|
Post by broncipine on Jul 17, 2009 18:34:57 GMT 2
Kadangi gavau grasinama laiska su reikalavaimu prisistatyti tai staigiai prisistatineju. Esu Bronislava. *jei kalbetume gyvai duociau jum kokias 5minutes issijuokti ir issiklausineti ar as rimtai* Taigi taip toks tikrai mano vardas. Bet mane galite vadinti tiesiog Bronce. Gyvenu Klaipedoje, Ir kolkas, deja, planuoju cia likti. Esu tragiskai ne meniskas zmogus, bet baigiau muzikos mokykla ir esu pradejus rasyti dvi knygas. Kolkas mano didziausias kosmaras butu jei jas kas paskaitytu. Nors turbut patiems akys nukraujuotu Klausau lengvo Rock, Alternative, indie ir Klasika. Megstu filmus. Nors ka cia megstu. DIEVINU filmus. Visi zino mane kaip ta kuri mate turbut visus filmus. Zinoma toli grazu, bet stengtis nieks netrukdo . Nors kaip kazkas pasake, kad zmones arba dievina Knygas arba Filmus as kazkaip labai gerai tai suderinu. Knygos nuostabu, nors kazkaip pastaruoju metu apleidau jas ... Kas dar..? Ai man 18 Labai i tema... Na tai tiek, jei kas idomu pasiklauskit. Nors cia laisva salis, noriu atsakau, noriu ne
|
|
|
Post by sepulture on Jul 20, 2009 2:03:27 GMT 2
hellcome:DDD forumas dbr akivaoizdzei atostogauja:DDDDDDDDDDD tai seip ka, panele, vampais domiesi? a tos knygos gal kaip tycia apie juos?
|
|
|
Post by broncipine on Jul 22, 2009 21:10:55 GMT 2
Dzekui Domiuosi. Vat ypac Edvarda myliu!!! Tobuliasias sparkle vaikinas butu Juokauju Ir knygos ne apie vampyrus. Nors viena siek tiek siaubo. Apie kaukoles
|
|
|
Post by Kajitoku on Jul 26, 2009 0:07:54 GMT 2
Sparkle xDDD~(If i get paid everytime i hear this joke... xD) Sveika! Mano močiutė tavo bendravardė Nesikrimsk, jei dėl vardo. Jau geriau Bronislava nei kokia Agnė kaip aš... '' *totally cannot escape cruel faith, goes to emo corner* O klausomus atlikėjus gal galėtum pavardint? Sepulture, mes ne atostogaujam, mes tiesiog tinginiaujam =D
|
|
|
Post by broncipine on Aug 7, 2009 12:22:54 GMT 2
Nu as mociutes garbei ir pavadinta. Tevas siule keistis varda i... horizontas. O klausau... Hm.. Nu db pavardinsiu paskutiniu metu labiau klausytas: Muse, linkin park, the fratellis, the offsprings, lost prophets, wolf parade, mutemath, bowling for soup... ir dar daug panasiu nesamoniu
|
|
|
Post by Kajitoku on Aug 21, 2009 12:04:42 GMT 2
XD Horizontas xD Nu behurui tai lb tiktu ~ Ash tik db suzinojau kad mane norejo Goda pavadint >_> nesikankinciau db taip Hahaha mus sieja tik LP XD
|
|
|
Post by sepulture on Aug 21, 2009 17:35:25 GMT 2
as isvis galejau buti jolanta arba rasa arba milda XD argi ne gereuy but nemirtinga tai yra zivile?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|