|
Post by sepulture on Oct 21, 2007 10:35:57 GMT 2
Manau,kad tokia tema butu daug geresne nei kad simtai atskiru filmu temu,jas,beje,zadu su laiku apmazinti:) Taigi, ka paskutini karta matet ir kokiais komentarais noretumete pasidalinti?
|
|
|
Post by sepulture on Oct 21, 2007 10:39:09 GMT 2
mano last movie yra becoming jane vaje kox mielas filmas! bje pastbejau kad ten hp aktriu sutve susirinkus:DDDDD bet laaabaj patiko:D ypc janes mylimasis kai jau neva paseno:DDDDDDDoj liux atrde;DDDDD ir tas tevas....gereuse scena ,kai zmona sako kad i jos santuoka neiejo perfection , o tas tevas - until now - ir kad puole po antklode pre jos ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDhahaha aj dr kai ejo pas ann radcliffe(carrmillos autore) irg miela sirdzei buvo:D
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 21, 2007 11:38:03 GMT 2
mano paskutinis buvo resident evil extinction =D nu as tai apsiseilejus is sales isejau, kadangi asmyliu milla =DDD man nereikia daug komentaru, this movie rocks, so does milla;DD
|
|
|
Post by Diakonas on Oct 21, 2007 11:48:23 GMT 2
Simpsonu filmas per grafikos teorija :DD (as paskaitoj buvau ;D)
|
|
|
Post by ladyhellsing on Oct 21, 2007 11:59:44 GMT 2
Mano paskutinis filmas yra japonu Kamikaze Girls apie dvi visiskai skirtingas merginas o Becoming Jane labai mielas filmas, as laikas nuo laiko ji pasiziuriu vis beje Carmillos autorius le Fanu XD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 21, 2007 12:02:16 GMT 2
ouuu:DDDDDD kaip as ce gr susimaiseu:DDDDDgr kad pataisei:DDD tai pala, ka radcliffe parase?:Daj dzin,tuo skaitysiu ap ja kritikoje tai suzinosiu:DDDD my apologies XD
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 21, 2007 12:02:34 GMT 2
blemba kad nusipezejau, gi paskutini ziurejau japonu seriala (j-drama) "hanazakiri no kimi tachi e" per kompa nakti iki puse dvieju xDD jau kaip patiko...is viso 12 seriju, apie tai, kaip viena pana infiltruojasi i berniuku mokykla =DD blemba nerealumas...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 21, 2007 12:03:44 GMT 2
milla has occupied your miiiiind XDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Oct 21, 2007 12:04:57 GMT 2
Nieko, visiems pasitaiko:D as manau, kad sita Meldamiriel ziurima daikta ir as ziuresiu netrukus:DD Ann'os zymiausias darbas yra Mysteries of Udolpho
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 21, 2007 12:12:01 GMT 2
lady, gali tuo neabejoti =DD iskisiu visiems, kas tik nores, ta seriala =D
|
|
Vy
Naujokelis
|
Post by Vy on Oct 22, 2007 15:46:32 GMT 2
mano paskutis ziuretas filmas buvo Nakties sargyba..tipo siaubas cia siandien per rusu pamoka ziurejom siaubo filmu to nepavadinciau, nors buvo keletas isties kraupiu epizodu, bet patiko filmo efektai..tjp tikroviskai viskas padaryta
|
|
|
Post by dzindzer on Oct 22, 2007 16:47:55 GMT 2
black sheep. siaubas kokiu nesamoniu ten prisiziurejau:DDDD su draugais manem jog tai siaubo filmas o pasirodo tragikomedija buvo. avys zudo xD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 22, 2007 17:00:00 GMT 2
as ti gabalais ziuriu salem's lot:D ten vampyru ir haueri galima sutikti:DDD
|
|
|
Post by dzindzer on Oct 22, 2007 17:29:02 GMT 2
as juk knyga sia skaiciau:D tikiuos filmas neblogas
|
|
|
Post by sepulture on Oct 24, 2007 18:06:34 GMT 2
not bad bt dar nesugebejau pabaigtiXD bt dbr akis metau i forever knight 3 sezona:D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 25, 2007 0:04:31 GMT 2
naujeuse blood ties serija ax,sendenmn vampyriskas vakaras:DDD
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 25, 2007 18:58:49 GMT 2
as vel is naujo ziuriu hanazakari no kimi tachi e serijas xDDD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 26, 2007 20:27:53 GMT 2
vaziodama namo zejau klimta su malkovicium gerai nuotaikai nuteike
|
|
|
Post by evillspell on Oct 29, 2007 19:39:57 GMT 2
Napoleon and Josephine: The love story, viskas buvo super, Bonapartas unreal meiluzis, truputi pamises, bet labai aistringas, kas labiausiai uzkniso, tai, kad prastas irasas, nes retas ir atsilikinejo garsas nuo vaizdo... Ir dar ziurejau Survaillance - kaip as myliu tokius pamiseliskus filmus... man patinka kur vienas asmuo yra pakvaises, desto savo filosofija ir patyliukais zudo zmones
|
|
|
Post by sepulture on Oct 29, 2007 21:29:46 GMT 2
nriu to flmo :DDD ap napoleona dosi?
|
|
|
Post by evillspell on Oct 29, 2007 22:35:43 GMT 2
Jei busi gera Juokauju, aisku duosiu, nu va buciau ziurejus Judge Dredd ale japoniskai igarsintas, tenka siustis is naujo...
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 30, 2007 15:13:59 GMT 2
as pradejau ziuret Hana Yori Dango serijas =]
|
|
|
Post by sepulture on Oct 30, 2007 22:00:41 GMT 2
as pazejau 5 moonlight serijas:D patinka serialas:D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 31, 2007 19:38:31 GMT 2
blade runner:D aaaax haueris tn unreal atrdoX)
|
|
|
Post by sepulture on Nov 1, 2007 1:17:41 GMT 2
aisku kad bremo stoukerio, o txleu coppolos, drakula:D blmb bt buvo juoko is to van helsngo, ypc kai ji svaizdavo liuse kaip setono kekse ir eme kirkint kvinsi:DDDDDDDDDDDDDD aj nu nzn bt mn ce tkr ne ap meile flmas:DDD o ap possession ! aj dr lt vertimas sukniso vena gera veta:D drakula palindo jau kaip dumelis pas mina ir lietuviskai - as norejau kad ateitum - kai angliskai - i want it to happen - ir uzsiaimanuoja:DDDDD nrs verstu teisngaj, pvz - nrejau kad ieitum ar dr kx velnes:DDDDDDDDDD ale tesa sake elena kad gario antakei vos matyti XDDDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Nov 1, 2007 18:18:23 GMT 2
neisiziurejau as i gario antakiusXDD noreciau sakyti, kad irgi bremo dracula, bet kadangi jau po 20 filmo minuciu luzau, tai paskutinis ziuretas filmas skaitytusi jane eyre...ech:DDDD
|
|
|
Post by sepulture on Nov 1, 2007 20:50:16 GMT 2
ax ta dzeine XDDDD as dr pamirsua kad zejau bremo lair of the white worm:DDD zdziu idmu ar bremo fantazija sukure tke gaivaliska moteriske kuri gyvatei norejo paaukoti virgin suvarydama i ja milziniska smailejanti fala prikabnta pre jos kelnaiciuXDDDDDD ghm seip pasakutinis filmas dbr jau skaitytusi fokus pokus:DDDDD man mazaj kaip tas flmas seubngaj patko! tx ikvepentis! o vleu rmtai gi lb susizavejau salemo raganomis:DDDDDDDax....geris ta shelouvynas gaila kd pas mus ktos tradicijos:D
|
|
|
Post by Mischa on Nov 2, 2007 18:36:31 GMT 2
Joa gers daiktas gers. Taigi vakar išsišiepus ligi ausų pagaliau iš tetos parsivežiau Blood and Chocolate ir ką jūs manot...NUSIVYLIAU! Is treilerio tikejau daug o gavau lb lb mazai...zdz sad :DDD
|
|
|
Post by sepulture on Nov 2, 2007 20:51:00 GMT 2
mano nojauta vadinas buvo gera:DDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Nov 3, 2007 12:10:29 GMT 2
na mano pasktnis gaunasi vampyriska s- vampyrai. virsmas.... su azijieceis:D ka znau, baige mn jau uzknisti tas pastvus sexy vampu traktavimas kaip amzinojo blogio kuri reike sunaiknti XD nebaigeu net zet, nebuvo reikalo:DDDD
|
|