|
Post by ReFaN on Jul 4, 2007 21:08:46 GMT 2
tai cia kas tave pazista ti zino, kad beveik viska sumali i miltus su savo kritika, tai net nebeidomu jau kartais tavo nuomones klaust, nes dazniausiai zinai, kad bus viskas i vienus vartus =D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 4, 2007 22:12:57 GMT 2
Meldamiriel, taigi nereikia taip tiesmukishkai su tom CCCP maikutem XD Nebezinau kaip paaiskinti... Kuriant filma apie vampyrus, zodis "Virgin" jau yra tam tikras simbolis, turint omenyje butent ta, kad vampyrai yra linke i nekaltuju krauja. Ir stai filme pasirodo Van Helsingo anuke, kurios kaip tik iesko Dracula. Mums netgi pasakoma, kad ji virgin, bet ta maikute su uzrasu tarsi hiperbolizuoja pati fakta. Cia as jau kalbu apie filmo estetika, retoriniu figuru naudojima kinematografijoj (siuo atveju filme Dracula 2000). Kad ir koks visual candy yra filmas, jis be kita ko tures ir menines vertes. Su elena tai cia jusu gincai atskiras atvejis:D Beto as nesutinku, kad dviprasmybiu cia nera. Taigi maikute su "Virgin" cia labai komiskas elementas, alegorija
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 4, 2007 22:20:31 GMT 2
bet matot kitiems taip nekliuna tas virgin =D aisku, suprantu, kad jus cia savo dalyko zinoves ir jums baisiai griauzia akis bet kokia smulkesne detale, i kuria paprastas mirtingasis (siuo atveju as) ne itin kreipia demesi =D todel tas virgin sureiksminimas man neatrodo tokia baisi priestvanine nelaime =D na gal ir biski persudziau su palyginimu %D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 4, 2007 22:30:08 GMT 2
Nu suprati esme tame, kad man nekliuna jis taip, kaip cia netycia gavosi, jog visiems atrodo, kad kliuna. Nu man tik baisiai juokinga tokioj situacijoj toks uzrasas Jeigu tau butu analogiska situacija irgi luztum. As cia tiek daug rasau net del to, kad is filmo pasilazdavot, o del to, kad paaiskint del ko man ta maikute diziausias filmo bajeris. Ir jau anksciau reikejo turbut man parasyt, kad filmas yra ok, nepaisant visu juoku ;DDDDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jul 4, 2007 23:20:49 GMT 2
nu o dbr as ikisiu savo trigrasi: visu pirma zinokit ce jau tkr su tuo "virgin" gavosi acitiktinumas, nes tkreusei zinote kad ivairios kompanijos sumoka didelius pinigus prodiuserems kad butu tam tkra reklama filme, nes jei dbr be ju sutikimo naudotu ta logotipa del tokiu references tai gautu gera pabauda, o jei sakykim patys tai sumaste, tai vadinas turejo issimaldauti teise naudoti ta logotipa, o tai irgi kainuotu, ka jau kalnbeti apie stokerio teisiu pirkima. taigi, manau siuo atveju yra persudyta biskuti, nes nepalsptis kd mes is visko jau sugebetume islauzti sasajas su vampyrais. gerai kad nekas labaj neziuri jokiu spaidermenu, nes galetume imti svarstyti kodel tam tirku momntu zmogavoris lyg neblaivas slaistosi ore kai staiga nutupia ant carlsbergo furgono:D vat, tokiu pvz apsciai,tik pastebek. o virgin ir iki siolei sakitoma karaliene(o ziurekit! nauja sasaja- virgin queen!) muzikos industrijoje. toleu, jei net ir slamstas, bet seip verta paet ven del bendro vaizdo, nes taip susiplneja argumentavimo kokybe, elena dznaj mexta kritikuot, bt dznaj buna kd ir truxta geru irodymu, ar ne?:DDDD ir va ji nedave sito flmo ausrai ven del savo nusistatymo:D a sjau buceu leidus jai susidaryt svao opinion. toleu, isvis, mergos, (papykau jau) , pripazinkit kad labeusei remetes vienu tasku, kuris irgi yra iskraipytas, kaip ir van helsingas ar drakula2000 ir simtai kitu drakulu versiju:D ce jau znot ap ka sneku taigi, galiu paskayt, jei jums sakykim, labeusei imponuotu kostovos versijos(nu pirma mntis toke sove) tai net ir hellsinga sumaltumet i miltus:D geda, kaip vampyru myletojom taip nederetu elgtis:D negaletumet vampyrologem but ne svisad lydetu subjektyvi nyuomone:D kaip ir bleido negali nex peikti kol jo nepazejo, vat:D ka gi, baigeu savo triada:D
|
|
|
Post by evillspell on Jul 4, 2007 23:42:22 GMT 2
:-[P pasiutau isvis... tiek rasiau, o nulis sveiku Moralas: Niekuomet nedrauskite ziureti filmu kurie jums nepatinka, nes tik sitaip galite suprasti kodel jie nepatinka, oponentas parodys pliusus, o jus galite irodyti minusus, taip visuomet reik daryti. Siaip dar pastebejimas, norint gerai isigilint i tam tikra perzonaza reik ji isanalizuoti... Vieno karto nepakaks, reik ji tasyt, valkiot, atsukinet, apziurinet, kad pamatyt visas smulkmenas, isitikint, kad ji jau pazysti, o tada det galva del jo arba ji leist sudraskyt arsiems forumieciams... Hellsingas... Mano manymu tai liga kuria arba persirgsime arba kai tikesimes, kad ji dingo vel islys... Pati nesergu, nors ir viska macius, skaicius (pozicija neutrali)... Del metymo akmenu i Alexandro Andersono darza, tai siulyciau apsisarvuot *uzsideda salma* Galu gale, kaip vampologai ir vampologes, neturetume nurasyti daugelio vampyru personazu ikunijimu ir matyt tik kokias sudinas/juokingas smulkmenas, manau reik susitelkt ties personazo ikunijimu visomis prasmemis, o holivudo prieskonius nubraukti...
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 5, 2007 0:02:44 GMT 2
Em, nu as tik norejau pasakyti kad maikute Virgin filme apie vampyrus atrodo provokuojanciai. Kad ir kas ka norejo ar nenorejo tuo pasakyti.
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 0:09:38 GMT 2
issikrovem ce :DDDDDD anyways, man ptnka tokiso arsiso diskusijos:D tai jau kazka duoda! nera seip sau pablevyzgavojimaj kaip visomet:DDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 5, 2007 0:24:06 GMT 2
esme, kad as cia tikrai ne arsiai norejau ;D
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 0:31:47 GMT 2
ce jusu visu gincas isprovokuoti galejo bet kuri avina:DDDD(siuo atveju net du kaip matot)
|
|
|
Post by evillspell on Jul 5, 2007 0:31:54 GMT 2
As matau Nesinervinam, cia tik tokia iskrova buvo
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 0:37:30 GMT 2
pasitaiko karts nuo karto =D
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 0:39:46 GMT 2
*prisimena diskusijas apei religijas* :DDDDDDDDDDDDDDDDDdd
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 0:41:26 GMT 2
eik tu sau %D ne zinai jei mums duotu laiko eteryje, tai turbut tik su apsauga mus isnestu dar nepasibaigus tiesioginiam eteriui =DD
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 0:43:09 GMT 2
%DDDDDDDDDDDDDDDdd baik....nemanau jau taip zeurei
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 0:44:37 GMT 2
ka cia gali zinot, kai viens kitam pultu perkast gerkles =DDD
|
|
|
Post by evillspell on Jul 5, 2007 1:08:06 GMT 2
xDDDD as jau matau ta vaizda, kaip dvi merginos viena kita drasko ir uz plauku valkioja ant gridu, o kiti reikia "Eina, eina, eina!"
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 1:34:56 GMT 2
tikrai ne itin nuostabu xD
|
|
|
Post by Hellena on Jul 5, 2007 7:29:52 GMT 2
ir greiciausiai kad tos dvi butu as su meldamiriel:DDDDDD kokia nuostabi sventa ir tyra draugyste jau daugiau kaip... 15 metu:DDDDDD P.S. kas mane zino, dar zino kad bene daugiausiai lazdu as pati savo iniciatyva butent ant hellsingo ir esu iskrovus:DD
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 11:18:25 GMT 2
kad ta tavo kritika kartais tkr neveza =DDD siuo atveju (ir daugeliu kitu) sutikciau perkast tau gerkle =DD kokia tikrai tyra ir nekalta musu draugyste =D
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 12:24:12 GMT 2
bt jau ce tai zeurus offtopicas znokit:DDDDD ce trteume ap diakona sneket:D
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 12:34:35 GMT 2
bet uztat reitingai kokie sitam boarde!=DD
|
|
|
Post by Hellena on Jul 5, 2007 14:28:48 GMT 2
aha, kiek daug kas skaitydamas sitas pestynes dar ir i jo profili aki uzmeta!:DDD reklama padarem:D beto as vistiek nuomones kad ner geresnes vietos floodui kaip naujoku anketos:DD cia visuose forumuose kazkodel sita tendencija:DD
|
|
|
Post by evillspell on Jul 5, 2007 16:22:19 GMT 2
Pastebejimas, pats Diakonas isnese mesas is diskusijos, kol cia kiti arsiai kovojo ;D
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 5, 2007 16:55:01 GMT 2
Niekur as nedingau tik leidau panelems pasidraskyti ;D Dekui uz reklama kuria cia man padaret. Turbut senai vyrus maciusios kad tai aktyviai dalyvavot ;D
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 17:58:32 GMT 2
nea:D kiekviena naujoka apvainukuojam demesiu, nesvarbu koki atai lytis bebutu- nereike pustis:D tiesiog, isitikinam, ar tinkantis i musu sekta
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 5, 2007 18:10:12 GMT 2
Bet kad cia vyko ne kvotimas siekiant issiaiskinti mano tinkamuma o (ne)beprasmiska diskusija :DDDD ps ale kad pafloodinot, kaip uz tevyne ;D
|
|
|
Post by sepulture on Jul 5, 2007 18:13:51 GMT 2
tiesa sakant uz vampyrus:D cia nera neiprastas reiskinys, susikerta paziuros:D
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 5, 2007 22:02:05 GMT 2
taip, floodas yra kaip ir savotiska kriksto dalis naujoku anketose =DD
|
|