|
Post by sepulture on Jul 28, 2005 18:40:45 GMT 2
www.phantomthemovie.comViskas prasidëjo 1870-siais, kai Paryþiaus publika sausakimðai uþpildydavo iðtaigingai árengtà salæ, kad galëtø bent akies kraðteliu pamatyti temperamentingosios primadonos La Karlota (akt. Minnie Driver) pasirodymà. Taèiau populiarios dainininkës ambicijas netikëtai uþgauna naujieji Operos teatro vadybininkai bei turtingasis aristokratas Raulis de Èagnis (akt. Patrick Wilson). Po keliø kivirèø La Karlota nusprendþia daugiau nelipti ir su trenksmai palieka teatrà. Baleto mokytojai Madam Giry (akt. Miranda Richardson) nebelieka kito pasirinkimo, nei paskirti pagrindiniam vaidmeniui talentingàjà mergaitæ ið choro. Vienà vakarà iðmuða jaunosios Kristinos Daae (akt. Emmy Rossum) þvaigþdþiø valanda. Jos atlikta arija "Galvok apie mane" tiesiog suþavi solidþià teatro publikà, o taip pat turtingàjá ir átakingàjá Raulá. Persirengimo kambaryje þaviàjà Kristinà prakalbina paslaptingojo þmogaus balsas. Þmogaus, kuris ilgà laikà mokë jà dainuoti ir kantriai treniravo jos balsà. Þmogaus, kuris visuomet tûno ðeðëlyje ir dëvi ant veido kaukæ. Tik vienintelë ir labiausiai patyrusi teatro darbuotoja Madam Giry þino ðiek tiek daugiau informacijos apie Kristinos "muzikos angelà". Ið tiesø po kauke slepiasi paslaptingasis Fantomas (akt. Gerard Butler), kuris uþaugo Paryþiaus Operoje, nuo pat vaikystës gyvena pastato katakombose ir daþnai terorizuoja teatro darbuotojus. Muzikos genijumi vadinamas vyras bijo pasirodyti vieðumoje dël subjauroto veido, bet mëgsta stebëti visus ávykius ið ðeðëliø. Fantomas beprotiðkai myli Kristinà ir pagaliau ryþtasi atskleisti jai savo didþiàjà paslaptá, nusivesdamas talentingàjà dainininkæ á þemutiná Operos teatro aukðtà. Nors Kristina ir lieka suþavëta jo muzikiniais viliojimais, taèiau sukrësta retkarèiais prasiverþanèio Fantomo pykèio protrûkiais, puola á glëbá Rauliui. Graþuolis aristokratas pasiperða Kristinai ir jie sutaria greitu laiku susituokti, bet net neátaria, kad jø meilës prisipaþinimà akylai stebëjo ðeðëliuose pasislëpæs Fantomas. Nelaimingos meilës ir ánirðio paveiktas muzikos genijus sukuria operà specialiai Kristinai ir pradeda terorizuoti teatro vadybininkus, kad bûtent ji atliktø pagrindiná vaidmená. Taèiau dël aristokrato Raulio átakos pavydusis Fantomas yra priverstas keisti savo planà - jis pagrobia Kristinà ir ákalina jaunàjà graþuolæ rûsyje. Dabar tik dràsusis Raulis galës iðgelbëti savo mylimàjà
|
|
Eos
Pradinukas
|
Post by Eos on Aug 6, 2005 9:28:08 GMT 2
Myliu sita filma: )
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 6, 2005 10:40:56 GMT 2
aha,tkr geras.dawg kartu ziurejaw ir negalejaw atsiziuret ;D bet cia grynai moteriskas filmas,nes vyrai miuziklu kaip ir neziuri ;D wa brolis ir mano tetis buwo uzmete tokias replikas ;D
|
|
|
Post by sepulture on Aug 6, 2005 22:31:31 GMT 2
tie vyrai neziuri vien is pavydo ;D mato kokiu pranasumu neturi ;DDD ex myliu as opera!don zuano opera mn labeusei patiko!
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 6, 2005 23:29:25 GMT 2
man taj lb patiko ta dajna,kaj fantomas per veidrodi issivede kristina y sawo pozemius =) the phantom of the opera berodz wadinas
|
|
|
Post by sepulture on Aug 6, 2005 23:47:07 GMT 2
apskrtai visas soundtrackas labai geras i nenugincijasm ;D o va kapinaites liux!!
|
|
|
Post by primadonna on Aug 31, 2005 9:51:05 GMT 2
ech... cia mano visu laiku mylimiausias filmas... =D nuo sausio kai pamaciau tai ne kiek nesumazejo pamisimas del jo =D kokia muzika, kokie vaizdai, kokie aktoriai, koks siuzetas! et... =D tik blogai kad visada apsizliumbiu pabaigoj =D
|
|
|
Post by Cruciare on Aug 31, 2005 17:35:29 GMT 2
soundtrackas tikrai nerealus...
|
|
|
Post by sepulture on Aug 31, 2005 19:19:05 GMT 2
ne tu viena apsizliumbei me sdr ir ipykusios is kino teatro isejom :DD
|
|
|
Post by Minerva on Nov 18, 2005 19:30:53 GMT 2
I kino teatra ziureti sio filmo ejau pora kartu. Norejau dar, taciau mama nepalaike sito mano ketinimo... Muzika nuostabi, tokia dazniausiai jau A. Loydo Veberio kuryba, scenografija leidzia pajusti tikra teatro atmosfera, aktoriai neblogi. Labiausiai man nepatiko aktore, vaidinanti Kristina. Visa filma prabuvo su ta pacia veido israiska -ispustos akys ir atvipinta lupa,- kad nebuvo imanoma suprasti ar jos veikeja turi jausti laime, ar isgasti. Blsas jos taip pat nelabai stiprus, del to nustebau, kad tokia prasta aktore isrinko pagrindiniam vaidmeniui. Didziausia ispudi paliko La Karlota, visam filmui suteike israiskingumo, zavesio. Nepaisant trukumu, sitas filmas yra mano megiamiausiu filmu sarase.
|
|
|
Post by sepulture on Nov 18, 2005 23:06:52 GMT 2
na trukumu visur rasime , taceu sice as mextu juos isbraukti:)
|
|
|
Post by Minerva on Nov 19, 2005 11:30:06 GMT 2
Nezinau, smulkus trukumai manes taip nejaudina, taciau kai pagrindine veikeja vienas didelis trukumas, tai mane baisiai nervuoja. Visa filma gadina...
|
|
|
Post by Cruciare on Nov 19, 2005 14:52:12 GMT 2
Kai as paziurejau filma tai melodijos dar kokias 2 dienas galvoj skambejo...
|
|
|
Post by sepulture on Nov 19, 2005 19:03:29 GMT 2
manes tai ta aktore visai nerzina.tiesa sakant manau ji labai gerai atitiko tikraja kristina, nes jau knygoje ji buvo vaizduojama dar didesne vistele:D
melodiju as ligi siolei neaciklausau:D va ir dbr groja
|
|
|
Post by primadonna on Dec 7, 2005 11:23:29 GMT 2
manes irgi visiskai ji neerzina. mylimiausia mano aktore po to filmo o siaip, lyginant su sarah brightman kristina tai nzn, nors ir dievinu sarah brightman... bet si versija vistiek labiau patiko, svelnesnis emmy balsas, dainos nera atliktos operiniu stilium, kas manau yra pliusas nors ir klausausi tokio stiliaus muzikos, bet kazkaip "ne taip" man... gal kas girdejo italiska/prancuziska/ispaniska garso takelio versijas?
|
|
|
Post by Minerva on Dec 7, 2005 13:43:57 GMT 2
Man Brightman labai tiko siam vaidmeniui, daug labiau nei ta nuskriausta mergaite. Ir ne vienoje vietoje man pritruko balso stiprumo. As pati esu siokia tokia operos megeja, ir man daug graziau, kai tokius kurinius atlieka stipraus balso, emocionali, israiskinga dainininke - aktore. Bet cia matyt skonio reikalas. Visiems neitiksi...
|
|
|
Post by primadonna on Dec 7, 2005 13:55:07 GMT 2
as jokiu budu nesakau, kad jos dainavimas idealus buvo... ;] bet man labiau patiko... jei buciau macius miuzikla, kuris, daugelio nuomone, geresnis/itikinamesnis uz filma, gal ir nuomone kita butu ;]
zodziu, abi versijos man patiko =D o prie operos megeju priskirciau ir save ;]
kaip kazkas is kazkurio forumo pasake - webberis turbut norejo pritraukti daugiau gerbeju, todel ir pasirinko butent tokio "paprastesnio" balso savininke ;]
|
|
|
Post by Minerva on Dec 7, 2005 14:00:03 GMT 2
Manau cia greiciau ne Webberis, o rezisierius Schumacheris taip galejo sugalvoti... Tiesos cia yra... Daugumai zmoniu daug labiau patinka "Mulen Ruzas", nei "Operos fantomas", del man nesuprantamu priezasciu. Matyt, musu visuomenei reikia tik paprasto ir suprantamo "maisto".
|
|
|
Post by primadonna on Dec 7, 2005 14:20:05 GMT 2
tokia jau ta musu visuomene... viskas negerai, kas neatitinka paciu susigalvotu ' normu'.
|
|
|
Post by sepulture on Dec 7, 2005 20:01:29 GMT 2
man vistiek emmy labai tinka,butent tos jos bembio akys labai gerai pasitarnavo nes man sis personazas grynai tox plevesiskas kuris knygoj dar gereu buvo ackleistas...seip mn sitas personazas labai nptnka.kls kdl?ogi tdl kad ji pasiliko su tuo rauliu:Djezau jau kaip mn jis nepatiko tai net nerandu zodziu isreiksti savo emocijas... o va zinot paskaojomn drauge is londono kad pas juos ispudingai stato se opera- net tas kandelebras gyvai buna nuleidzemas per ziurovu galvas:D fantastika!
|
|
|
Post by ReFaN on Dec 7, 2005 20:02:53 GMT 2
kaip noreciau but tame pastatyme
|
|
|
Post by sepulture on Dec 7, 2005 20:03:52 GMT 2
as ir.bet isivaziduoju kox kainynas kai vyxta pasaulinio masto opera:D
|
|
|
Post by Minerva on Dec 7, 2005 20:34:33 GMT 2
Kai as i Londona vaziavau su drauge norejome uzsirezervuoti biletus i Operos fantoma, nes tecio draugai sake, kad pastatymas ten nerealus yra. Butume nieko nepirkusios lauktuviu ir sau ir butume nuejusios. Taciau laikai didziausia problema buvo.
|
|
|
Post by primadonna on Dec 7, 2005 20:40:59 GMT 2
kiek as zinau tai vid. bilieto kaina niujorke apie 150 doleriu :// del londono tai nzn... ziauru...
|
|
|
Post by Minerva on Dec 7, 2005 20:46:49 GMT 2
Tai kol iki New Yorko atveza kaina labai pabrangsta. Londone biletai nuo 40 iki 60 paundu.
|
|
|
Post by primadonna on Dec 7, 2005 21:18:55 GMT 2
tai kad neveza New Yorke, ten Brodway'juj atskiras pastatymas su kitais aktoriais ;]
vistiek kainos ziaurios :/
|
|
|
Post by sepulture on Dec 8, 2005 19:15:29 GMT 2
aj nu bt verta manau paukot tiek:D jetau jei mn se vasara pavyktu ant sios operos patyaikyt tai btkokiu atveju eisiu:D
|
|
|
Post by sepulture on Feb 11, 2006 19:28:51 GMT 2
deemsio! per lnk ketvirtadeni 22h rodys operos fantoma!:DDD
|
|
|
Post by Sentenced on Feb 12, 2006 16:45:49 GMT 2
butinai reikes paziureti...
|
|