|
Post by sepulture on Oct 14, 2008 19:31:47 GMT 2
Refan siandien man per paskaita atsiunte zinute apie kazkokius vampiskus dalykus Ekstra Paneleje...Na, po studiju nuejau pavartyti i Rimi,velnias, o uzpakuotas zurnalas...Na, tiek to, sumokejau tuos 4lt, nes baisiai knietejo, tuo labiau, kad cia Anne Rice suvyrinta XD O dabar paskaicius kaip susinervinau, net nerealiai didele kruva sokolado sukimsauXDDDDD As rimtai...In LT vyksta tokie schnitzleriskai vampyriski vakareliai ?XD Damn, as visgi turiu ten patekti XDDDDD ir blogiausia, kad as visai neseniai pati buvau kazka atradus ap ta zeimiu dvara ir visai pamirsau kur.. Velnias XDDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 14, 2008 19:35:57 GMT 2
ne mane tai ten aximoj beskaitant uzmuse tas A. Rice'as xD Anius Raisas zodziu =DD jo, as ziau, akd vyksta visokie kitokie fantastiniai zaidimai/aidnimai, bet apie vapyru zaidimus dar negirdejau =D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 14, 2008 19:37:21 GMT 2
velnes XD as ryt imsios kvosti apie tai savo pazistamos gotes XDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by seisorayu on Oct 14, 2008 19:39:50 GMT 2
ai...skaiciau šita pas drauge..maniau, kad čia jau visi seniai žino ir puse Iskripstusieciu; ten jau lankosi xDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 14, 2008 19:40:43 GMT 2
xDDDD gerai cia nuskambejo =D ne tu kaip ir tas vaikinukas eik su stoukerio knygom taip reiksmingai, arba su aniaus raiso =DDD prisisiusk lestat prie nugaros ar pan =DD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 14, 2008 19:55:02 GMT 2
as dbr pagadinau nomone ap iskritusecius nes matai mes darom tik savo slaptas orgijas o kiti i savo svingeriu vakarelius nekvece XDDDD
|
|
|
Post by evillspell on Oct 14, 2008 21:47:52 GMT 2
Sudas, nepykit, bet normalus zmones norintys pasimegauti vampyriskom orgijom renkasi savam rate ir nesieksponuoja zurnale panele... O dar toks vaizdas, kad jei tik dominis vampyrais iskarto ir menus studina, prasideda popsiska manija.... Uch kaip susinervinau,o ko, neklauskit nezinau XD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 14, 2008 23:51:37 GMT 2
:DDDDD as sakau kad gali tai skundalei baigtis kaip venaj moterelej is "placei uzmerktos akys" kai nesilaike taisykliu:DDDDDDDDDDDDDD reiktu dr ir i redaxija parasyt grasinnti laiska kam tokeis straipsneis zaloja rozinius paaugliu protus XDDDDDDDDD
|
|
|
Post by dzindzer on Oct 15, 2008 10:56:49 GMT 2
dieve "panele" su vampyrais man maziausiai asocijuojasi xDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 15, 2008 12:13:54 GMT 2
cia extra panele, o ne panele =DD cia du skirtingi zunralai, bet nelabai trbut kuo skirias =D
|
|
|
Post by dzindzer on Oct 15, 2008 17:55:48 GMT 2
tas pats sh
|
|
|
Post by sepulture on Oct 15, 2008 20:27:58 GMT 2
extra panele dr sudinesne:DDDDDDDDDD
|
|