaji londona:D dr i koki veidrodini labrnta ileidze:D tai pakare, atrdo zarnos islex....vos neuzdusina 1666 metu gaisra vaizduodami :DDD dr sutikom ripperi ir sweeney todda. jis irgi dbr mano beloved one:DDDDDDDDD o dr kai deppa ji vaidinnt pamatysiu!!! seip super veteleXDDD ten verta nueiti ir atkesti eiles:D na ne versaliskas bt vistek:DDDDD seip arxitektura btu cool jei ne iterpta i neidomius naujus pastatuksciusX) uztat labaj verkeu kr ta sgrozis pasleptas...zzek nori nuftknti baznyce bt i kadra lenda ir metaline tilto knstruxija ar dr kox velnesXDDDD seip va raseu traveloga tai tn viskas ir yra nrs aisku as ce jo nekam nedalinsiu o ir seip nebtu idomu:DDD bt fkas kad jau dgka busiu pamirsus:DDDDDD aj nu dzin:DDDD va rodau jums nuotraukas )) cid-bad5e318f5025d2b.skydrive.live.com/browse.aspx/Pictures
|
|
|
Post by sepulture on Apr 7, 2008 20:52:03 GMT 2
nu jaaaaaaa, grizau is italijos i apsiverkuse lituaniaXDDd nzn net kas blgeu - italu vyrai ar lietuviskas oras:DDDDDDDDDDDDDDDDD tie italai, blemba blgeu nei arabaj trbt XD as kai nemextanti lytejimo kontaktu tai mn nervno ju primygtinus lindimas....seubo flmas....pasiilgau lietuvisko snaturumo:DDDdbnt jau as tai ji paturiu lietuvoje:DDDDDDDDDDDDD ale nu bt seip salele....aaaaaah nu jei ne tie vyrai gi gletu praspjeut prancuzijaXDDDD aaaaaawwww....nugriut del arxitekuros galma....naujoviskumas tn lieka sesely, nekaip nepraspjauna dangoraizei senienos, ne taip kaip pas mus :DDDD o seip zmnes koke grazus, ko nepasakysi ap kitas tautas,..ir seip koke je lnxmi, leidze vakarus nuostabaus grozio, sakykim, versaliskuosiuose soduose ir amzinuose vyno ir surio turguose:D nug pasaka.... eee va ce ikeleu ftkiu, teko jas shootinti greitai ir staigei ir dr daug tetos XDDD ns nu dr to stailo - as ce bvau! o mano vos kelios fto ir tos sudinos:DDDDDDDDDD cid-bad5e318f5025d2b.skydrive.live.com/browse.aspx/Pictures/Milano%202008?uc=84sakeu nekd neskrisiu....jaaaa,nekad nesakyk nekada....ale nu vstek i milana idealei nusileidom o kai i vln tai dbr kurce vel XDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Sept 29, 2009 21:13:31 GMT 2
cid-bad5e318f5025d2b.skydrive.live.com/browse.aspx/Pictures/Siaures%20Lenkija%202009kam idomu mano gotikines praktikos fotkes:D seip zeurei smagi kelione bvo po nepazinta lenkija. nes seip seurine dalis priklause prusam, vokecem, o lenkai ja gavo tik po antrojo, tad nestebina, kad ji vssskai kitoke. gdanskas isvis tx vakarietskas miestas kd verktis nrejos last nakti kai ejau vena su juo atsisveiknti. patyreu kx jega mano rektrius. arxeologas bt viska ismanantis, o su mumis varius doktorante ti juoda vista, kuri stebino savo minusiniu iq. mes su vena kursioke net netyce pre jos issiaipem zeurei, ji pakmntavo galngaj o as nesusilaikius gerai issizvengeu prepoliui uzejus. ns seip vsalaik saipemes uz nugaros. bet patikekit znokit pasijutau toke prtnga kai tokios varnos ketina gaut daktaro laipsni blem.... seip fantastiska, tkiosi kada tenais grisiu:) retai nori mn kazkr grizti bt bvo ir prikolu nes taip uzkniso kursiokes kd nrejos pabut venaj o venintels pasirodo budas bvo tai padaryt - ti susipykti. vsi nrmalei isgyveno tai, bt mano greuse kursioke usiparino baisei i po to badesi su savo astreis ir kandzei spygleis ti ir as last sekunde jodai isizeidzeu kd nt dbr danti grieziu XDDDDDD
|
|