|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 23:32:11 GMT 2
Refan man papostino sitai, tikiuosi ides visa straipsni "Ðventës kaltininkas – Andrew Lloydas Weberis, kurio tikrasis gimtadienis buvo kovo 22 d. – ant scenos pasirodë koncerto pabaigoje. Jis susijaudinæs dëkojo BBC, atlikëjams ir susirinkusiai miniai þmoniø: „Yra kai kas, kà noriu ðá vakarà pasakyti – aèiû visiems þmonëms, kurie padëjo man siekti savo karjeros. Noriu padëkoti visiems, kurie myli miuziklus taip pat kaip að. Priþadu padaryti viskà kà galiu, kad „Operos fantomo“ tæsinys bûtø kuo graþesnis. Iðskirtinai, ðios ðventës proga, atskleidþiu savo naujojo miuziklo pavadinimà. Jis bus pavadintas „Phantom Love Never Dies“ („Fantomo meilë niekada nemirðta“).“
|
|
|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 23:33:07 GMT 2
as jau kaip zvengeu XDDDDDDDDDDDDDD iskrt vaizdels priesaky - senas F dainoja ap meile dr XDDD love never dies..vaje, kaip kopoliskai skmba XD fu...weberiui laikas i pensija:DDD on the other hand, as znma tuo dzeugios XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD yaaaaaaaaayyyyy
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 21, 2008 23:38:58 GMT 2
Uuuu nais....bus dabar ko laukti!!! Tikiuos tik sexovesnio aktoriaus X)~~~
|
|
|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 23:45:59 GMT 2
palaaaaa ce miuziklas :DDD ce reike tiketis geros muzikos, dzin aktrei:DD aaaah gal iseis in real pabuvot tokem miuzikle X)~
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 11:30:08 GMT 2
Aj p*&%&i ta muzika! liaudziai rejk zaidimu! XD~~~ Nea, ash tai noriu ir sexovo aktoriaus...isivaizduojat dabar ikisha koki buduli XD~~ Ne nu aishku toks nebus..bet vis noreciau kad po to pataptu idealas..
|
|
|
Post by sepulture on Sept 22, 2008 13:36:51 GMT 2
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 19:15:49 GMT 2
Hahaha ash noriu kad atrodytu kaip Jason'as Stathamas o dainuotu kaip Bocellis XD~~~ Bet turbut neimanoma XD~~ Ir noreciau kad aktore butu kokia tyresnio veido... Hah, man patinka ziet tokias parodijas: uk.youtube.com/watch?v=EkxRsrpsAcQ
|
|
|
Post by ladyhellsing on Sept 22, 2008 20:26:54 GMT 2
o man kaip tycia carwfordas geriausiai sudainaves music of the night yra:DDD man saros variantas daug geriau skamba nei '04 filmo versijos:D vaizdas aisku 100% filme geresnis:DDDD o siaip tai svarbiausia, kad naujam pastatyme ziurkiu nebutu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Sept 22, 2008 21:54:14 GMT 2
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD naaaa manau nebus nebus, vsgi ce ne weberio ziurkes bvo XDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Sept 22, 2008 21:56:36 GMT 2
o parodija tkr pati greuseXDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by angiss on Sept 28, 2008 19:56:23 GMT 2
as ir sita prika kazkur skaiciau apie tesini, lauksim, kas bus
|
|