|
Post by Birdie on Jul 28, 2006 9:03:32 GMT 2
1971: Glamrokas pasaulyje sukelia sprogimà ir meta iððûká "geliø vaikø" kartos rimtumui blizgesiu ir brutalia muzika. Brian Slade, jaunas roko muzikantas ákvepia galybe paugliø vaikinu ir merginø lakuotis nagus ir tyrinëti savo seksualumà. Gale Slade pats save sunaikina. Negalëdamas atitrûkti nuo paties susikurto vaidmens, suorganizuoja savo nuþudymà. Kai gerbëjams paaiðkëjo, kad þmogþudystë buvo suvaidinta, jo þvaigþdë krito ir jis buvo pamirðtas. 1984: Arthur, Niujorko laikraðèio þurnalistas gauna uþduotá paraðyti straipsná apie netikrà Brian Slade þmogþudystæ. Kai Arthur buvo jaunas ir augo Manèesteryje, jis buvo daugiau nei Brian Slade gerbëjas. Nenoromis jis imas uþduoties ir pradeda tyrinëti, kas nutiko jo senajam glam rock didvyriui. Klipukus degustacijai iðkasit pasikuitæ Linksmu nuorodø skyrelyje..(arba jei busit l. geri ir l.noresit galesiu ir èia pakartot). uk.youtube.com/watch?v=tHk_HALSVKo
|
|
|
Post by Birdie on Jul 28, 2006 9:08:22 GMT 2
Loved it... Þavus filmas...þavûs þmones...þavi muzika..þavûs kostiumai...Oscar Wilde qoutes in abundance... Dar prie virðutinio apraðo galiu pridet, kad filmas buvo nominuotas Oskarui...taip pat ji verta ziuret ne tik jame vaidinanciu aktoriu, bet ir grupes Placebo gerbejams.. "Brian Slade...he thought he was Maxwell Demon...and Maxwell demon....he thought he was God."
|
|
|
Post by sepulture on Jul 28, 2006 17:49:39 GMT 2
oj, filmas tkr suzavejo:D muzika uzkrete mane seubngai:D patiko laaaaabai:D
|
|
|
Post by angiss on Jul 28, 2006 19:43:05 GMT 2
gal kas turi sita filma?! nes man jo niekaip neparsiuncia beje, 20th century boy - ne placebo, o lb senos grupes t-rex gabalas, tewas uzklause, ko cia siti kitaip skamba, tai issiaiskinom
|
|
|
Post by sepulture on Jul 28, 2006 19:45:31 GMT 2
as triu:D ir indre tri:D
|
|
|
Post by angiss on Jul 28, 2006 19:50:26 GMT 2
o tai dosit man kri nors ns zaraza lime wire neranda, ex
|
|
|
Post by sepulture on Jul 28, 2006 19:51:04 GMT 2
aha jis ir mn nerado. gr grizk i dosiu
|
|
|
Post by Birdie on Jul 28, 2006 20:03:59 GMT 2
valio e-mule ..ir mano keistu filmu manijai...noriu Brian'o (Molko ne Slade) skrybelaites....
|
|
|
Post by sepulture on Jul 28, 2006 20:35:21 GMT 2
jo gerus flmus rekmdoji:D
|
|