|
Post by Minerva on Jan 6, 2006 23:13:01 GMT 2
Naujoviðkas vaizdas, suteikiantis visiðkai kitoká stebëjimo poveiká, specialiaisiais efektais sukurtas 1830 m. Paryþius, neátikëtini ir neásivaizduojami triukai, nenutrûkstamas veiksmas, paslapèiø kupinas scenarijus, kuris buvo raðytas iðtisus metus, ir populiariausi Prancûzijos aktoriai. 1830 m. Paryþius. Pasklinda þinia apie bebaimio detektyvo Fransua Vidoko, nuo kurio nesugebëdavo pasislëpti netgi patys protingiausi nusikaltëliai, paslaptingà dingimà. Jeigu jis buvo nuþudytas, tai kaþkur turëtø bûti jo kûnas. Jeigu jis buvo pagrobtas, tai turëtø bûti paliktas bent menkiausias ákaltis. Juk viskas ávyko paèiame Paryþiaus centre. Dar visai neseniai Fransua Vidokas buvo laikomas pavojingu ir þiauriu nusikaltëliu, bet netikëtai nusprendë pakeisti gyvenimo bûdà, ákûrë pirmàjà pasaulyje detektyvø agentûrà ir pats pradëjo narplioti sudëtingas bylas. Ðis ávykis sukëlë ant kojø ir sujaudino beveik visus Prancûzijos gyventojus. Vis dëlto Vidokas, nepaisant jo gûdþios praeities, buvo labai gerbiamu ir þinomu þmogumi. Daugelis norëtø suþinoti, kas galëjo nutikti jø pamëgtam detektyvui ir tardytojui, daugelis norëtø iðsiaiðkinti jo dingimo paslaptá, daugelis norëtø bent kaþkuo padëti ir tokiu bûdu atsidëkoti uþ Vidoko atliktus darbus. Bet visi kaþko bijo...
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2006 23:17:59 GMT 2
naaa mn tas filmas lb sunkei ziurejosi. bt didzeuse ispudi paliko toji suknele kur po vieno siulo patraukimo nukrito:D
|
|
|
Post by Minerva on Jan 6, 2006 23:24:27 GMT 2
Kurgi Jums ta suknelë nepatiks... Að tai kasetæ nusipirkau. Atsibudau naktá, nebegaliu uþmigti. Tai nutariau ðá filmà paþiûrëti. Patiko labai: vaizdai fantastiðki, spalvos nerealios, pabaiga palio be þado.
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2006 23:27:01 GMT 2
as kelis kartus net zejau bet iki pabaigos nebeistempeu:D
|
|
|
Post by Minerva on Jan 6, 2006 23:31:31 GMT 2
Va tai tau... O man dar Depardieu patinka, tai kaþkaip labai norëjau pamatyti. Nenusivyliau...
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2006 23:33:37 GMT 2
mn depardieu jau kazkaip pr dg isgirtas...mn jis nespindi kp talentas ryskei
|
|
|
Post by Minerva on Jan 6, 2006 23:37:24 GMT 2
Neþinau. Kaþkaip man jis iðgirtas labai neatrodo. Ir patinka neþinau dël ko, graþuolis nëra...
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2006 23:41:49 GMT 2
na senuose filmuose kur jis dar jaunas tai visai neblogai atrodo;)
|
|
|
Post by Minerva on Jan 6, 2006 23:43:24 GMT 2
Neblogai neblogai...
|
|
|
Post by sepulture on Jan 6, 2006 23:45:43 GMT 2
man jis labai patiko filme "mano tetis meiluzis"
|
|
|
Post by evillspell on Dec 14, 2006 20:25:58 GMT 2
Filmas superinis! O spalvos, o atmosferas, kazkas senovinio ivilkta i modernu apdara, o Deaprdeu man patinka ir jo vaidyba ganetinai gera Su juo ir rimti filmai geri ir komedijos linksmo, turi jis zavesio
|
|