|
Post by Kajitoku on Sept 19, 2008 14:34:25 GMT 2
Hai moshi mosh! Rashau cia, nes gavau pashte kad rejk prisistatyt muziejuj XD~~ skambejo kaip grasinimas taigi paskubu..~~ Erm, kaip apie save neturiu daug ka pasakot..erm.. domiuos ivairias japonishkais dalykeliais, groju gitara ir pianinu, fotografuoju, megstu padirbet su photoshop'u..... naikint smegenis prie PC. Jei kas idomu, klauskit Mano kontaktai: www.myspace.com/kajitokuwww.last.fm/thegoldendragonkajitoku-san.deviantart.commyanimelist.net/profile/Kajitokuagnescmail@gmail.com skype: agne_ph Einu paskaitinesiu kokio gerio cia pas jumis yra~~muahahahahahahA~~~
|
|
|
Post by sepulture on Sept 19, 2008 16:46:27 GMT 2
hellcome:) na, vsi turi prisistatyt:) dr ir piktybiskai/ iskrypeliskaj laukem kol kas foto ides galim vel pagrasint ;D
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 19, 2008 16:52:40 GMT 2
oo, chill out iskriptusieciai, cia mano zmogus =DDD galit mylet ja, leidziu =DD ai ji dar apie save nepaminejo (tikiuos neuzmus manes uz viesinima), kad ji dbr jau treciam kurse kazkokio dalyko...su reklama susije arba as nusisneku xD dabar dirba UK, gris spalio pradzioj =D
|
|
|
Post by sepulture on Sept 19, 2008 16:53:49 GMT 2
saugai kaip savo property ;DDD atsivesk i myta jei gris saplio prdziok:DDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 19, 2008 16:55:35 GMT 2
nu tai atsiveisu, jei ji tik nores =D tai zinai, reikai saugot, kad neuzsipultu zmogaus =D
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 19, 2008 19:57:04 GMT 2
Hahahaha~~~~Stoga turiu XD LOL---Watashiwa Refan's prescious treasure desu~~~ muahahaha Ano ..taip ashen reklamos vadyboj treciam paskutiniam kurse busiu (esu). Zdz, dabar pachalinu anglijoj, gryshiu va spalio 1-aja~~~ shiaip nenoriu gryzht, bet gryzhtu tik del Refanos XDDDD~~~~~ *perverted hug* Sepulture thanks, kad mane dadejai i myspace and deviantart'a ^.^ *kukliai pagraibo* muahahah~~~ P.S. O kodel gi me i ''slapastis'' ieit negali???
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 19, 2008 22:17:03 GMT 2
awww, kaip miela xD~ slapastys true iskriptusieciams skirtos...gal ir tu kada ten pateksi, jei sepulture to panores =DD zina cia musu toks paslaptiingas klanas...=DDD joke
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 19, 2008 22:53:43 GMT 2
Negasdyk, nieko slapasciau uz Yaoi Sajuz'a nera ir negali but Aaa...nu ash cia gal pamirshau paminet apie savo interest in boys & boys love...nu va..ishsidaviau...~_~
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 19, 2008 23:28:43 GMT 2
na as tikiuos ir tau kada atsivers slapasciu durys =D
|
|
|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 13:35:11 GMT 2
ti aisku kad ce ner taip sunku patekti uz tu paslaptingu duru kai taip mielai pagraibo ;DDDD kvepia iskriptusietiska mesyte :DDDDD
seip jei tkr interested likti su mumis,taaaaaai galetume kazkaip suderint ;DDD
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 21, 2008 22:31:38 GMT 2
Na manau su laiku paziesit Sepulture-kaipgi tokios skanios mesytes kaip tu nepagrabinejus XD~~ Always hellcomed~~~ ;D *slepia pusiau ishtrauktus torture irankius*~ ~~ hahah, ash pabusiu kaip shitas katinas kolkas~~
|
|
|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 23:09:25 GMT 2
nrealus katinas XDDDDDD aaaaah zdziu, dbr as pklausiu kai ka susijusio su mano interesu lauku:DDDDDD o kaip tamstai vampyrai ar kiti horror things?
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 21, 2008 23:20:56 GMT 2
O ka naisu! Nu tik mano filmas apie vampyrus megstamiausias nlb baisus-su lesley nielsenu ''Dracula: Dead and Loving It'' XDD~~~ Shiaip filmas kuri prisimenu pirmas su vampyrais buvo interviu su vampyru. Keista, bet ash shio filmo taip ir neprisiruoshiu vel paziet...nzn man jis toks liudnas....nzn... Va nebent jus kazkokia kitokia prasme klauset apie tuos vampyrus ~~~ na vaikino tai nenoreciau vampyro XDDDDDD~~~ Jau ir taip per ''festivalius'' netekti daug kraujo...o dar cia...XD~~~ Nu okei, nebent vutu koks sekushii japonas-vampyras XD~~ Bet ciuju tokiu ner.. XD~~~ Shiaip horror megstu, bet tokius gerus ir ne kvailus, kai ateina koks vienas-pyst pyst ishkapoja visus ir baigias filmas...nzn kad bent koks detektyvas butu ipainiotas..va cia tai joa.... Shiaip bijau bishki tamsos...ermmm...kazkada kvieciau dvasias namuose, tai nekaip baiges...>_>'' uh..perdaug cia priplepejau XD~
|
|
|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 23:25:00 GMT 2
as vsd turiu omny gothic/classic horror seubunus arba "seubunus" dead and loving it tai kul filmas XDDD seubas, parodija gresne uz kopolos originala:DDDDDDD ah, koke gera nomone ap vampyrus:DDDDDD kaip malonu grdet, o tai ne kai pradeda svaigt ap van helsingus blemba XDDDDD linxmu faktu tamsta paskaitysit ap vampus jei idmu www.vampyrai.666.lt :DDD reklamoju sv XDDDD seip pagalvojus kad jei jau iskriptuseceis yra ce laikomi kai kure isvis vos kada bepasirode, tai granted! tamsta irgi galesit dbr musu pletkus ir sapnus pvz skaityt:DDDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 21, 2008 23:32:40 GMT 2
oh, va i musu rateli turim sveizeinos tokiu atveju =D
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 21, 2008 23:34:47 GMT 2
Uuuu nais, butinai pasiskaitinesiu kai gryshiu in LT, nes cia tas bevielis internetas baigia mane paverst kanibale XD~ Dieve kokia garbe Rejks graziai elgtis dabar, padoriai, neprievartaut zmoniu kadangi tokias teises jau uzturejau...eh...o jau taip norejau pasilinksmint...nu gal kita karta +_+ Sankyu Reklama visada gerai! Uzsuksiu dar i baneriu tema del savosios kada~ Va dar norejau paklaust ne i tema, gal kas turit kokios info apie kapines kapinynus ir pan., me cia bishki grozisi anglishkom senobinem kapinem...~_~ nu zinau, bishki freaky, bet vis vien..savotishkai grazu..
|
|
|
Post by sepulture on Sept 21, 2008 23:44:41 GMT 2
as ce i nesmniu muzeju bvau idejus kadreli is londno kapiniu kr vetinei gotai piknikavo:DDDDDDDDDD zn kad vietinei london vampyre club memberei ten mexta tusintis ir fotkes kiso kazkr ir as jau nebepamnu XD seip manau netas turi dgeu ka pasiulyt nei varxaj lietuvaicei:DDDDD
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 11:24:02 GMT 2
Ne nu freakai....ash ta prasme ish menishkosios prasmes domiuos..zdz...kapinese tusintis...>_> Ir kur tas jaunimas ritasi...*suneria bobutishkai rankas* XD~~~~ zINAU tik kad tarkim kur ash gyvenu, Thurrocke, tu gotu labai nemegsta, ir apskritai labai tu gotu cia nemegsta, viena pana net buvo subade del to kad ji buvo apsirengus kaip gote... Taigi cia shiek tiek baisu... Ir uzsenieciu pradejo nebemegt...kazkaip net nepatogu lietuvishkai tarpusavyje kalbetis... Ou sankyu, prachekinsiu ^.6
|
|
|
Post by sepulture on Sept 22, 2008 13:48:28 GMT 2
ja ja...zn...jau tem gotam koke pasauline nelaime ce tos merginos nuzudymas...per visus savo zurnalus raso...XD as ce jau taip nutiko kad znau nes tu londono vampyromanu zurnala skaitau XD drauge parupina kaskart po nauja issue XD tai gauni ne ven ap vampus paskaityt:DDDDD
seip tai gli but dl tu gotu bt vstek mnau tn nekencemeusi pakistaniecei su indusais bus. o vetinei anglaj vapse tkr neko kito apart savu nemexta. bt laimei londone mazaj jau tu anglu telike:DDDD arabaj indusai ir lietuvei XDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 18:59:16 GMT 2
DUHHHH Nepamirshk lenku! LENKU!!! Pas mane puse fabriko ju dirba XD~ LOL jie kaip skeriai...XD~~~ Muahaha, aj bet juokingi man ish dalies tie gotai..nzn...kazkaip kozna diena taip rengtis...nzn...suprantu stilius, bet hmm...shiaip noreciau su chalatu ir shlepetem vaiksciot po gatves..bet jauciu greitai mane i vasaros 5 pasodintu...arba uzbadytu XD~~
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 22, 2008 19:30:32 GMT 2
jei dar nepastebejai - tavo nikas geltonas jau =D reiksme - iskriptusiecio statusas, leidziantis eit i slapastis ;D
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 19:52:58 GMT 2
Hai hai, dekavojau gi jau ~~~ muahaha, ka dabar mainais turesiu padaryt? nes kiek man zinoma shiam gyvenime uz dyka nieks nieko neduoda XD~
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 22, 2008 20:22:30 GMT 2
striptiza pasokt =DD
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 21:13:16 GMT 2
Nu jau nu jau XD~~~ Geriau ash jum pagausiu berniuka kuris jum sushoktu ok? XD~
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 22, 2008 22:23:31 GMT 2
ai nzn...xDD nenoriu chipendeilu, fea
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 22, 2008 22:29:59 GMT 2
Nu atsiprashau jau geriau chipendeilas nei shokanti storule XD~~~#/_/#'' Damn, dabar tik prisiminiau kad taip ir nenuejau i ta striptizo bara...>_>''
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 22, 2008 22:58:03 GMT 2
ir geria padarei, nesitraumavai xD
|
|
|
Post by sepulture on Sept 23, 2008 1:20:46 GMT 2
nzn nzn as nreceu kada uzsukt i geeeeera strip bara :DDDDD
|
|
|
Post by Kajitoku on Sept 23, 2008 14:32:34 GMT 2
tAI VA ZIURINT kaip supranti ta gera XD~ nes tipo i ta kur siule eit tai shoka visai ishsirenge...nu bet atsiprashau ash nenoreciau kad ishkvietus ant scenos priesh mane kratytu ta daikta XD~ Eina.......peklon......Geriau kokie chipendeilai, kai profesionaliai.... ir ish vis kazkaip..nzn gal neverta ten eit o bahura geriau susirast kuris soktu 24/7?....esme kad lietuviai labai drovus...va cia visame kame problemos ishkyla..+_=
|
|
|
Post by sepulture on Sept 23, 2008 14:35:30 GMT 2
nu ja, as ir ap profesionalu/menini sou mastau
|
|