|
Post by ReFaN on Aug 2, 2008 14:32:05 GMT 2
風と木の詩 SANCTUS -聖なるかな- (The Poem of Wind and Trees) Epizodai: 1 OVA Zanras: drama, romance, yaoi Metai: 1987 Sis anime laikomas boys love klasika, kadangi tai pirmasis tokio zanro anime. Mangos autore Keiko Takemiya. Veikmas vyksta 19a. Prancuzijoje, internatineje mokykloje. Pagrindiniai veikejai yra du 14 metu vaikinukai. Vienas is ju - Gilbert Cocteau, androginiskas berniuksa, mokykloje pagarsejes tuo, kad atsiduoda vyresniems moksleiviams uz namu darbus ir panasius nereiksmingus dalykus. Taciau uz mokyklos pasileidelio kaukes slypi dramatiska berniuko praeitis ir dabartis. Sioje vietoje pasirodo kitas veikejas - Serge Batouille, jis issiskiria savo isvaizda, kada yra pusiau cigonas. Pavyzdingas mokinys, pianistas genijus ir vikonto sunus. Serge, matydamas pasimetusi Gilberta, nori tapti jo draugu ir jam padeti. Taciau ar viskas jam pavyks taip, kaip jis noretu? Ir kas vercia Gilberta taip elgtis? Me: klasika =) sita butina pamatyt, norint susipazinti su boys love pradzia =) ir pabaiga gana netiketa...tik nebeatsiminiau tiksliai ar cia yaoi ar shonen-ai, tai sorry xDuk.youtube.com/watch?v=93dPMYB0kas&feature=related
|
|
|
Post by sepulture on Aug 3, 2008 22:08:59 GMT 2
wooooooooooooow, noriu pamatyt
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 3, 2008 22:23:46 GMT 2
oo, kaip malonu, is kur toks uzsidegimas?=D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 3, 2008 22:31:17 GMT 2
tdl akd vaizdelis txsenas kad primena candy:DDDDD o mn znaj nostalgija
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 3, 2008 22:34:11 GMT 2
aa, nu tada tikrai tiks tau =DD sitas kendiskas piesimas =D
|
|
|
Post by Birdie on Aug 4, 2008 6:14:57 GMT 2
"Augustai,.. mano Augustai..." Priimant demesin tai, kad as sita tvarini rewatchinau gal jau kokius 3 kartus, galima sakyt - cia viena mano didziuju anime/manga meiliu... beje manga idomiau (na nieko stebetina, menkas malonumas sutalpint 17 volumu i viena ova)... tik su verteju tempais, tai Birdie prazilt spes, kol baigs ... na o kol kas turiu viska, kas jau isversta, tai jei kas isigeisit pavartyt, kreipkites... ...o norintiems paziureti, reikia kreiptis stai cia: www.youtube.com/view_play_list?p=9DF8BA13562510A1...cia shonen-ai... yaoi egzstuoja, bet tik tarp eiluciu - nieko akivaizdaus...
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 4, 2008 19:30:49 GMT 2
taip ir maniau...=D nes man kazkas lyg ir vaidelenos del yaoi.nu zodziu =D
|
|