|
Post by sepulture on Jan 2, 2009 15:56:25 GMT 2
IMKIT ir ziurekit! XDDD
Britai nerealus! Paaugliu degradacija pavaizduoja dieviskai sexy ir pavydziu demonu, paskutiniu mados sauksmu ir tiudoru rumu deka XD Tiesiog gera ziureti... Britai pavadino sio serialo ragana britiskaja bafe, bet britai yra britai ir bafem toli iki ju:D
[glow=red,2,300]taigi, pasirodo in LT rodo, bet geriau neziurekit antro sezono! visiskas briedas, vien paaugliam apie paaglius,net demonai jokingi....tik pirmas 6 serijas paziurekit... [/glow]
|
|
|
Post by sepulture on Jan 2, 2009 15:58:18 GMT 2
as senakt pradejau ziureti ir iki 7 ryto suzejau 6 serijas:D pirmasis britu sezonas:D baigesi bloguju jegu naudai XD o dbr eisiu zeti kitu 13 seriju skirtu amerikai tkreusei baixis geruju jegu naudai XDDDD blexa...akis varvinu kaip ten rengesi mergos XD~~~ bet tas azazelis XD~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nriu jo..........................
|
|
|
Post by Mischa on Jan 4, 2009 13:57:29 GMT 2
zinau,bet antras irgi blogai baigiasi XDD Bet cia jau senas jis,mano nikas cassie is sito serialo imtas XDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jan 4, 2009 14:40:34 GMT 2
hahaha:DDDD azazealis vstek ce bvio gereuses XD antram nera bveik jo ir cassie tai ir suduva mn dr dvi serijos liko ale nafik ... kas tn gut tai tik thelma:D ja sens, 2004. ale va jie sukure dbr vampiska seriala gi:D reike eit jau pirmos serijos medziot
|
|
|
Post by Mischa on Jan 4, 2009 18:06:21 GMT 2
mane ta elle ar kaip ten ji lb uzkniso antram,kazkaip berysio ji man ten. Ja thelma tai gut XDD ir dar kai roxe tas tvarke XDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jan 4, 2009 18:12:32 GMT 2
aj ella tai boring very boring XD va baigeu zeti...seubo filmas kox galas sudinas XD nu sakau antras sezonas tai lievas. gaila kad ji pratesinejo...aisku anglai zejo tik pirma XD saunolei XD nu tkr nepalygnsi...
|
|
|
Post by Mischa on Jan 6, 2009 17:04:14 GMT 2
Zinau man kai numire cassie paskui jau nesiziurejo. Bet vistike ten tas jus visas gyvenimas jega,aplinka ir panasiai.Ech as ir taip mokytis noreciau XDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2009 20:19:33 GMT 2
nu tokioj sulej nafik as nreceu irg mokytis XDD atsiparasau.... ei jei cassie tai patinka, ta pati aktore, toke bsk bitchiskam vaidmeny, gi 2006 uju dzeineij eir vaidino! ar matei ta mini seriala?XDD you must to see!
|
|
|
Post by Mischa on Jan 6, 2009 20:47:21 GMT 2
Nea nemaciau as ja tik kazkur biski bonde kazkuriam macius tokiam tipo minutes pasirodyme XDD
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2009 20:50:21 GMT 2
tai pazek eir!!! XD seip nereali story:D
|
|
|
Post by Mischa on Jan 6, 2009 23:06:24 GMT 2
ok reiks kada uztaikyt proga XD
|
|