|
Post by Birdie on Jul 2, 2007 16:59:07 GMT 2
Minerva, ne vienintele...ne vienintele.... man Interviu Lestatas - perfekt....Stuart irgi neblogas (jei ne tas plauku spalvos prakeiksmas :DD)... Ale grazu ziuret, kaip tos viktorinines komandos prilipo...tik ziurekit, kad per meet'a graziai po lygiai pasidalintumet *Rasymas i lankas baigiasi cia*
|
|
|
Post by sepulture on Jul 2, 2007 17:02:06 GMT 2
man net paciai smagu girdeti, kad atsiranda ginanciu ir originaluji lestato ivaizdi, kai pati to nedarau:DDDD nes buna liudna, kai kiti vien del aktoriaus ima nemegti personazo:D
birdie, manau kad suskisrstysime po lygiai ir garbingai:D
|
|
|
Post by Hellena on Jul 2, 2007 19:51:08 GMT 2
*drakuliniu komandos atstove jau trina rankas* reik eit ruost klausimus lestatiniam:DD
kalbant apie drakulos ivaizdi, man butlerio suvaidintas vos ne paskutinej vietoj xD toks.. gyvas popsas. nors paties filmo mintis kad ir itin fantastine vistik buvo idomi:D aj van helsingo anuke ar kas ten geriausias bajeris buvo per visa filma =DDD ir jos "virgin" maikute:DD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 2, 2007 20:38:04 GMT 2
*Visais auksciau issakytais klausimais visiskai pritaria Hellen, net del klausimu. Ir maikutes xD*
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 2, 2007 21:07:15 GMT 2
man tai butleris graziai ziurejos =D
|
|
|
Post by dzindzer on Jul 2, 2007 21:55:01 GMT 2
Minerva, ne vienintele...ne vienintele.... man Interviu Lestatas - perfekt....Stuart irgi neblogas as taip pat prisidedu:D
|
|
|
Post by vampire on Jul 3, 2007 17:22:09 GMT 2
sveikas atvykes? angie, tai cia tu taip vyriskaja puse vilioji i foruma? saunuole ;DDDDDDD
|
|
|
Post by angiss on Jul 3, 2007 17:25:55 GMT 2
aisq vilioju, gi mum ir papramogaut reikia, o ne mergvakarius daryt :DDDDD
|
|
|
Post by vampire on Jul 3, 2007 17:37:47 GMT 2
geras nusiteikimas ;DDD as visiskai pritariu :DD laukiu tokio meeto kai bus vyriskosios gimines tiek pat kiek panu ;DDD oj butu idomu ;DDDDDDDD
|
|
|
Post by angiss on Jul 3, 2007 17:44:57 GMT 2
are you thinking what I am thinking?
|
|
|
Post by vampire on Jul 3, 2007 17:48:43 GMT 2
oh yeah ;DDDDDDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 3, 2007 18:51:42 GMT 2
I am not thinking what you are thinking, Iam still pure and unspoiled by your madness
|
|
|
Post by vampire on Jul 3, 2007 19:07:52 GMT 2
pala pala, tuoj padarysim kitaip ;DD gan cia angliskai varyt, lietuvaiciai esam ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 3, 2007 19:12:17 GMT 2
aisq vilioju, gi mum ir papramogaut reikia, o ne mergvakarius daryt :DDDDD Man kazkaip baisu daros, bet ar as tureciau bijoti?
|
|
|
Post by dzindzer on Jul 3, 2007 21:34:56 GMT 2
na nebijok:D nieks taves pries tavo valia neprievartaus:D
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 3, 2007 21:54:41 GMT 2
bet sutikimo turbut irgi nieks neprasys =DDD
|
|
|
Post by sepulture on Jul 3, 2007 22:18:22 GMT 2
nu zodziu, apginsiu as butleriskaji ivaizdi:DDDDd znau kokie buna kai kuriu zmoniu strict nusistatymai kad net nepaisomos pacios idejos:D man pvz genialeuse versija susieti su judu, ko nesugebejo net ir pac dede bremas:D o ce tai tkr orginalu:D beto, jei vyrai nori but panasus i butleri, tai dzeukites, nes ce tkr geras pasiorinkimas, palyginus su dbr vyraujanceis emo berniukais, pvz kaip ta sis tokio hotel:D
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 3, 2007 22:31:05 GMT 2
jo, pritariu del judo idejos! cia tikrai verta demesio =D
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 3, 2007 23:57:47 GMT 2
Nenoreciau sumenkinti drakulos2000 naujo pavyzdzio istorijos bet ten bent jau man buvo neisbaigtas drakulos "vergu" ivaizdis. Jie neturejo valdovo silpnybiu (nebijojio krikscionisku simboliu), bet vis tiek reagavo i sidabra. Galejo sita vieta paredaguoti ir siuzetas butu tobulas
|
|
|
Post by sepulture on Jul 4, 2007 0:33:16 GMT 2
apskritai, bremo ir realus drakula labaj skiresi, to nepaneixim:D bet yra savos interperetacijso, jei ka:D
|
|
|
Post by Hellena on Jul 4, 2007 8:04:13 GMT 2
seip as ir sakiau kad ideja filmo gerai sugalvota =D niekad nesigincijau del to:D ir siaip butu idomu padaryt drakulos2000 ir hellsingo krosouveri, tada alukardas butu alexiuka nukoves prisipazinimu, kad jis pats yra judas:DD greiciausiai alexiukas labai grauzdiai apsiverktu pries gaudamas infarkta, nepaisant jo regeneracijos abilities:DDD nu ir dar del vieno kadro, jau matau kaip mes su lady iki asaru dusdamos lustam is intes ir tos baisiai mielos "VIRGIN" maikutes xDDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 4, 2007 12:15:21 GMT 2
Ko jus kabinejates prie tos maikutes, man ji visai miela
|
|
|
Post by Hellena on Jul 4, 2007 13:08:49 GMT 2
seip maikute nieko blogo:DD bet kaip van helsingo palikuoniam tai taip.. labai savotiskas derinys:DDD cia tas pats kas ir maikute su uzrasu "bite me" kai tave medzioja pats drakula:DDD
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 4, 2007 14:10:24 GMT 2
nu bet ji juk dirbo virgin records parduotuvej, ti daryk isvadas, kad ta maikute tikrai nera ne i tema =D jei tu dirbtum mcdonalde ir vaiksciotum su vinipucho ar santa barbaros logotipu ant maikes, tai tada tikrai butu ne i tema =D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 4, 2007 14:40:46 GMT 2
tai ta mes suprantam, bet cia toks dviprasmishkas rezisurinis sprendimas tiek su ta maikute tiek su paciu darbu virgin records:DDDD cia tarsi rezisierisu tiek is heroju, tiek is ziurovu saiposi ;D
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 4, 2007 16:12:16 GMT 2
gal jam net i galva nesove, kad kazkam tokias idejas sukels =D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Jul 4, 2007 17:32:56 GMT 2
As vistik manau, kad filmai irgi yra menas, ir pasleptu prasmiu ten turi buti randama ;DDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 4, 2007 20:18:20 GMT 2
Pritariu Meldamiriel ten viskas buvo apgalvoti tik rezisierius nemane ka tai sukels toki aziotaza musu tarpe
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 4, 2007 20:58:09 GMT 2
jo, cia zmones itin stipriai sureagavo i toki nekalta dalyka =D idomu, kaip butu sureagave, jei butu ne virgin maikute, o kokia tarkim lenino galva ir logotipas CCCP ;D
|
|
|
Post by Hellena on Jul 4, 2007 21:02:50 GMT 2
ir siaip kritiska filmam esu, bet kai filmas apie drakula....:DDDD all in all viska sudejus drakula2000 vstek slamstas:D kaip kad ir teigiat, ziuret tokiem, kurie gilesniu prasmiu, dviprasmybiu ar siaip tiesiogiai neissakyto turinio niekur neiesko;D
|
|