|
Post by sepulture on Mar 8, 2008 0:06:46 GMT 2
Nors viena gera romano ekranizacija, nes jau naujosios versijos su Smithu niekam nerekomenduociau XD Visu pirma, koks nuostabus Vincento Price'o kaip naratoriaus balsas, tad malonu filma ziureti vien del to. Siaip labai stipriai adaptuota, bevek nenukrypo i sali, tad man labai patiko. net ignoravau tuos nemoksiskus holivudinius smugius i veida:DDD na, nekreipe tuomet zmones demesio i tokias detales:DD
|
|
|
Post by evillspell on Mar 8, 2008 0:40:32 GMT 2
Pritariu balsas turejo daug itakos ir labai dideli ispudi paliko XD nors ji man Price beveik visuomet palieka, ale vienintelis trukumas man liko tie vampyrai, bet jau ropoja kaip zombiai, uzknisa! Ir va labai buvo gaila, kai Price'o heroju uzmuse...
|
|
|
Post by ReFaN on Mar 10, 2008 2:37:55 GMT 2
blemba, gi sita filma snd aps pusbroli biski prasukinedama prazvelgiau =DD jau kokie zombiai-vampyrai juokingi, sakutes =DD "come out, nevil,aaaaa..." =DDD itin nustebino vietele kai su veidrodziu "atmusinejo" vampus =DD blemba man nt nesivercia liezuvis sakyt ant ju vampyrai...xD
|
|
|
Post by sepulture on Mar 10, 2008 10:39:15 GMT 2
tn mn rdz sake: come out morgan, come out, we're going to kill you. jaaa, tn tokie vampyrai ir turi buti pagal romana:D kaip zmones atrodyti, bet jau judesei tokie suleteje,ir tt:D nu zdziu, ten nt bvo geras palyginimas ap ju judejima "kankinamai letai ropstesi i kamina" :DDDDDD beje, romane jis irgi zusta sitaip, nuo naujosios visuomenes rankos:D tik toji naujoji mergiote jam dave kitokiu nuodu kad be skausmo baigtu savo kances ir va ce bvo aisku kdl jis legenda - ne sbvo paskutinis tkras zmgus zemeje:DDDD bje, ten labaj idmios rasytojo teorijos del tu veidrodziu ir panasei:D pvz je bjo del to kad nekence savo naujo atvaizdo, nes aceit kaip stereotipas zmnem isikale per ta epidemija kd tk nevirsti vampyru:D ce ju psixologine baime:DDDDDDDDD mn ir labeu ce noris sakyt ghoulai o ne vampyraiXDDDD
|
|