|
Post by himitsu666 on Aug 12, 2009 17:22:37 GMT 2
Sveiki, Aplinkiniams atrodau keistas zmogus, bet susipazinus artimiau nuomone apie mane dazniausiai pasikeicia. Del savo isvaizdos visur isgirstu ivairiu ir dazniausiai nepagristu epitetu . Myliu Japonija, muzika (ir apskritai mena), knygas, filmus, anime, megstu vienatve, groti smuiku, cele tamsoje, isdarineti nesamones virtuveje, piesti, kai buna nuotaika - siuti. Nekenciu karscio, per daug spiginanèios saules, "orange people", Mano muzikaaaaa: Moi Dix Mois, Versailles, X Japan, D, Sopor Aeternus, Velvet Eden, GPKism, Dir en Grey, The Candy Spooky Theater, HIM, Emilie Autumn, Girugamesh, Malice Mizer, megstu ir klasika ir t.t. Esu cia viena is jaunesniu, todel busiu mazias (ir ypac tylus) vaikas, kuris besiulpdamas nyksti stipliai isikando, nuo tio liaiko jiam patinka kliaujas, bet nioletiu, kad koks gelianoliskas dedule vampylias ji pelkeistu. (^_^)
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Aug 12, 2009 17:43:50 GMT 2
tamsta i savo avatara panasi hmm.. smuiku grot, nice (as net gitara nesugebu ismokt)
|
|
|
Post by sepulture on Aug 12, 2009 17:55:51 GMT 2
hellcome na pagirtini hobiai! ypac tas grojimas smuiku XD~~~ gal kada prisikviesi taip koki nakties svecia su dviem erect iltim :DDDDDDDDDDDDDD mhm, orangutangaj tikrai baisus zmones xD niex ce ju nemexta
|
|
|
Post by himitsu666 on Aug 12, 2009 18:10:21 GMT 2
Ooi smagu butu toki svecia prisikviest.. (-_-) cheche
|
|
|
Post by Mischa on Aug 12, 2009 18:35:54 GMT 2
Hellcome!
|
|
|
Post by Kajitoku on Aug 21, 2009 12:07:46 GMT 2
Oooo tas sakinys su smuiku tiesiog nuzhude~~ galetum kada meet'e su juo apsireiksht~ Welcome~ Kazkada klausiaus Giru...
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 7, 2009 21:25:56 GMT 2
sveika ;]
|
|