|
Post by Mischa on Jun 17, 2009 23:02:32 GMT 2
Ja virgin suicides buvo mano paaugliskas bumas XD
|
|
|
Post by sepulture on Jun 18, 2009 13:43:20 GMT 2
dr vkr pres mega suzejau vetru kalna siu metu statymo. nu mn patiko, tdl kad apskrtai ptnka sita story. bet vsgi pradedama ne nuo tn kur reike, axentuojama kas nereike, ir gaunasi kazkox netox variantas kx pvz yra 93 versijoje...hmmm....nesuprasi uz ka hitklifo noretum nemegti ar uz jo neizvaizduma ar uz nevalyvuma ar dr kazka. vsskai nesusitelkema i tai kad js yra BAIRONISKAS HEROJUS ir jis tri patikti tokiom kaip mum XD sito flmo hitklifas gli patikt tik istikimom istorijos gerbejom nusispjaunant i vska. neislaike net esme kad meiles nenugali ir mirtis. ce tik kazkox kerstas ir vsio... lady, butnaj btnaj pazek 93 versija XDDDD irasysiu!
|
|
koira
Naujokelis
"Half-devil and half-child." - R. K.
|
Post by koira on Jun 18, 2009 20:07:31 GMT 2
"Makbetas" Šiuolaikinis vaidas ir Šekspyro tekstas, kurį, tiesa, sunkoka suprasti, nes titrų nėr. Tiesa, nemačiau "originalaus" pastatymo, būtų įdomu palyginti
|
|
|
Post by Mischa on Jun 21, 2009 13:15:13 GMT 2
He was a quiet man Toks nznau...nei geras nei ne. Siaip ziuretinas.
|
|
morganne
Naujokelis
What is your last wish before you die?
|
Post by morganne on Jun 22, 2009 0:22:09 GMT 2
pries kokia valanda ziurejau "queen of the damned".
|
|
|
Post by sepulture on Jun 22, 2009 19:33:11 GMT 2
uuuuuuu tai komntaru komntaru:DDDD
as va tru blad antra serija. nu ein sau baigesi kp tik ant idomeusios vetos XDDDDDDDDDDD jezau kaip zvengeu kai bila viliojo pardaveja XDDDDDDD po to kai erikas atejo -OOOOKAAAAYYYYY supratau DU berniukai:DDDDDDDDDDDDDDDD nebepaviliosi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nu bt va kaip kraiposi siuzetas eina naciort...lafis vampaS? o erikas su suke i dalasa? be bilo?wtf?
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Jun 23, 2009 9:51:33 GMT 2
as tai "angels and demons" bei "knowing" tokie... ka zinau buna daug geresniu filmu tokie tipiski holivudiski... nieko ypatinga p.s. prisiminiau dar... nu bet tas is angels ir demons kur blogietis buvo nu pzdc zvengiau.... koks i aleksanderi in reality panasus XDDDDDDDDDDDDDDDD o dar kai sutana uzsidejo tai miriau... cia as apie ta kur kankino ir zude visus bishopus ar ka ten tokius, o ne kunigeli-blogieti XDD nu bet kaip luzau tai sakes... gal uztai man tas filmas rimtas neatrode
|
|
|
Post by sepulture on Jun 24, 2009 2:33:37 GMT 2
kardinolus ten kilinti pagal ideja turejo:D as vis da nepazejus :DDD
the city of lost children. prancuzu fantastinis - shizinis filmas. gaultier kostiumus kure net:DDDDD mn zeurei ptnka tkios pranzcuzu fntazijos plius geras vsd montazas ir spec efektai. kaip sakant pas prancuzus kamera vsd originalei drba. o kas bne labeusei ptko tai pagridnine mergaite kuri seubngaj panasi i monica bellucci XD negalejau i ja atsizet ir mn jau iskrt ji moteris o ne dvylikamete XD ir uztat mn tn pasirode pedofilijos uzuomnu:DDDDDDDDDDDDDDDD gl ce tik mn venaj tp nzn XDDDDDDD
|
|
|
Post by evillspell on Jun 25, 2009 17:32:00 GMT 2
Robin Hood - 2006 serialas, teisingiau ji dar ir dabar rodo, tai per dvi dienas sukirtau du sezonus, velniaskai laukiu kol pabaigs siusti ka pradejo, negaliu pasakyt, kad labai ispudingas, bet patinka, nes ir kvailas, linksmas ir dar toks didvyriskas, pilnas heroju ir tipizuotu blogeciu, kuriu kai kurie labai HOT! XD
|
|
|
Post by sepulture on Jun 25, 2009 21:11:20 GMT 2
mn jis is treileriu tx itartinos kokybes pasirode:"DDDDDD
as ti dbr ziuriu vaikystej zeta bet taip gerai neivertinta dick tracy. kaip mextu tokius 90's gabalus - kinematografija maisyta su animacija. mmmm naaaais. o dr madonna kaip tn fajnaj maisosi:DDD nrs ja vsr peike uz aktoryste ale nu kd ka ten ner ka vaidinti kai gauna sexy moters vaidmenis:DDDDDD
|
|
|
Post by Mischa on Jun 26, 2009 22:28:16 GMT 2
Requim for a dream Nu joa...Neimsiu i rankas narkotiku nors tu ka. Siaip gera vaidyba o ir filmuota idomiai. Ech geras filmas, tikrai geras. O ir aisku muzika. Vienu zodziu patiko net labai.Brr narkotikai.
|
|
|
Post by sepulture on Jun 27, 2009 11:29:02 GMT 2
jaaaa jaaa..,tkr nei lieknintis nei narkotiku nsnoretu:DDD
|
|
|
Post by Mischa on Jun 27, 2009 21:37:54 GMT 2
Righteous Kill geras filmas. Al Pacino rules!
|
|
|
Post by evillspell on Jun 29, 2009 8:00:10 GMT 2
Robin Hood 3rd Season finished! Patiko, tik tokios pabaigos, kur beveik visi geri herojau isskerdziami nesitikejau, jei kurs 4 sezona, tikrai neziuresiu, nes nebus verta... Anyway vienas geresniu siu metu serialu IMO
|
|
|
Post by dzindzer on Jul 1, 2009 20:40:53 GMT 2
Gran Torino. nesitikejau, kad taip patiks. del Clinto Eastwoodo personazo verta ziuret, nepamenu, kada buvau kietesni seni macius xD~
|
|
|
Post by sepulture on Jul 2, 2009 1:15:28 GMT 2
uu sudominaj:DDDD kazkada bvo ir kietas vyras:DDDDne vien senis:DDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jul 20, 2009 2:14:27 GMT 2
haris poteris ir netikras princas - ah, su metais imu megti hp, kai vs daugeu i dgeu blogiuku parodo:DDD nu jau belatrix tai nereali! bonham carter kaip savam kaily jauces!!! drako aktrius su metais isaugdamas i vyrus tik baiseja...abydna XD ale galiu nugriuti kox grazus vaikinas parinktas tomui ridliui suvaidinti! XD~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tk jau vetom ant tek bvo vizualei supanaseta su lotr kad supykde! gerai kad jau tox didelis skrtumas...nex nebesiparina kaip kad anxeu:D
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Jul 22, 2009 10:53:37 GMT 2
negaliu nepastebet kaip tas vaikinukas uz jo stebeilyjas i Ridli XDDD o as vakar true blood 2/5 paziurejau. Ir galima sakyt prisisapnavo
|
|
|
Post by sepulture on Jul 22, 2009 15:29:34 GMT 2
jo as vkr dvi h zejau tru blood XDDD zodiac - neznau nznau, tek isgrtas flmas ir geras, zinau, reziserius, nu ale mn nepatko. vos ne 3 h tokios gumos... nekox detektyvas. gl ce vsem taip ptko, kad va nusikltelis iki siolei dr neaiskus? wooow...nu va ripperio iki siolei neatskleide ir tai daug idomesne tema the red shoes - vienas annes VC personazu mextamas filmas:D aaah nerealus...baletas, koke makiazaj ir muzika...eh ir lermontovas nais XD~~~
|
|
|
Post by sepulture on Jul 25, 2009 1:15:35 GMT 2
liutas karalius, mike pukuotukas, ceburaska XDDDD ko tik nerodzeu sunenui:DDDDD
nimfomanes uzrasai - blemba nu tox nerealus flmas. ir jis tx dvasingas svarbeuse o ne kokio amerikietisko pyrago lygio kaip pateike plakatas...
|
|
|
Post by sepulture on Jul 26, 2009 0:19:08 GMT 2
the edge of love - tox nieko visai filmas. ir nors keira..bet atperka kostiumaj, makiazas mmm
|
|
|
Post by Kajitoku on Jul 26, 2009 0:39:09 GMT 2
''Šopaholikės išpažintis'', ar kažkaip ten panašiai tas pavadinimas xD Žodžiu labai noriu pažiūrėt Hariį Poterį, bet neturiu babkių, tai siučiuos kažkokį iš intiko, kuris tikriausiai bus apverktinos kokybės =/
|
|
karmen
Naujokelis
A good day to kill.
|
Post by karmen on Jul 26, 2009 14:12:05 GMT 2
Stebėtojų lyga (WATCHMEN). Patiko, tik jau labai trumpokas. ;DDD Dievinu tokius fantasy filmus :wub:
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Jul 26, 2009 22:07:12 GMT 2
as praktikoj sugebejau perziureti viena filma...Twelve Monkeys ziauuuuuriai patiko planuoju iki mokslo metu dar papildyti perziuretu sci-fi filmu sarasa
|
|
|
Post by Kajitoku on Jul 27, 2009 21:56:03 GMT 2
O jau WATCHMEN torrentuose gal yra? Myspace reklama pamaciau, man kaip tokiu movie megejai shis yra MUST. O siaip vakar ziurejau Pagiezha 3, o shiandien Transformeriai 2 xDDD
|
|
|
Post by Mischa on Jul 28, 2009 12:24:35 GMT 2
Nu kadangi mano netas man neleidzia ziureti filmu tai tenka pasitenkinti serialais. Aisku true blood tai nesiskundziu, plius dar ir roswell visa pirma seza jau beveik perziurejau XDDDDD Bet vakar buvo svente, vakar mano mielasis netas leido man paziureti filma. Ir dar ne viena. Ice Age 3 kazkodel man jie jau biski issiseme, bet tas baubokas tai fainas su savo rudziu XDDDD The Proposal istorija sena kaip nezinau kas bet vistiek klykiau, jau man tas ryan koks nice ir su sandra lb gerai atrode. Seile meile bet nice XD Nors lb daznai kazkodel tapatinau filma su tuo las vegasu kur kuther ir diaz vaidino. XDDD aisku paskui dar norejau viena paziureti, bet jau nebeleido tamsta netas XDDDD
|
|
|
Post by Mischa on Jul 29, 2009 0:57:03 GMT 2
Little Ashes Siaip kiek zinau istorijoje nera pasakyta kad Salvadore Dali tikrai buvo gerjus, bet interpretacija idomi. Is pradziu kazkiek nervavo Robertas, bet paskui apsipratau ir visai suejo.
|
|
karmen
Naujokelis
A good day to kill.
|
Post by karmen on Jul 29, 2009 11:10:47 GMT 2
O jau WATCHMEN torrentuose gal yra? Myspace reklama pamaciau, man kaip tokiu movie megejai shis yra MUST. O siaip vakar ziurejau Pagiezha 3, o shiandien Transformeriai 2 xDDD Ir jau seniai labai. Ir LT įgarsinimu net yra man atrodo, nes aš pati su sub'ais mėgstu žiūrėti, tai labai nesidomėjau. ;D
|
|
|
Post by Mischa on Jul 29, 2009 15:13:30 GMT 2
Nu ka ziurim tai kas yra topuose. ZMONES NEZIUREKIT TO KAS YRA TOPUOSE!
Blemba ziurejau ta G-Force kur tipo #1 db. Joa dvi juru kiaulytes super agentai kurias vaikosi kavos aparatas... Tika Casablancapaziurejau. Ech koks nerealus filmas!!! Kaip man patinka tokie seni, o ta Ingrid kokia grazi, ech.
|
|
|
Post by sepulture on Aug 1, 2009 20:21:33 GMT 2
little ashes as pazejau 10 min i taip uzkniso kd iskrt isjungeuXDDD sorry bt jau sukosena!!!!!jei ka yra simtkrt gresniu ap dali flmu, vens greusiu ti bbc kuri birdie atrdo. o tn tai kuuuul. surrealissimo vadinas. yr jutubej. watchmenaj yra nete jau nuo premjeros laiku:D as tep snei zejau kd nt nepmnu jo:DDDD casablanca - blem mn ta flm reoik snei pazet ale vs nepaziurau damnXD
dbr ziurau little britain:DDDDDDDDDDDDDDDDEin sikt nreali britanijos reprezentacijaXDDDDDDDDDDDDD pirmas sezas jau iveiktas!!!!
vkr su lina zejom rasputina su rickmanu!!!!!!!!!Omfg!!!!!!!!!!!!!nriu tokio VYRRRRRRRROOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
|
|