|
Post by ladyhellsing on Apr 8, 2006 21:41:01 GMT 2
Sveiki visi :Das cia katik atsikrausciau:) tai aisku geriausia butu pradeti nuo prisitatymo:))sake kad taip bus mandagu ;)tai va:)as tokia labai idomi (bent jau sau paciai, kai kas sake kad ir kitiem galiu but) keistoka butybe, su isskirtiniais pomegiais ir paziurom:Dir zinau daug nesamoniu:D jeigu reiks ziniu apie nesamones kreipkites;)he, ka cia dar pasakyt:) rasau fanfiction:D galiu pagal uzsakyma=D tik neisnaudokit manes suspecifinkim info: megstu visus filmus apie dracula(tik sergek dieve nuo visokiu van helsingu;))siaubo filmai neblogai, em kas ten dar- sleepy hollow, pac geriausias vien del geru aktoriu ir rezisieriaus:) megstu skaityt knygutes visokias:)bulgakova myliu kaip savo artima:)dar megstu fanfiction skaityti, oaju kaip hellsing manga megstu tai ner kaip apsakyti turiu katina:)vadinu ji katinu:)tox vardas:) dar mokausi 12kl. o tai yra labai blogai;) nelinkiu buti 12 kl. tai yra blogis;) dar paisterikuoju kartais, bet kadangi esu geras vaikas ant aplinkiniu nesissileju:) megstu pliurpt apie save:)kas nemegsta:)bet megstu ir kitu paklausyt:)kartais. mano didziausia aistra yra hellsigas ir vampyrai:)pastarieji yra mano aistra jau nuo seseriu meteliu:Dkazkada domejausi raganystemis bet su audringa paauglyste tokie samones patemimai pasisalino;) hellsingas uzvalde prota :)visiskai ir dar labiau ji uzvalde to paties hellsingo du herojai, meile seile tarp ju(jei galima tai meile vadint)ir tos ju meiles uzrasinejimas hentajiskomis fanfictions;))) he nebesugalvoju kuo cia dar pradziuginti publika:)teks patiem pasiklausti turbut:) jeigu sudominau gerbkit mane ir mylekit, nes ziurek ir naudos galimagaut kokios nors;)
|
|
|
Post by Kemeta on Apr 8, 2006 21:45:19 GMT 2
sveika atvykus;)
|
|
|
Post by Hellena on Apr 8, 2006 21:49:11 GMT 2
hellcome! finally prisijungei ^^ dabar va turi kur publikuot savo ff, kad pasidrasintum pres publikuodama y visokius tarptautinius adultff ;D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 8, 2006 21:54:04 GMT 2
dekui:)smagu cia pas jus^^tikiuosi budama tokia pamisusi ir nupususi kaip nors pritapti;)
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 8, 2006 21:58:06 GMT 2
hell to you too=)(fu kaip negraziai skamba)taip manau kad butu nebloga pradzia cia paublikuotis^^ he adultff:Diki jo man dar dauk ka rejktu ismokt=)bijau neatitikt rejkalavimu realybes ir ka nors ne i ta puse susvajgt;)kita vertus kam rupi=]gal ras kas cia mano grozybem pasidzeugt=]]
|
|
|
Post by Hellena on Apr 8, 2006 22:19:26 GMT 2
zinok geras ir issamus hentajus daug ka acveria;D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 8, 2006 23:23:11 GMT 2
tai va kad ta gera ir issamu parasyt dar reikai pirma;)))he bet nieko mes kuribingi, ghem tai ka nors parasysim;Dtikek manim bent jau sito forumo publika tures kuo dziaugtis:)jei nores aisku;DDD
|
|
|
Post by angiss on Apr 9, 2006 11:02:46 GMT 2
sveika atvykus ))))))))
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 9, 2006 11:34:00 GMT 2
dekui dekui:)ziuresim kaip ce mn seksis prisilieti prie spalvingos publikos^^paplepet apie viska megstu=))galesim plepet;))
|
|
|
Post by angiss on Apr 9, 2006 11:45:23 GMT 2
oi galesim ))))
|
|
|
Post by vampire on Apr 9, 2006 11:45:40 GMT 2
laba laba laba )
|
|
|
Post by ReFaN on Apr 9, 2006 12:28:27 GMT 2
*truputi pavelavus* labadiena =) em ka cia uzklausus...turbut nieko =D nesugalvoju dbr =) o siaip smagu, kad prisijungei,tikiuos pamatinsi mus savo ff =D
|
|
|
Post by Hellena on Apr 9, 2006 12:34:25 GMT 2
as jau 'pamatinau' viena ff pas Veina;D eik ir skaityk! ir reviewink ;P ir viska stropiai issiversk:D (as zinau kad tu alkono neturi, galesiu paverst:D ) p.s. gali ape hellsinga ka nors paklaust ^^ ;DDD
|
|
|
Post by ReFaN on Apr 9, 2006 12:59:02 GMT 2
deja,tu blogai informuota,as turiu alkona ;P bet visvien tingiu eit angliskai skaityt =D blem nesuprantu, lietuve, o angliskai raso =D
|
|
|
Post by Hellena on Apr 9, 2006 14:19:01 GMT 2
o tai kad in lt nex neskaito:D as savo ff lietuviskai turiu, davai patikrinam ar perskaitysi??;DDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 9, 2006 14:24:43 GMT 2
ghe kodel lietuviskai nerasau? )tai cia turbut kad gerai angliskai rasos:)kai kurios frazes ypac gerai skamba toj kalbos,o ir issireiskimai nelabai verciasi,o jei verciasi tai taip zaviai nebeatrodo:) bet jei bus paklausa didelia pazadu ir lt ka nors pavinguriuost;)nesunku cia:) ir dar kart labs visiem kas sveikinos:D gal kas turit ka paklaust, tam prisitatyme kaip pati ziuriu kazkiek miglotai apsipavidalinau:)
|
|
|
Post by sepulture on Apr 9, 2006 19:38:51 GMT 2
na ka:D vyresnybe sveikina ce tave atvykus:D kad myli vampyrus nuo seseriu metu tai tau didelis pliusas:D tarp gimnazijos vampyru nesijausi nejaukei:DDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Apr 9, 2006 20:36:20 GMT 2
o tai kad in lt nex neskaito:D as savo ff lietuviskai turiu, davai patikrinam ar perskaitysi??;DDD man rodos nieks in lt neskaito,ne snieks ir neraso ju arba nepublikuoja =D bent jau as nesu macius kokiu j-rock ff lietuvisku =D
|
|
|
Post by Hellena on Apr 9, 2006 20:41:33 GMT 2
bet as turiu hellsingo lt lietuviska:D vis sis tas su japonija ^^
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 9, 2006 21:38:59 GMT 2
na ka:D vyresnybe sveikina ce tave atvykus:D kad myli vampyrus nuo seseriu metu tai tau didelis pliusas:D tarp gimnazijos vampyru nesijausi nejaukei:DDDD aciu uz pasveikinimus :)tikiuosi, cia visai smagiai isikurti, tuo labiau kad tokia bendraminciu kombanija susiburus aha vampyrus myliu nuo to laiko kai mama mn maza vaika i vaskiniu figuru muzieju nuvede ir ten pamaciau drakula taip ir prasidejo sita meile kraujasiurbiams
|
|
|
Post by sepulture on Apr 10, 2006 9:36:30 GMT 2
tai turbut tu jau busi is tos grupuotes kuri inirtingai stebejo amzinojo riterio nuotykius:DDDanxtyveuse apraiska vampyru lietuvoje:D beje tamstos avatars laaabai geras:D derinasi pre musu forumo:DD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 10, 2006 12:39:41 GMT 2
aha galima sakyti kad is tos pacios grupuotes=] ce jau taip isejo kad daug faktoriu i viena vieta ir bum meile visam gyvenimui ;)veteranas sioj srity dekui, avataras kaip ir viskas siuo metu mano gyvenime AxI tema, hellsingas 4ever man jau rejkia i sanatorija nuo jo pasigydyti, nes visiems galvas uziu apie tai=)))
|
|
|
Post by Hellena on Apr 10, 2006 13:42:13 GMT 2
hellsingo fanu sanatorija.... :DDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 10, 2006 14:48:13 GMT 2
jo aha, rejk mums ja greitu laiku steigt:) zinau du pacientus:) nauju manau gan greit atsiras:D mn ff paskaiciusiu^^
|
|
|
Post by Birdie on Apr 10, 2006 19:51:58 GMT 2
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 10, 2006 21:03:21 GMT 2
La.aciu ir jums uz pasveikinima jooooo jau esu macius;) weee kartais taip liudna kad viska su hellsingu jau esu macius, juk niex nebegali nustebint "sniurkscioja" tai va kaip yra:) tavo avataras tiesa sako: reading IS sexy :DDD ypac dar jei ka nors tokio skaitai;)))hrrrr:DDD
|
|
|
Post by sepulture on Apr 10, 2006 22:48:24 GMT 2
oo taip:DDD jei rrr skaitai:DDD
|
|
|
Post by dzindzer on Apr 11, 2006 16:47:38 GMT 2
dar mokausi 12kl. o tai yra labai blogai;) nelinkiu buti 12 kl. tai yra blogis;) pritariu 100% ;D
|
|
|
Post by ladyhellsing on Apr 11, 2006 17:35:44 GMT 2
he rrr skaityti yra geris:D ir dar yra geris ta rrr geri kitiems suteikti;)heh stengsiuod ir as ka pakreivazoti:D;DDDta hrrr tema:D jo 12 kl. negerai mn po savaites bus 3 iskaitos=) lb linxma del to;/
|
|
|
Post by sepulture on Apr 11, 2006 17:42:02 GMT 2
uzojauta:D
|
|