|
Post by sepulture on Aug 27, 2005 23:33:39 GMT 2
1799-ieji. Neþmoniðkas siaubas kausto maþo Niujorko valstijos kaimelio gyventojus. Vienas po kito dingsta þmonës, o jø kûnai vëliau randami nukirstomis galvomis. Sklinda legendos apie piktàjà dvasià, ágavusià begalvio raitelio pavidalà ir siautëjanèià po aplinkinius, amþinai rûko gaubiamus paslaptingus miðkus… Iðsiaiðkinti kraupius nusikaltimus Niujorko burmistras á kaimelá pasiunèia jaunà konsteblá Ichabodà Crane’à (Johnny Depp). Jis netiki legendomis ir burtais, yra ásitikinæs, jog bet koká paslaptingiausià ávyká galima paaiðkinti moksliðkai, o jo lagaminai prikimðti ávairiausiø paties susikonstruotø prietaisø. Taèiau netrukus po atvykimo á niûrø apsnûdusá miestelá jaunojo policininko tikëjimas mokslo ir technikos paþanga bei galimybëmis patiria ne vienà iðbandymà. Tiesa, ðioje Dievo pamirðtoje vietoje jis randa ne tik pavojus, paslaptis ir vietiniø gyventojø prieðiðkumà. Katrina Van Tassel (Christina Ricci) – jaunoji gerbiamos Van Tasselø ðeimos duktë – ásimyli þavø atvykëlá. Ar pavyks herojams atskleisti kraupiojo raitelio be galvos paslaptá? Kas jis – velnias ar þmogus? Kodël jis þudo maþojo kaimelio gyventojus? Ðiurpi istorija “Raitelis be galvos” sukurta pagal amerikieèiø literatûros klasiko Washingtono Irvingo apysakà “Legenda apie snaudþiantá slëná”.
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 27, 2005 23:35:45 GMT 2
ale lietuwiai kaip wisada pawadinima ne y tema iswercia ;D nu ir juokingas filmas is tkr ;D ypac kai deppas ziurkes issigasta (ar woro,tixlej nepamenu) ;D
|
|
|
Post by Hellena on Aug 27, 2005 23:40:20 GMT 2
voro issigando ;D man irgi patiko beto saundtrakas labai cool!!
|
|
|
Post by sepulture on Aug 27, 2005 23:41:03 GMT 2
joa jau del pavadinimo kaip jie pagadino! as znk ji ir nrejau pamatyt nes mneu kad ce bus tkras istorija apie main rido raitlei be galvos...
|
|
|
Post by Cruciare on Sept 1, 2005 15:49:25 GMT 2
As ir pan.susimoviau bet visai nesigailiu kad ziurejau man ten deppas toks nerealus...
|
|
|
Post by sepulture on Sept 2, 2005 9:39:05 GMT 2
aha tn tkr nerealus kai nesigasta :DDD
|
|
|
Post by Cruciare on Sept 2, 2005 12:35:03 GMT 2
Man tie jo savadarbiai irankiai taip smaiksciai atrode...
|
|
|
Post by sepulture on Sept 5, 2005 21:45:42 GMT 2
:DDD tikrai jau ispudingi
|
|
|
Post by Minerva on Oct 6, 2005 21:10:34 GMT 2
Nuostabus filmas. Dar ir dabar pamenu, kaip su jaunesne sese ir jaunesniu pusbroliu ji kino teatre ziurejau. Du mano megstamiausi aktoriai, Deppas ir Ricci, rezisierius, kuriuo be galo zaviuosi, Burtonas. Manau, net nereikia sakyti, kad sis filmas man paliko diziuli gera ispudi. Zavingai mistiska atmosfera (labai isimine tas didysis medis), truputukas astraus humoro... Bet jau kad lietuviai isverte i visai kitos knygos pavadinima, tai dar iki dabar negaliu patiketi.
|
|
|
Post by sepulture on Oct 6, 2005 21:26:15 GMT 2
tai jau tkrai....pavadinimas sleepy hollow o pas mus-raitelis be galvos...idomu ka pac main ridas apie tai pasakytu :DDD
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 7, 2005 15:03:21 GMT 2
aha,apsiverstu kape ;D nu Deppas tai ir man vienas geriausiu aktoriu ;D
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 7, 2005 16:25:32 GMT 2
Nuostabus filmas. Dar ir dabar pamenu, Du mano megstamiausi aktoriai, Deppas ir Ricci, rezisierius, kuriuo be galo zaviuosi, Burtonas. Bet jau kad lietuviai isverte i visai kitos knygos pavadinima, tai dar iki dabar negaliu patiketi. pasakei viska, ka norejau pasakyti as....
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 8, 2005 19:09:30 GMT 2
vakar vel ziurejau ta filma....ech, vel gerus ispudzius paliko.... labai patinka man ta vieta, kur tas raitelis atgaves galva, pasiema tos panos pamote ir buciuoja ja.... ka as zinau,bet man kazkas toj vietoj yra patinkancio.... ir dar tik daba atkreipiau demesi, kad J. Depp'as toki biski trenkta vaidina....
|
|
|
Post by Hellena on Oct 9, 2005 19:19:27 GMT 2
:DDDDDD jo tas bucinys "iskgrausk" unreal:DDDDD bet man jis irg savotskai patiko:D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 9, 2005 20:05:18 GMT 2
mn savotskai patiko tas raitelis :DDDD sypsena tai miela:DDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 10, 2005 17:52:05 GMT 2
o man jis nepatiko.... tik dantis jis tikrai idomiai buvo sau pasidares....bauginanciai.... nors protarpiais jis ir juokingai sujais atrode....Vis bandau atsiminti to aktoriaus varda, ber negaliu.... jis lyg ir visai izymus...
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 10, 2005 18:30:57 GMT 2
a ne kristoferis jo wardas?
|
|
|
Post by sepulture on Oct 10, 2005 23:25:13 GMT 2
na jis tkr ne venam geram flme vaidino...mn tai jis labai patiko kai vaidino toki antgamtiska neprieinama vyra vienam madonnos senam klipe:D
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 12, 2005 17:43:07 GMT 2
a ne kristoferis jo wardas? nzn... zn, kad sitam filme buvo vienas toks Christopher'is Lee (LotR'e buvo sarumanas), kur ta pgr teiseja vaidino...
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 12, 2005 17:44:00 GMT 2
na jis tkr ne venam geram flme vaidino...mn tai jis labai patiko kai vaidino toki antgamtiska neprieinama vyra vienam madonnos senam klipe:D hmmm... deja nemaciau to klipo...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 12, 2005 20:41:06 GMT 2
taip taip buvo lee:D jau jis tai nemirtingas:D kur tik jis nevaidina! ir gremlinuose painiojasi ir starwarsuose ir su deppu dznai susidure ir ziedu valdove pasivaidena ir net drakula yra vaidines:D nu zodziu lb jau populerus antraeilis aktrius:D
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 13, 2005 15:30:36 GMT 2
bet pastebejau, kad jis ne vienam filme su J.Depp'u vaidino.... speju ir T.Burton'ui Lee prie sirdies.... kiek zinau Lee vos ne per 200 filmu nusifilmaves, tik kad visi vaidmenys tokie antraeiliai....
|
|
|
Post by sepulture on Oct 13, 2005 19:15:49 GMT 2
na bt mnymu yra greu vsd buti geidzemu antraeliuose vaidmenyse nei kd viena sezona pagrindiniuose vaidmnyse;)
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 14, 2005 15:40:33 GMT 2
nu jo.... nes kartais gali gautis kaip su SW 4, 5,6 epizodo aktoriais, kur liuka ir leja (ar kokie ju vardai) vaidino.... juk paskui jie lyg ir niekur normaliai nesifilmavo.... buvo populiarus, kol SW buvo... seip, manau, kad C.Lee turi neabejotina talenta..nzn, seip pagalvojus, kad ir antraeiliai jo vaidmenys, bet vis tiek isimintini...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 14, 2005 19:43:38 GMT 2
tkiu kaip lee yra gna ndg-talntingu mazu zvaigzdziu.
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 15, 2005 15:32:44 GMT 2
tai ir ne visos dideles zvaigzdes tokios talentingos kaip jis....
|
|
|
Post by sepulture on Oct 15, 2005 19:01:18 GMT 2
o ce tiesa
|
|