|
Post by vampirebeauty on Feb 18, 2010 17:46:32 GMT 2
Na, dabar lyg ir reiketu prisistatyti... Jau gana seniai mano nikas - VampireBeauty, manau, kad tai daug ka apie mane pasako. Esu mirtina vampyru fane, kaip beje ir knygu ziurke. Skaitau viska, kas po ranka papuola, ypac tai kas liecia vampyrus. Gyvenu Prancuzijoje ir laisvai skaitay anglu bei prancuzu kalbom, cia jau man pasiseke, nes palyginti su uzsieniu Lietuvoje to skaitalo tikrai nedaug. O dabar dar Vampu manija prasidejo, knygu isleidzia bent po 5 per menesi, nebespeju pirkt. Labai patinka versti knygas i lietuviu kalba, bet stengiuosi isversti is kiekvienos knygos tik po viena skyriu, vis tik reikia gerbti autoriu teises ir nesinoretu kad vien del to uzdarytu mano saita, lol Na, kol kas gal ir uzteks, pradziai lyg ir nieko butu Attachments:
|
|
|
Post by sepulture on Feb 18, 2010 22:25:49 GMT 2
hellcome! o dieve dieve dieve kaip pavydziu!!! kad tamsta gyvena prancuzijoje )) ah...mano svajoniu salis...kaip ten atsidurei? tikiu, kad ten vampiskos literaturos netruksta, pamenu ka Zakas the Mad sake XDDDDDDDD kaip vampyrai patrauke demesi? man visad si dalis idomiausia:D ps. smagu, kad vel cia sviezio kraujo yra:D
|
|
|
Post by ReFaN on Feb 18, 2010 22:28:39 GMT 2
sveika sveika =]
|
|
|
Post by vampirebeauty on Feb 19, 2010 12:05:46 GMT 2
Prancuzijoje atsiduriau as netycia, kazkada pankavau biski ir isdumiau stopu is Lietuveles net nezinodama, kur lekiu. Ir taip atsitiko, kad pasiule darba, po to kita, taip po truputi as cia ir isitaisiau. O vampai tai visuomet mane domina dar nuo pirmosios perskaitytos Bram Stokerio knygos, po to pervariau visas Anne Rice, o dabar tu autoriu jau ir nebesuskaiciuosi kiek priviso. Labiausiai man vis tik patinka Poppy Z. Brite, esu juoda jos fane, be to jos knygos nepilnameciams yra draudziamos, gana idomus ten vamyriukai...
|
|
|
Post by dzindzer on Feb 19, 2010 17:54:58 GMT 2
welcome versti knygas apie vampyrus- turbut mano svajoniu darbas xD
|
|
|
Post by sepulture on Feb 21, 2010 13:05:02 GMT 2
o taip, kas nepilnameciams tai tikrai idomiausia. as paauglystej skaiciau knygas ne paaugliams, o kai dabar idealus vampai nukeliami i mokyklu laikus, jauciuosi nesuprantanti nieko cia svajoji uzuaugti ir sutikti v(amp)yra, o dabar kai uzaugai, jauties per sena, nes tau ne 17 :DDDDDD
|
|