|
Post by sepulture on Aug 20, 2007 1:14:49 GMT 2
ux kaip gina:DDDD
aj ta spac zaka ssake kad nex nemate kaip D nuzude tdl D ir nera numires ir to lbeu jo galva nebuvo nukirsta:DDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Aug 20, 2007 9:38:16 GMT 2
aisku, kad ginu! cia mano pareiga:DDDDD oj kiek spekuliaciju jo mirties tema yra %)
|
|
|
Post by Hellena on Sept 2, 2007 18:53:56 GMT 2
but we know better, ane?:DDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Sept 2, 2007 20:14:14 GMT 2
of course we do! ir mes butinai nusibelsim iki jo resting place aka HQ
|
|
|
Post by sepulture on Sept 3, 2007 14:10:13 GMT 2
ir visu nuostabaj rasit bela lugosi :DDDDDDDDDDDd
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Dec 11, 2007 18:14:00 GMT 2
Patiko man. Tikrai labai patiko ir pabaiga ir epilogas, nors pradzioj artejant prie vidurio kazkaip sunkiai ejos, bet i gala idomiau dares (beda ta, kad jau nuo vidurio pavyko gan neblogai nuspet pabaiga, tik suklydau su kulka, tikejaus tradiciskesnio varijanto - durklo). su Sepulture sutinku del istorikes ir pati ne syk pagalvojau jog istorikAS turejo but ir ne vien del Drakulos, bet ir del tu zmoniu kuriuos jis rinkos sau pagalbininkais. Gaila kad Drakulos tikrai mazai, smesteli ir dingsta, bet tikrai patiko tai, kad cia pribaige, cia jis vel paliko knyga, zodziu nenumire, mat kai perskaiciau kad stai viena kulka ir baigta, o kazkur lyg ir minejo kad saulej gali trumpai pasirodyt (idomu ar ko nors nemaisau), buvo pikta ;D Pasakotoja nesudomino po pirmu sakiniu, nesukele jokiu jausmu ir per paskutiniuosius, zodziu i ja ziurint atsainiau, knyga vertinciau labai gerai. Beje putliais zandais ir as nesugebu jo isivaizduotXD
|
|
|
Post by sepulture on Dec 11, 2007 19:41:18 GMT 2
as tai zinok dzeugios kd ta istorike suvalgeu iki gotikines literaturos paskaitu:DDDD nes si disciplina labak stprei pakeite mano poziuri i visa kas bando taikyt i gotika, tai jauciu spjaudyceus ugnimi dar netyce :DDDD sice drakula paslydo! tapo vizualizuotu!ax,drakula,drakula, kdl tu tx neatargus? uztat ir tapo is istoriko i istorike:D o tai pas brema varzesi tarp autoriniu teisiu:DDDDD haha reikes eit apraslevot konspektus is gotikines paskaitos apie drakula tke prga:DD
|
|