|
Post by buvusi_cigarete on Jan 8, 2009 13:32:06 GMT 2
Gizmodo.com <-- čia taip pat rasite filmuką, tad patarčiau užsukti Tikriausiai ne itin patrauklus temos pavadinimas, tačiau ši naujovė atrodo daug patrauklesnė už bet kurią kitą, iš paskutiniu metu pasirodžiusių Gizmodo.com svetainėje. Taigi pradėsime nuo paprastų paaiškinimų, apie ką mes čia kalbėsime. Taigi Fulton Innovation pristatė mechanizmo prototipą, kuriuo galima įkrauti įvairius prietaisus nenaudojant jokio laido, tiesiog padedant jį į tam tikrą vietą. Tiesa, prezentacijai naudoti prietaisai, tarp kurių buvo 1-os kartos iPhone telefonas, buvo nežymiai modifikuoti. Be abejo, šis faktas skamba atgrasiai, tačiau eCoupled sistema dar tik prototipo būsenoje, kas mums pasako, jog reikia palaukti ir tikėtis dar geresnių rezultatų bei patobulinimų. Fulton Innovation taip pat kalbėjo apie baterijas, skirtas telefonams, kurių nereikėtų įkrauti su laidu. Taigi galėtume tiesiog pasikeisti telefono bateriją ir bet kada įkrauti ją, nesitąsydami jokio kabelio. Tačiau tai dar tik planai, na o dabar galime smagiai pasidžiaugti ir pažiūrėti į šią naujovę.
|
|
|
Post by sepulture on Jan 8, 2009 15:13:50 GMT 2
wow skamba fun:D butu gerai, kad visur butu situ ikrovikliu, kad belekur isikrautume:DDD greit nebeprireiks ir elektros kistuku:D
|
|
|
Post by Kajitoku on Jan 14, 2009 2:03:14 GMT 2
Priminei man kad man rejk naujo mobo XDD Manishkis ishsikraun jau per greitai, o taip uzkniso kraut...dar pypsi taip nakti tai nervina, negaliu miegot
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Jan 14, 2009 11:15:23 GMT 2
tai tik batarke nauja pirk - pigiau atsieis
|
|
|
Post by Kajitoku on Jan 14, 2009 13:17:00 GMT 2
Ajjjjjjj kad ash noriu NAUJO XD~~~~ Ish viso, tureciau babkiu, tai buciau technologiju addiktas XD Bet kadangi neturiu...*sniff*
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Jan 16, 2009 16:24:57 GMT 2
me too XDDDD bet man sekasi matai paskutiniu metu is kitu zmoniu gaut ka nu pvz sese iPhone padovanojo, tevas kompa nauja... na tik fotika teks paciai pirkti
|
|
|
Post by Kajitoku on Jan 30, 2009 1:57:03 GMT 2
me too XDDDD bet man sekasi matai paskutiniu metu is kitu zmoniu gaut ka nu pvz sese iPhone padovanojo, tevas kompa nauja... na tik fotika teks paciai pirkti Lucky!!!!!!!!!!!!!! Man visad rejk paciai uzsidirbt tokiem geeriam, bet tada jausmas lb geras, kai sunkiai dirbi ir nusiperki ta ilgai laukta daikta...*extaze* Pastaruoju metu ish neturejimo ka vejkt, su akriliniais dazais dekoravau savo moba, kad bent kiek neatsibostu man..
|
|