|
Post by sepulture on Aug 10, 2005 21:02:23 GMT 2
PRAGARAS JO NORI. DANGUS JO NEPRIIMA. ÞEMEI JO REIKIA. Dþonas Konstantinas buvo pragare ir ið ten sugráþo. Prieð savo valià gimæs su dovana atpaþinti angelus ir demonus, uþsimaskavusius þmonëmis ir gyvenanèius þemëje, Konstantinas nebeiðtveria kankinanèiø vizijø ir nusiþudo. Taèiau nesëkmingai. Kaþkieno valia jis atgaivinamas ir sugràþinamas á gyvøjø þemæ. Taèiau dabar, þinomas kaip þmogus, bandæs atimti sau gyvybæ, Konstantinas turi saugoti þemiðkàjà sienà tarp dangaus ir pragaro. Jis veltui tikisi, kad pradëjæs kovoti su blogiu, iðsigelbës. Taèiau Konstantinas tikrai ne ðventasis. Vis labiau nusivildamas tiek savo dabartiniu, tiek praëjusiu gyvenimu, jis daug geria, nirðta ant viso pasaulio ir niekina bet kokià mintá apie heroizmà. Jis kovos, kad iðgebëtø tavo sielà, bet nenorës tavo dëkingumo, susiþavëjimo, o tuo labiau uþuojautos. Viskas, ko jis nori – dingti ið ðito pasaulio. Kai Konstantinas padeda uþsispyrusiai, bet skeptiðkai policijos detektyvei iðsiaiðkinti paslaptingà mylimos sesers mirtá, jødviejø tyrimas juos atveda á angelø ir demonø pasaulá, egzistuojantá èia pat, po ðiuolaikiniu Los Andþelu. Ásisukæ á paðëlusá anapusinio pasaulio ávykiø srautà, jiedu tesiekia surasti ramybæ – ðiam ar anam krante.
|
|
|
Post by Hellena on Aug 10, 2005 21:53:05 GMT 2
artimiausias mano pasaulio supratimuj fylmas (ape mistika kalbant) l.l.l.geras!
|
|
|
Post by sepulture on Aug 11, 2005 8:36:05 GMT 2
muzika filmo gale nereali.keanui lb tinka toki sustra vaidint ;D o manjakas gereuses jo personazas (watcher) ;DD
|
|
|
Post by Cruciare on Aug 11, 2005 15:02:53 GMT 2
Cia is sergetojo ane man ir lb tatink kai jis tokius vaidmenis vaidina
|
|
|
Post by sepulture on Aug 12, 2005 10:15:40 GMT 2
nu dar verte stebetojas. nepakartojamas filmas ir herojus blogiukas ttxleu
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 12, 2005 11:07:30 GMT 2
aj,as jau dbr zinaw,kdl isiwaizdawau,kodel keanu film gale turetu isskleist juodus sparnus ir nuskrist nuo namo stogo ;DDD nes toj fotkej,ten jam uz nugaros angelas su sparnais stowi, man susiwaideno,kad ten jo sparnai ;D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 12, 2005 18:16:36 GMT 2
as zinok irgi kai pamaceu sita plakata maneu kad keanu bus demonas su juodais sparnais ;D
|
|
|
Post by Cruciare on Aug 13, 2005 14:11:55 GMT 2
matyt dauguma taip susiklaidino, bet nors ir jis nebuvo demonu filmas neblogas
|
|
|
Post by sepulture on Aug 13, 2005 20:48:16 GMT 2
as net sapnavau kad "jo" sparnu turejau :DDD kaip isijauceu i plakata mn tai lb ptnka sitas flmas
|
|
|
Post by Cruciare on Aug 14, 2005 14:32:23 GMT 2
Eilini dyki as pabaigos nemacius... Jau kazkas daros su tom pabaigom
|
|
|
Post by sepulture on Aug 15, 2005 0:13:29 GMT 2
nu ir gerai nes pabaiga leva
|
|
|
Post by vampire on Jan 9, 2008 22:25:39 GMT 2
o man pabaiga visai patiko, tokia siaip netiketa, as jau galvojau kad jo dieneles suskaiciuotos Siaip labai geras filmas, pati ideja, atrodo tokia banaloka, nu velnias dievas, bet perteikta tai labai idomiai
|
|
|
Post by sepulture on Jan 10, 2008 13:21:23 GMT 2
as jau snei vska pamirsus:DDDDDDDD
|
|