|
korum
Jan 2, 2009 23:06:11 GMT 2
Post by korum on Jan 2, 2009 23:06:11 GMT 2
Sveiki, Iskriptusiečiai. Kadangi esu čia naujokas, pamėginsiu pristatyti save. Pasivadinau save Korumu. Šį vardą pasiskolinau iš fantastinio romano "Kalavijų Rikis" (Michael Moorcock). Užsiregistravau čia greičiausiai dėl to, kad prieš porą metų domėjausi Baltų bei Skandinavų mitologija ir neseniai susidomėjimas grįžo. Be to, šiam forume galima rasti labai įdomių straipsnių apie demonus, magiją ir panašius dalykus. Dabar šiek tiek apie save: Studijuoju Vilniaus Universitete. Mėgstu skaityti absurdo literatūrą, fantastinius romanus ir šiek tiek klasikinius romanus (Jeigu konkrečiai - A. Diuma). Muzika, pastebėjau man patinka tokia, kad labai sunku rasti bendraminčių. :] Esu namisėda, tačiau labai patinka pasivaikščioti vienam naktį ten, kur beveik nėra žmonių. Kartais nueinu į Gotikinės muzikos koncertus. Kartais su manim neina susišnekėti ir dažnai plepu visokias "šizovas" nesąmones. Mėgstu gerti arbatą, o kartais ir vyną. Pastebėjau, kad tarp jūsų yra besidominčių Japonijos kultūra. Man asmeniškai patinka du dalykai: Japoniški kryžiažodžiai ir origamis. Domiuosi vampyrais, tačiau šiek tiek panagrinėjęs šį forumą, pastebėjau, jog nelabai ką ir težinau apie juos. Tikiuosi pagelbėsite pataisyti šį trūkumą. :] Nuotrauka: img84.imageshack.us/img84/6723/nuotraukaqo0.jpgPradžiai tiek. Jeigu turite klausimų - klauskite. :]
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 0:08:02 GMT 2
Post by ReFaN on Jan 3, 2009 0:08:02 GMT 2
oo, fresh male meat =D sorry akd tiap kanibaliskai kreipiuos =D sveikinu atvykus i musu irstva, tikiuos neprapulsi, kaip dauguma ;] duodu bala uz teigiama poziuri i Japonija =D as irgi is vu, gal ne paslaptis ka studijuoji ir kelintas kursas? ^.^
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 0:33:46 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 0:33:46 GMT 2
Studijuoju fiziką. Antras kursas. :]
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 0:48:17 GMT 2
Post by ReFaN on Jan 3, 2009 0:48:17 GMT 2
o, vienmetis ^.^ tik as is salia esancio fakulteto hehe =D
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 0:52:49 GMT 2
Post by sepulture on Jan 3, 2009 0:52:49 GMT 2
as esu maloniai apzaveta tokio mandagaus kreipimosi i Iskriptusiecius toks jausmas, tarsi cia visai ne netycia atrades mus ;D Fizikas ir fantastas (grubiai apibendrinus) - neiprastas variantas! ir dar kad vaikinas! matai, kiek cia uzklysdavo vyriskosios gimines atstovu, vis tiek pabega ziuresim kaip bus su tamstos case:D cia turbut daugeliui is musu tokie bendri bruozai butu - japonija, vampyrai, arbata, gotikiniai koncertai, shizos ir tt :DDDD as cia kaip vampyriskosios puses atstove uzklausiu - tai kaip cia jais susidomejimas kilo? beje, daugeu info apie juos rasi www.vampyrai.666.lt, nes tingiu ta pacia info deti ir i foruma siaip tikrai maloni staigmena:D gal va dar patapsi tikru iskriptusieciu
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:05:05 GMT 2
Post by Hellena on Jan 3, 2009 1:05:05 GMT 2
hello ^^ diuma ir arbata, mmmm... -^_^- tikiuos bus cia jauku:) ir nesidrovek paminet savo klausomu grupiu, patikek, cia mes visi tokie susirinke, kuriu muzika jei kas nors kitas pazista tai buna didziulis "ooooh!!!! negalvojau kad lietuvoj dar kas ju klauso!!!!!" (nors man sita fraze jau dazniau tenka pasakyt=D)
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:07:04 GMT 2
Post by sepulture on Jan 3, 2009 1:07:04 GMT 2
joooo diuma tai geris... as dbr kaip tik gi per viesnage pas senelius pradejau karaliene margo ai isvis historic fiction yra geris
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:19:10 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 1:19:10 GMT 2
Gal ir nepabėgsiu. Pažiūrėsim kaip dar čia bus. Reikia nors kartą išlįst iš šešėlio :] Pirmasis susidomėjimas vampyrais kilo labai seniai. Net sunku prisiminti kada. Vaikystėje namuose radau knygą "Drakula" (Bremas Stoukeris). Pradėjau skaityti ir iš karto susidomėjau. Tik deja, kadangi ta knyga tuo metu man buvo gan sudėtinga, tai nedaug ir perskaičiau. Po kurio laiko susidomėjimas kiek sustojo. Filmų mačiau nedaug ir tie patys iš tų labiau komercinių. Maždaug prieš metus susidomėjimas grįžo :] Tačiau spaudė mokslai, tai vos šiek tiek pasiskaitydavau internete. Labiausiai mane sudomino istorija apie tikrąjį grafą Drakulą. Dabar kai tik baigsis sesija pulsiu pagaliau iki galo perskaityti tą knygą. Taip pat norėtųsi pamatyti senesnius filmus apie vampyrus.
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:24:53 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 1:24:53 GMT 2
Iš senesnės muzikos mėgstu klausytis The Sisters Of Mercy, Clan Of Xymox ir panašias grupes. Maždaug prieš metus buvau Diary Of Dreams koncerte. Jie mane sužavėjo ir iki dabar esu jų gerbėjas. :] Nepamirštu ir Lietuvos scenos: Mano Juodoji Sesuo, Siela, Vilkduja.
Kalbant apie A. Diuma romanus, tai esu perskaitęs "Trys muškietininkus" bei "Po Dvidešimties metų". O dabar kapoju "Grafą Montekristą". :]
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:26:29 GMT 2
Post by Hellena on Jan 3, 2009 1:26:29 GMT 2
man rodos kad mes busim labai geri draugai ateity.... =DDDD atsimenu kazkada dar mokykloj perskaiciau mazdaug toki sakini, kad "ziaurus tironas grafas Drakula, galiausiai pabeges is turku nelaisves, savo krauju lieta kelia pradejo nuo brolio ir tevo priesu nuzudymo" ir pagalvojau, kad jeigu pirmiausa eini skriaudas atmoket tiem, kurie tavo seimos narius gyvus palaidojo, tai nelabai panasu, kad butu toks psichas, kaip kad visi ji vaizduot norejo =D zodziu, my good friend, jei kada iskils kokiu klaustuku apie Drakula, as ir ladyhellsing siame forume visada pasiruosusios padet betkokiais klausimais =DD
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:33:53 GMT 2
Post by sepulture on Jan 3, 2009 1:33:53 GMT 2
reikes ta proga atskanuoti paaati tixleuse drakulos istorijos aprasyma ir ideti cia mes ta lobi su ladyhellsing gi sighisoaroj radom oooo grafas montekristas nerealus....atkreipk demesi kaip ji lygina grafiene D (jei gerai menu) lordu baironu )))
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 1:46:54 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 1:46:54 GMT 2
Būtų tikrai įdomu perskaityti tą Drakulos įstorijos aprąšymą. Internete iš tiesų labai sunku rasti tikrą įstoriją, o ne tokią, kokią sukūrė Bremas Stoukeris. Žinoma nenoriu nuvertinti jo knygos, tačiau norisi žinoti ir kas iš tikro buvo tas Drakula. :]
Tarp kitko, A. Diuma romanuose, kiek buvau permetęs akimis kitus pastebėjau vieną įdomų dalyką. Kadangi A. Diuma rašė remdamasis to laikotarpio įvykiais, tai pastebėjau, jog visos jo knygos yra šiek tiek susijusios viena su kita. Manyčiau, kad perskaičius visas jo knygas galima būtų viską sudėlioti į vieną didelę tokią kaip ir istoriją. :]
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 2:02:29 GMT 2
Post by ladyhellsing on Jan 3, 2009 2:02:29 GMT 2
Hello, our new (hopefully) friend! kaip smagu, matyt, kad kazkas muskietininkus skaite ir dar net "Po dvidesimties metu" yra sukramtes! ^____^ jei nori pratest epopeja, patariu ir Vikonta de Brazelona paskaityt, ten muskietininku nuotykiai dar po desimties metu:D
siaip daug geru dalyku tasmtos bio. zinia, kad domites tikra drakulos asmenybe, kaip jo nuosirdziai gerbejai jau 'n' metu,labai glosto akele.
dar mes su kambarioke visada juokemes, kad jeigu nebutume tapusios istorikem, tikriausia butume fizikes:DDDD
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 2:04:40 GMT 2
Post by evillspell on Jan 3, 2009 2:04:40 GMT 2
Diary of dreams... ;D Sveikas atvykęs į mūsų irštvą, nebijok nenustebinai muzikiniu skoniu, čiau dag kas daug ką klauso ir apsišvietę muzikinėje srityje puikiai, pradedant klasika baigiant j-rock Anyway, smagu amtyti priešingos lyties atstovą, kuris kol kas nesiruošia trauktis. Linkiu išlikti drąsiam all the time
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 2:25:39 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 2:25:39 GMT 2
Tektų man ir pirmąsias dvi knygas dar syki perskaityti. Nedaug ką prisimenu, nes labai jau seniai skaičiau. :] Tarp kitko, man teko filmuotis VU istorikų dienų filme.
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 13:41:12 GMT 2
Post by ladyhellsing on Jan 3, 2009 13:41:12 GMT 2
o, kaip nice del filmo, cia kaip suprantu, tam apie musu liepa liepaite, pavadinimo nepamenu:D o ka ten teko vaidint? ar tik siaip statistu pabut. tas filmas, bent jau mums, istorikams, nerealus:DDD
tai as pati muskietininkus 6-7-8 klasiu begyje perskaicius, tik visada malonu prisimint:D
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 14:03:19 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 14:03:19 GMT 2
Ten buvo vieta su Liepos sodinimu. Teko pašokti ir demonstratyviai įsodinti Ją. :] Tik gaila, kad kai kurias vietas iškarpė.
Atsimenu, mažas būdamas mačiau prancūzų statybos filmą apie tris muškietininkus. Prancūzai per daug nenukrypo nuo knygos (Ne taip kaip Amerikiečių statybos filmuose :] ), taigi buvo labai įdomu žiūrėti. Ypač kai jau perskaityta knyga. :]
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 17:23:48 GMT 2
Post by sepulture on Jan 3, 2009 17:23:48 GMT 2
prancuzu statybos :DDDDDDDDDDDDDDDDDD gerai cia pasakei savi visada geriau pastato, post factum.amerikieciai ypac turi problemu kostiuminiu filmu srity - visad kokia klaida islenda :DDd eina filmas tarkim apie 17a. o pamatai kede is 18 a kaip atradai musu foruma,beje? mes nelabai reklamuojames, atrodo
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 17:47:41 GMT 2
Post by korum on Jan 3, 2009 17:47:41 GMT 2
Kartai ir svetimi pastato geras ekranizacijas. Pavyzdžiui rusų sukurta filmų serija apie Grafą Montekristą gana gerai atitinka knygą.
O šį forumą atradau benaršydamas hmm.. rodos gothic.lt forume. Kažkaip netyčia atradau nuorodą ir įlindau pažiūrėti, kas čia vyksta. Pasiskaitinėjau šiek tiek ir labai sudomino. Pamąsčiau, kad užsiregistruosiu ir keletą savaičių čia tyliai pasėdėsiu, pasiskaitinėsiu. Bet kadangi gavau paraginimą prisistatyti, tai brukštelėjau šiek tiek apie save. :]
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 19:57:14 GMT 2
Post by ladyhellsing on Jan 3, 2009 19:57:14 GMT 2
ha, atsimenu ta vieta, ten pasakoja kaip valaku reformos metu liepa buvo pasodinta, o paskui isdygo istorijos fakulteto pastatai - ir rodo lusnas XDD na va, smagu atrast zmoga, kuris ir su istorikais taip graziai draugauja:D beje, kokiomis aplinkybemis teko su sita privilegijuosta kasta susipazinti?
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 20:00:19 GMT 2
Post by latency on Jan 3, 2009 20:00:19 GMT 2
idomus zmogelis pasirode is bio info :> na tai gal ikelsi savo foto ? (kaip matau dar nieks nepraso)
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 20:18:11 GMT 2
Post by buvusi_cigarete on Jan 3, 2009 20:18:11 GMT 2
ZOMG! tikrai kad fresh male meet Sveikas sveikas, tokiu kaip tu labai laukiam mes cia... manau jau pastebejai kazkaip idomiai man cia atrodo - fizikas iskriptuse gal galima suzinoti kokia spec? ^^ as va pati VU gamtininke, bet turiu "rysiu" ir fizikos fake
|
|
|
korum
Jan 3, 2009 22:54:39 GMT 2
Post by sepulture on Jan 3, 2009 22:54:39 GMT 2
lauryna, as jau ap tavo tuos rysius viena sekunde buvau pagalvojsu ;DDD geras, gothic.lt kazkas mus reklamuoja?XD labai ironiska...nes mes cia kai kas ten visad vaixtom, skaitom - stalkinam, kitaip sakant, bet ne viena neuzsiregistravusiXD bet malonu, kad is tokios vietos:D ten zmogeliai faini ypac jiems diiiidelis respektas uz creeper festa:)
|
|
|
korum
Jan 4, 2009 13:43:32 GMT 2
Post by Mischa on Jan 4, 2009 13:43:32 GMT 2
oho cia kiba kaledu stebuklas mums toki vyruka uzmete?XDDD
|
|
|
korum
Jan 5, 2009 14:48:49 GMT 2
Post by korum on Jan 5, 2009 14:48:49 GMT 2
ladyhellsing: Vienai istorikei iš bendrabučių, kuri filmavo tą filmą, prireikė dar žmonių. Tai per pažįstamus surado keletą fizikų, tarp kurių buvau aš. :] Taip visai netyčia ir netikėtai gavosi. Po to dar ir į patį istorikų uždarą vakarą slapta įsibrovėm, kad pažiūrėtumėm tą filmą. latency: Nuotrauką įkelsiu, tik truputi vėliau, nes yra problemų su nuotraukom (visos labai senos ir nevykusios :] ). niuri_cigarete: Tikrai pastebėjau. :] Nesitikėjau tokios reakcijos. Kituose forumuose tai dažniausiai naujokus arba ignoruoja arba varo ant jų (tikriausiai nereikia minėti kuriuose :] ). O mano specialybė yra Taikomoji Fizika, bet mastau gal pereiti į grynąją fiziką. :] O kokie ten ryšiai fizikos fakultete? :] Ir šiaip man Tavo nick'as kažkur labai matytas... sepulture: Gothic.lt forume pastebėjau nelabai kokie atsiliepimai apie šį forumą (Tikriausiai dėl to mane ir sudomino :] ). Aš tai irgi tik stebiu tą forumą (Taip pat nesu užsiregistravęs). Kartais pareklamuoja neblogus renginius. Mischa: Manyčiau, čia Kalėdų stebuklas man, kad atradau šį forumą. :]
|
|
|
korum
Jan 5, 2009 15:26:57 GMT 2
Post by ReFaN on Jan 5, 2009 15:26:57 GMT 2
kas cia apie mus drista blogai sneket, tai matyt pavydi, kad neturi tikro iskriptusiecio statuso =DDD poor people =D
|
|
|
korum
Jan 5, 2009 18:46:38 GMT 2
Post by sepulture on Jan 5, 2009 18:46:38 GMT 2
MES NOTORIOUS! butu idomu tixliai pamatyti, kaip ten apie mus sneka seip isvis man vis dar keista, kaip mes ten pamineti (kad ir bloguoju) visai is kontexto iskrentam. seip ar taip, kad ir kaip paminejo, vis tiek reklama gerai, kad korum susigunde :DDD seip malonu girdeti, kad paciam tamstai cia stebuklas pamazu, ziurekit, pamatysim, kad ce labai susije visi busim per visus galus
|
|
|
korum
Jan 5, 2009 19:01:37 GMT 2
Post by sepulture on Jan 5, 2009 19:01:37 GMT 2
|
|
|
korum
Jan 6, 2009 18:00:19 GMT 2
Post by korum on Jan 6, 2009 18:00:19 GMT 2
Pataisiau pirmąjį post'ą įdėdamas nuorodą į savo nuotrauką.
Tarp kitko, kaip matau neblogai čia, forume, pasidarbavot. Šiandien pusę dienos nagrinėjau, skaičiau, o dar toli gražu nesimato galo. :]
|
|
|
korum
Jan 6, 2009 20:21:16 GMT 2
Post by ReFaN on Jan 6, 2009 20:21:16 GMT 2
toks kunigiskas nuotraukoj =D
|
|