|
Post by Sentenced on Sept 18, 2005 16:03:21 GMT 2
Terve... nelabai megstu ir nelabai moku prisistatineti, bet pabandysiu... Man 17, gyvenu Klaipedoje.... Domiuosiu fentezi (viskas prasidejo po to, kai perskaiciau Ziedu valdova), poezija, megstu A, Bloka, J. Vaiciunaite.... Patinka skaityti knygas, bet tik tuo atveju jeigu pati jas pasirenku, o ne privercia mokykloje... Labai megstu nueiti pasikulturinti su draugais...pvz. trumpametrazinis filmu festivalis "tinklai" ar projektas "neuzsalanti kultura".... kalbant apie muzika zaviuosi roku arba metalu.... nors paskutiniu metu pasiklausau ir klasikines muzikos ar relaksines... Roku pradejau dometis nuo grupes HIM.... tada, pries 3 metus ji man nerealiai patiko.... bet laikas eina ir jausmai atsalo, bet vis tiek esu dekinga jiems uz "supazindinima" su roku.... siuo metu dazniausiai klausau 80-ju metu roka.... "Kino", "akravium", Guns'n'Roses ir t.t.... nzn, ka cia dar pasakyti.... klauskyt jei kas idomu....
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 18, 2005 16:08:40 GMT 2
welcome! =) o kodel butent 80-uju metu roka? =)
|
|
|
Post by sepulture on Sept 18, 2005 16:39:45 GMT 2
na dziugu dar viena tolkieniste cia tureti )) pripazisti niko perumovo LOTR tesinius?
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 18, 2005 16:43:21 GMT 2
ielektrinta - todel, kad kazkaip jame jauciu tikra roko dvase....pacios dainos nuosirdesnes... sepulture - bandziau skaityti, nepatiko....labai patinka toks kaip anekdotas ta ema.... perumovo svajone, kad hobitus jo filmuose vaidintu - Stalone, Svaznegeris ir Sigalas..... manau pakankamai tiksliai pastebeta... apskritai nepritariu nei vienam tesiniui.... tikroji nuotaika gali islikti tik parasyta vieno autoriaus.....
|
|
|
Post by sepulture on Sept 18, 2005 16:47:05 GMT 2
as tai turiu tas knygas bet vis dar neperskaitau.na kiti tai labai siltai priima matyt is baisos nostalgijos bet aisku pripazista kad tolkienui neprilyxta...o dbr knygyne maceu pasirode tolkieno mokiniu darbai...va jau i tai labai skeptiskai ziuriu...kopijos?
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 19, 2005 16:00:20 GMT 2
hmmm... toliieno mokiniai.... kai buvau Maskvoj ten pilna kngynuose tokiu knygu.... kazkaip ziurejau - neuzveze... nzn.... as suprantu, gal kazkiek, ta nora pratesti ar dar kazka.... bet man atrodo, kad tolkienas baigdamas LotR'a padejo riebu taska ir nieko jau nebeparysi.... o jei irm pratesi tai jau bus nebe tas....
|
|
|
Post by sepulture on Sept 19, 2005 21:04:40 GMT 2
sutinku.bt as apskrtai ziuriu nepalankei i bandyma kopijuoti (arba kitaip-tesima)
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 20, 2005 7:28:59 GMT 2
jo sutinku.... o seip tu dar kokias fentezi knygas skaitei?.... Gal pvz Narnijos chronikas?...
|
|
|
Post by sepulture on Sept 20, 2005 7:35:34 GMT 2
deja apie ta namija zinok pati suzinojau tik nesenei kai kinuose eme reklamuoti(tai vasaros pabaigoje) tai va, o seip LOTR tai vienintele fantasy kures teko skaityt.seip va mano toke pati didziule manija tai vampire chronicles, na bet ce jau neprisiskaito i fantasy nrs gal is dalies ir yra tokio pobudzio, kaikas pasakytu;)
|
|
|
Post by dzindzer on Sept 20, 2005 14:18:52 GMT 2
hellcome sentenced:) a as db is literaturos randu laiko tik kingui...
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 20, 2005 15:47:54 GMT 2
deja apie ta namija zinok pati suzinojau tik nesenei kai kinuose eme reklamuoti(tai vasaros pabaigoje) tai va, o seip LOTR tai vienintele fantasy kures teko skaityt.seip va mano toke pati didziule manija tai vampire chronicles, na bet ce jau neprisiskaito i fantasy nrs gal is dalies ir yra tokio pobudzio, kaikas pasakytu;) as apie narnija zinojau anksciau, nes kai skaiciau tolkieno biografija, tai ten paminetas jos autorius.... bet padejau skaityti sia vasara, o paskui kine reklama pamaciau.... nu daba lauksiu filmo.... dzindzer ---> o as nei vienos s.king knygos neperskaiciau....
|
|
|
Post by sepulture on Sept 20, 2005 22:56:22 GMT 2
o sakykim va labai mexta brukt pre LOTR ir hario poterio knygas...tokes irgi skaitai?
|
|
|
Post by Cruciare on Sept 21, 2005 15:09:29 GMT 2
Roku pradejau dometis nuo grupes HIM.... tada, pries 3 metus ji man nerealiai patiko.... bet laikas eina ir jausmai atsalo, bet vis tiek esu dekinga jiems uz "supazindinima" su roku.... Guns'n'Roses ir t.t.... Kai perskaiciau situos sakinius pamaniau kad apie mane rasai. Malonu kai randi panasumu kituose zmonese...
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 23, 2005 17:52:03 GMT 2
o sakykim va labai mexta brukt pre LOTR ir hario poterio knygas...tokes irgi skaitai? Eru apsaugok mane nuo to.... HP neskaitau is principo ir niekad neskaitysiu.... netikiu, kad galima "stampuoti" po knyga i metus ir vaidinti, kad super daug prasmes....brrr.... nenuvertink taip manes.....
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 23, 2005 17:53:36 GMT 2
Roku pradejau dometis nuo grupes HIM.... tada, pries 3 metus ji man nerealiai patiko.... bet laikas eina ir jausmai atsalo, bet vis tiek esu dekinga jiems uz "supazindinima" su roku.... Guns'n'Roses ir t.t.... Kai perskaiciau situos sakinius pamaniau kad apie mane rasai. Malonu kai randi panasumu kituose zmonese... manau, yra ir dar panasiai mastanciu zmoniu....
|
|
|
Post by sepulture on Sept 23, 2005 19:24:54 GMT 2
nu znk mn sirdis suspurdejo kai perskaiceu ka parasei!!!as irgi is prncipo neskaitau:DDDD ach
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 25, 2005 13:07:18 GMT 2
didingi sutapimai.... nzn, man bande irodyti, kad tai nuostabi knyga, siule paskaityti, bet ne, niekad to nebus....
|
|
|
Post by sepulture on Sept 25, 2005 18:37:02 GMT 2
o mn hari potteri gyre kartu peikent LOTR...tai znai uzteko...
|
|
|
Post by Cruciare on Sept 26, 2005 14:46:36 GMT 2
Mano 1 drauge pamisus del HP siulo man paskaityt, bet kazkaip esususidarius apie ji lb nekokia nuomonæ...
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 26, 2005 14:50:56 GMT 2
as tai skaiciau ir man lb patiko =))) nemuskit uz tai, nes ziuriu cia tolkienisciu fan klubas gali dar i skutelius mane sudraskyt %DDDDD
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 26, 2005 17:05:24 GMT 2
ielektrinta, nieks taves nemus... bent jau as ) bet as vios tiek jos neskaitysiu...
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 26, 2005 17:26:19 GMT 2
tai juk as ir neliepiu skaityt,as nebruku zmonems to,ko jie nenori ;D
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 26, 2005 19:09:50 GMT 2
tai juk as ir neliepiu skaityt,as nebruku zmonems to,ko jie nenori ;D e, nu gal ne taip issireiskiau .... tikrai nemaniau, kad tu zadi priversti visus skaityti....
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 26, 2005 19:11:38 GMT 2
tai gerai ;D
|
|
|
Post by sepulture on Sept 26, 2005 21:50:18 GMT 2
nemusim nemusim
|
|
|
Post by Sentenced on Sept 30, 2005 18:13:43 GMT 2
tiesiog noriu pasigirti - pagaliau nusipirkau vienos is megemiausiu grupiu cd - Agatos Kristi:)))...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 1, 2005 18:25:27 GMT 2
nu va dbr jauciu koke visa sokinejanti is laimes:D varxai kaimynai:DDDtaip jiems ir reik!:DDD
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 2, 2005 15:19:56 GMT 2
o taip... jie tikrai turejo pakenteti, kol as persiklausiau visas 21 daina... pilnu garsu.... bet cia dar nieko.... vakar gavau Alisos cd, tai jie ir jo turejo persiklausyt... o alisa skamba sunkiau uz agata.... ten gitarikem gerai pagroja...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 2, 2005 16:41:59 GMT 2
:DDDDjei as toke kaimyne tureceu likceu patenkinta :DDD
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 3, 2005 15:14:06 GMT 2
.. butum mano kaimyne tau tektu klausytis seno ir nelabai, bet beprotiskai gero rusisko roko.... nu ir ne tik rusisko... bet daba tai pgr Kino, Alisa, Agata Kristi, kazkas is DDT, Splin ir t.t. skamba....
|
|