|
Post by sepulture on Feb 16, 2009 19:48:01 GMT 2
aaaah ce gi tas su bela ir borisu! as snei nriu pazet ir vis d rnepziuriu... o va kadangi savaitgali bvau namie be savo pc tai zejau ka brolis zejo - iron man XDDD ale suejo, actually (gi downey jr vaidino:DDDDDDDDDDD)
|
|
|
Post by sepulture on Feb 19, 2009 20:04:03 GMT 2
oh my pagaleu pabaigeu zeti mad men XDDD neko nzn ar kure ar nekure 3 seza (tikiosi ne) nes surimau kad prilipus bvau pre soap operaXDDD bet is kitos puses nesistebiu - gi kurejas sopranu autorius!
|
|
|
Post by sepulture on Feb 20, 2009 0:16:31 GMT 2
the hunger....ex, ka ce ir bepasakyti ap si fantastiska filma X)~
|
|
|
Post by ladyhellsing on Feb 20, 2009 2:09:41 GMT 2
tess of the d'urbervilles. kad as dar kada tokias depressing story ziureciau xD nors blogietis, kaip visada, labiausiai patiko XD
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Feb 20, 2009 20:50:30 GMT 2
done with True Blood
|
|
|
Post by Mischa on Feb 22, 2009 22:07:46 GMT 2
Paziurejau Seven pounds ir omg maniau vonia priverksiu,jau toks toks nerealiai liudnas filmas.Blemba paziurekit visi,tikrai privercia susimastyti.Ech jeigu visi tokie zmones butu tai pasaulis tikrai butu tobulas. Myliu sita filma.
|
|
|
Post by sepulture on Feb 22, 2009 23:21:01 GMT 2
aj bt kad ten wilh vaidina XD
as pazejau stage beauty XD ach, kaip nreceu tkio vyruko kaip tas aktorelis, vaidines moteris XD
|
|
|
Post by Mischa on Feb 23, 2009 13:02:50 GMT 2
Ai man smithas patinka ir siaip gerai jis ten vaidina :DDD Pradejau ziureti What we do is a secret bet antros dalies ko tais neuzkrauna.Siaip idomu,apie Germs grupe ir jos vokalista Darby Crash,lb gerai westas ji vaidina,net balsas panasus,nors kai kur net westo man geriau skamba nei istikruju crasho
|
|
|
Post by sepulture on Feb 23, 2009 14:31:45 GMT 2
valkirija - kaip man patiko. visi varo kad va kruzas vaidino kruza o ne stauffenberga ir ttXD bet ka znau, man tikrai suejo. ir labaj patiko xD gl tdl kad tas plot buvo mano mextameuses is tu visu triju kek kesintasi i hitleri ps o ce i himmleri vaidmeni ikistas grazus vyras palyginus kx jis bvo realybej:D bt va del kruzo ir stauffenbergo panasumo tai teisybe xD en.wikipedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_146-1984-079-02,_F%C3%BChrerhauptquartier,_Stauffenberg,_Hitler,_Keitel---Stauffenberg.jpg
|
|
|
Post by Mischa on Feb 23, 2009 18:36:50 GMT 2
UUU laukiu nesulaukiu kada pas mus rodys,pati pirma eisiu,va kaip tik uzbaigsiu iki to laiko hitlerio knyga ir varysiu
|
|
|
Post by sepulture on Feb 24, 2009 16:04:21 GMT 2
vkr man buvo labaj antrapasaulinis vakaras:DDDD po valkirijos zejau berniuka dryzauota pizama - nusibodo man zeurei tos konclageriu temos. aisku kaip diena kaip baigesi visiems ten (nrs thnk god, kad nesumaste laimngo veno isrinktojo isgelbejimo, btu visiskas ziurovu kilinimas). net negraudu kai netyce ss'innko vaikas numirsta su visais zydeliais. puipos dievu miskas mn greuses se tema:) skrtngaj nei knyga zeurei neuzknisantis. valio lietuvems.
na o po to persikeleu i italija - zejau malena (deja anxeu nebvau macius!) aaaaah super filmas. ir bellucci nuostabi. jauciu, jinaj tame vaidinime lygei taip pat jautesi kaip ir ji buvo jaunysteje su mama isvarytos is savo gimtojo miestelio. ir seip proga pazinti italus, nes je tkrai tokie brutalus - tiek diedai, tiek bobos...
na o snd uzbaigeu closer....yaaa, neveltui snei jau nrejau pamatyt. oj geras meiles keturkampis XD
|
|
|
Post by korum on Feb 25, 2009 1:37:06 GMT 2
Suradau šiek tiek laisvo laiko ir peržiūrėjau Twin Peaks pirmąjį sezoną. Labai jau kabliuojantis serialas. :DD Kai kurios serijos savotiškai trenktos - galima pažvengti, bet šiaip bendrai paėmus tai serialas rimtas. Kas geriausia, kad pažiūrėjus paskutinę seriją kyla daug klausimų - kas vyks toliau? Kaip viskas baigsis? Dėl to atsirado didelis noras žiūrėti antrą sezoną. :] Garso takelis tiesiog fantastiškas - be jo filmas prarastų puse savo žavesio. Galėčiau vis rašyt ir rašyt, tačiau nenoriu spoilinti, taigi tiek užteks. =D Dabar ieškosiu antro sezono...
|
|
|
Post by Mischa on Feb 25, 2009 14:40:39 GMT 2
Ziurejau vakar Elegy su penelope.Ech patinka man ji,lb fainai vaidina ir psakui ant prikolo ziurejau House Bunny tai prisizvengiau,jau tokia lempa filmas sakes XDDD
|
|
|
Post by sepulture on Feb 25, 2009 22:11:36 GMT 2
zejau toki nuostabu flma kuri vsaj netyce atrdau - gods and monsters. apie james whale - frankensteino ir bride of frankenstein kureja... jetau jetau kx nostabus flmas......
|
|
|
Post by evillspell on Feb 26, 2009 0:37:25 GMT 2
O ziuriu kazkas Black Cat ziurejo XD pasakysiu ir savo nuomone, siaip vienas geriausiu (apart invisible ray) is Belos ir Boriso duetu XDDDD Ir vienas geriausiu ala siaubo filmu. Ach, as tai sukramciau visas The Prophecy dalis su Christopher Walken, manau pirma ir antra geriausnes, nei trecia, vien del to, kad Gabriel nemego zmoniu ir buvo pasiutes. Pirmoj velnias buvo firminis ir griauze rozes, bet trecia dalis verta demesio vien del frazes apie zmoniu pasauli "You know, it's not so bad, I learned how to drive a car" XDDD
|
|
|
Post by Mischa on Feb 26, 2009 22:50:07 GMT 2
Tika ziurejau Pride and Glory Eikit sau koks filmas,ilgas bet visiskai neprailgo,kaip man tokie aptinka.Ir iki pat pat galo toks rimtas,blemba nereali situacija ir galas.Ech kaip man gaila jo buvo kai ta minia su tom beizbolkem uzdauze.Eikit sau.
|
|
|
Post by sepulture on Feb 26, 2009 23:01:01 GMT 2
as per lady isikibau i nerealu britu serialiuka lost in austen XD~
|
|
|
Post by ladyhellsing on Feb 27, 2009 9:35:11 GMT 2
hehehe:D o The Prophesy!!! uzsimaniau paziuret dbr, nuo ten walkenas man ir eme patikt XD~
savo ruoztu paziurejau pirmas dvi '95 P&P dalis, o ju net sesios:D
|
|
|
Post by Mischa on Feb 27, 2009 22:16:02 GMT 2
|
|
|
Post by ladyhellsing on Feb 27, 2009 22:49:00 GMT 2
jegines kates:DDDDDD gotta see it!
pradejau Being Human veizeti.
|
|
|
Post by sepulture on Feb 28, 2009 23:22:39 GMT 2
nu va ir as pazejau bolt XDDDD nu ale tkr maneu mirsiu is juoko, tas hamster nemirtingasXDDDDDDDDDDDDDD bet tikrai sitas gresnis uz walle o.o o anas gavo oskara... gereusei tai endcreditai xD www.youtube.com/watch?v=F1LXM9fLVX8
|
|
|
Post by sepulture on Mar 1, 2009 15:58:01 GMT 2
sende baigsis being human <=>>> all gonna die!! blemba.... nakti pazejau pride and prejudice su keira prasukinedama, vsskai nekam tikes darcy XD ir po to pradejau zeti 95uju P&P versija su c.firtu. damn kox jis ten grazus XD ti va iki dbr ir watchinauXD ryt kolis...greu reik jau rostis o ne apie darcius galvoti XDDDDD ale ziuriu 19a moterys mego piktus vyrus:DDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Mar 3, 2009 12:28:55 GMT 2
as vis uztaikau ant 2ojo pasualinio karo temos net kai nenoriu to XD ir va gavosi kad pazejau gloomy sunday - apie budapesto trijule - moteri ir du jos vyrus zydus kurie bvo tokie tolerantiski kad sutiko but jos mylimaisiais ir dalintis ja XD wow...pavydetina indeed....
ir 97uju lolita....su ironsu...omg omg.......omg....as apie viena scena tiesiog svajote svajoju XD eeeeeeh................kox flmas.......kas nematet, mars ziureti XD reikes palygnti ir su kubriku (bet abejoju ar kubrikas sikart prilyx)
|
|
Ichtija
Naujokelis
~(: I luv U :)~
|
Post by Ichtija on Mar 3, 2009 18:10:02 GMT 2
Brolio deka perziurejau sian Sweeney Tod,geda peleda,kad tiek laiko nemaciua....
P.S.Butent po filmo pradejo is nosies begt kraujas-nice gal tik atsitiktinumas........
|
|
|
Post by sepulture on Mar 3, 2009 18:59:10 GMT 2
burtono svyni zejai? ah...geris ten:D as va vel emeu zet istisai this way up XD
|
|
|
Post by dzindzer on Mar 3, 2009 22:19:51 GMT 2
ir 97uju lolita....su ironsu...omg omg.......omg....as apie viena scena tiesiog svajote svajoju XD eeeeeeh................kox flmas.......kas nematet, mars ziureti XD reikes palygnti ir su kubriku (bet abejoju ar kubrikas sikart prilyx) maciau kazkada, unreal filmas kaip ir knyga
|
|
|
Post by sepulture on Mar 4, 2009 0:57:59 GMT 2
man sende animacijos vakaras:DDD pazejau 69uju mad monster party XDDD fainas filmukas. o dbr usikabnau ant sita sings the blues - suuuuuper filmukas pagal indiska legenda (ramayana) apie siuolaikine situacija. aniamcija isvis nereali...ir muzika pasakiska XD zdz...noras kilo net bski indusais pasidometi:DDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Mar 5, 2009 14:55:43 GMT 2
baigiau Moonlight'a:D
|
|
|
Post by sepulture on Mar 5, 2009 20:27:21 GMT 2
dbr ziuriu flmus kuriuose kostiumus kure eiko ishioka (as dr dbr suznojau kad jai jau 70 metu!!!!) tai va kdngi jau pazejus kopolos drakula, cele ir the fall reikejo pre likusiu nueiti.
tai paskutinis - teresa - el cuerpo de cristo - cia apie 16a sventaja kuri savo vizijose kaip sakant apsiorgazmindavo nuo kristaus apsilankymu XDDDDDD
ir ka tik pazejau closet land - su rickmanu...oh my oh my...kokios kankinystes.... XD~~~~~~~ siza...bet imu baisei megti tkisu flmus....
|
|
|
Post by korum on Mar 6, 2009 1:09:56 GMT 2
Dar syki pažiūrėjau Space Odyssey. :] Šį kartą jau buvo lengviau žiūrėti. =D
|
|