|
Post by Mischa on Jul 3, 2007 20:28:32 GMT 2
Rezisierius : Robert Rodriquez ir Quentino Tarantino Zanras: Trileris,Siaubo Data: balandzio 7d. Aktoriai: Naveen Andrews,Mary Elizabeth Winstead,Bruce Willis,Danny Trejo,Quentin Tarantino,Marley Shelton,Kurt Russell,Rose McGowan,Jason Douglas,Rosario Dawson,Sybil Danning,Nicolas Cage it t.t. Du kultiniai siaubo filmų kūrėjai kuria du pilno metražo filmus. Roberto Rodriguez pristato "Planet terror", o Quentinas Tarantino - "Death Proof". Bendras jų projektas vadinasi "Grindhouse". DEAD PROOF (lietuvoje 07-06 ) Maniakas žudikas, pravarde Kaskadininkas Maikas (akt. Kurt Russel) dėl jam vienam žinomų priežasčių nekenčia moterų. Jis persekioja jas ir žudo. Tačiau jo aukos neatsitiktinės. Maiko aukomis tampa merginos, kurias sieja draugystė. Žudikas suseka jas ir išžudo po vieną. Kaskadininko Maiko žudymo įrankis taip pat gana originalus. Tai jo automobilis – (taip pat dėl jam vienam žinomų priežasčių) Maikui patinka suvažinėti aukas. PLANET TERROR (lietuvoje 07-27) Mažą Teksaso miestelį apgultyje laiko zombiai – cheminio eksperimento karinėje bazėje aukos. Jų įkandimas užkrečia žmones ir jie virsta tokiais pat pamišusiais kraugeriais.
|
|
|
Post by Mischa on Jul 3, 2007 20:30:01 GMT 2
Nu kadangi aš esu didžiulė Rodriquezo ir Tarantino gerbėja tai šią vasarą praktiškai laukiamiausias mano filmas
|
|
|
Post by Minerva on Jul 3, 2007 21:20:40 GMT 2
Laukiu ir að ðito filmo. Manau turëtø labai neblogas bûti. Du pakvaiðæ reþisieriai...
|
|
|
Post by Mischa on Jul 8, 2007 18:25:16 GMT 2
Nu ka bent is planet terror gavau ko tikejausi,aisku juodai fantastika,scenarijaus skyles bet dzin man tokie filmai lb tinka,ypac kai tokiu nedaug tai isvis jega
|
|
|
Post by angiss on Jul 16, 2007 14:23:34 GMT 2
nu bet man tas sautuvas vietoj mcgowan kojos tai nafik...
|
|
|
Post by Minerva on Jul 23, 2007 22:39:10 GMT 2
Buvau "Mirties árodime"... Vël lietuviai neþiûrëdami filmo pavadinimà vertë... Patiko. Iðkarpymai, subraiþymai, spalvø dingimas... Atrodë vienas du ir visas filmas praëjo. Tik nuo kino teatro naktá einant didelës burzgianèios tamsios maðinos kiek baugino...
|
|