|
Post by sepulture on Feb 7, 2007 0:37:32 GMT 2
Nemirtingoji Polanskio siaubo komedija,kuria galime ir mes bent siek tiek isvysti. Tai paskaojimas apie profesoriu Abronsius ir jo asistenta Alfreda, kurie gyvenime nieko nedaro apart vampyru ieskojimo. Jie nuvyksta i viena is Transilvanijos kaimeliu ieskoti siu butybiu.Alfredas netrukus isimyli vieno smuklininko dukteri, kuri taip pat kritus ir paslaptingajam grafui Krolokui, kuris gyvena baisingoje pilyje netoli kaimelio. Sis filmas pagarsejo savo istabiomis sokiu scenomis,kad net filmas kitur buvo vadinamas "Vampyru sokiai", "Vampyru puota" ir pan. Ir kaip zinia, visa tai ta pati istorija, kaipir garsieji miuziklai, kuriami visam pasualyje pavadinimu "Vampyru sokis" .
|
|
|
Post by sepulture on Feb 7, 2007 0:38:38 GMT 2
sokiu scenos tesiog pasakiskos:D kaip ir miuzikluose o stai va herbertas tai vsr tx pac nepakrtojamas man%D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 5, 2007 23:11:13 GMT 2
Oj netycia radau ir sita filma cia dieve, kiek as apie ji svajojau youtube video paziurejus %D klasika cia...
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 23:13:04 GMT 2
as prisipazinsiu kad man tanz der vampire gereu nei filmas:DDD bet vistek noreceu pamatyt!
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 6, 2007 0:13:00 GMT 2
Man miuziklai irgi daug labiau padus kutena Bet jau siunciu sita filma
|
|
|
Post by sepulture on Apr 3, 2008 9:34:18 GMT 2
jau kooooox mielas nerealus filmas<=DDDDDDD komedija bt vstek nu taip nrealu negaliuXDDDDD as nriu dbr butinaj i miuzikla!!!!XDDDD
|
|