|
Post by Mischa on Jun 17, 2009 0:16:34 GMT 2
Nu va paziureau pirma antro serija. Zinau zinau shame on me, bet as tik vakar vakare is pajurio grizau. Zdz ispudziai tokie: ganetinai nusivyliau. Nepatinka man kad taip toli nuo knygos,nepatiko ir kad anna nusirenge pries kameras. Kazkaip nepamenu kad anam seze butu nusirengus. Anyway galejo nesirengti jau pacioj pirmoj serijoj. Paskui kas ten per nesamone su Eriku?Tipo vampyrai plaukus dazo?Joa right. Ir siiap ten kai ta sudraske, nesamone man ten. Ta jessica ir kas per durna merga negaliu, kazkokia lope nei sustra nei lieva. Kad jasona i ta draugija ikiso tai jau is trailerio spejau, bet su samu ir ta kiauline, nu atsiprasau vos ne pedofilizmas. Samas kazzkaip isvis db trenktai elgiasi,svajotojas kazkoks pasidare. Nu bet neskaitant visu ispeikimu buvo smagu vel stebeti senus veidus, billas kiek istezo, apie erika isvis nesneku, bet meiles scena grazi buvo. Ir siaip. Viska paemus smagu akiai, bet galetu b ut geriau.
|
|
|
Post by sepulture on Jun 17, 2009 18:26:19 GMT 2
XDDDDDDDDDDDDDDDDD peikei ale znk 5milijonaj zejo! zdz trbt jau dbr patvrtns ir trecem sezui:DDD ja sutinku kad nukrypo nuo knygos...gausis taip kad suke gelbes lafajeta ir kdngi jis pas erika kuris baudz evisus vampu isnaudotojus - negausim jo ruzavu tympu! tda trbt musu jasona pagrons fellowship nes jo sesuo matai vampyreuja:DDDDD ir gausis kad suke su vilkolakeis o gl ju ir nebs bet gi zadejo - eis jo gelbeti net i koki dalasa:DDDDDDDDDDDDDD omg... o mn ta keuliene patnka! ir kx pedofilizmas kaip jam 17? gi twilighte ce pats ts amzius:DDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Mischa on Jun 17, 2009 23:04:54 GMT 2
Nu ja bet vistiek! Tegul patvirtina, definitely ziuresiu but still as noriu kad butu panasu i knyga!!!!!
|
|
|
Post by sepulture on Jun 17, 2009 23:37:35 GMT 2
rez sake kad nebus pagal knyga:D ir bus zeureu ir dgeu sex
|
|
koira
Naujokelis
"Half-devil and half-child." - R. K.
|
Post by koira on Jun 18, 2009 19:45:48 GMT 2
Ilgai lauktas, labai mėgiamas, knygos neskaičiau, tad negaliu palygint. Šiaip, mano skoniui, nuogybių kaip visad truputį per daug Užtat patiko kaip tie sektantai atrodo. Daugiau tokių krikščionybės portretų :]]] O tai labia žadama nuo knygos nukrypti?
|
|
|
Post by sepulture on Jun 19, 2009 16:50:50 GMT 2
fanatika visr blgaj, net ir vampu fanatika yra scary dalykas XDDDD /prisimine zaka/
|
|
|
Post by sepulture on Jun 19, 2009 16:52:51 GMT 2
jo..pagal knyga tai lafajetas turejo mirti. billas turetu dirbti a la detektyvo darba ir todel jis ir suke varytu i dalasa tirti vienos bylos. ten geju vampa pagrobe. tada viskas suktusi kaip suke gelbsti vampa is tos fellowship, jai padeda vilkoalkiai ir vsio. dar maza vieta kai suke aiskinosi del lafajeto mirties ir ejo i orgija su eriku kuris buvo ruzavom tympom vaidinntis geju xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o dbr visai nieko panasaus nenusimato...
|
|
|
Post by broncipine on Jun 20, 2009 11:18:03 GMT 2
Tympu galima tiketis. Juk gal ant galo padarys orgija. O tos timpos tai smarkiai populiarios tarp sookie fanu Tai gal atsizvelgs alanas i musu norus (mm)
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Jun 20, 2009 21:45:15 GMT 2
orgija su eriku kuris buvo ruzavom tympom vaidinntis geju o dbr visai nieko panasaus nenusimato... huhu, o cia idomiai turetu atrodyt... XDD tamsta kai papasakoji, imu dvejot, man sesuo kol prisiruos knygas parsiust, speciau LT perskaityt, bet somehow tu noriu del to nesmagumo su virseliais ;D
|
|
|
Post by sepulture on Jun 21, 2009 13:43:48 GMT 2
nu kur ce nebus populerios tos tympos :DDDDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Jun 22, 2009 19:33:57 GMT 2
as va tru blad antra serija ktk pazejau. nu ein sau baigesi kp tik ant idomeusios vetos XDDDDDDDDDDD jezau kaip zvengeu kai bila viliojo pardaveja XDDDDDDD po to kai erikas atejo -OOOOKAAAAYYYYY supratau DU berniukai:DDDDDDDDDDDDDDDD nebepaviliosi:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nu bt va kaip kraiposi siuzetas eina naciort...lafis vampaS? o erikas su suke i dalasa? be bilo?wtf?
|
|
|
Post by evillspell on Jun 22, 2009 22:43:31 GMT 2
XD ka tik ir as paziurejau, kazkaip kvailai atrodo "ar pas mane plaukuose daug kraujo?" kazkas nesueina ir jauciu kuo toliau tuo daugiau bus nesueijimu, anyway vis vien smagiai ziurisi
|
|
|
Post by sepulture on Jun 23, 2009 0:12:43 GMT 2
jooooooooooo jau kaip zvengeuXDDDDDDDDD pam mane nukilins uz tai XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Aug 11, 2009 11:57:20 GMT 2
nu ka normalei vsi aptarkime last serija XDDDD sakes mn ti jasonas ven uz tai ptnka kad jistaip gina sese!!!! as ir to nreceu is savojo brolio XDDDDDDDDDD bt jam gerai i keuses dave sara XDDDDDDDDDD
bt erikas ti pavaro XDDDDDD susikuprines zmogelis labaj itikinamas XDDDD o po to kai vel sustras kuris nemexta but touched ti mane KNIIIIIISA XDDDDD
bje kaip luzau kaip jasonas apkabno bila:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD omg!
godrikas ti mn tx jokngas ir mn nptnka toke empatiski vampai XD aj nu kamon! va zekim kx marijus geresnis pvz :DDDDDDDDDDDDDDD joki empatiju nrs jam ir tuxtancei metu:DDDD venintelz gers bajeris kd godrikas imete akmeni tikintiesiems - btu bvo kul jei bceu susipazines su tavo jezuliu. matot, fiction yra fiction:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nu ka dbr next time erikas gules ant suke,s o tai lorena dbr pagrobs bila ir kankins? ka ce spes pavaryt dr per 4 serijas?
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 15, 2009 18:02:11 GMT 2
nu blemba baik cia spoilint tiems kas nzn kas toliau bus
|
|
|
Post by Kajitoku on Aug 21, 2009 11:49:07 GMT 2
Heyyy man G irgi gaila =/ Nu sakau, ji vien del ugio nudobe, bo jis toks maziuuukas XDDD Eina sau, ash pradedu Erika ismylet, galetu tas aktorius vietoj Bilo vsaidint, nes tas Bilo aktorius toks Ewww man xDD Pfff isijungiau cia viena ish TB seriju ir mama kartu ziejo, tai shakes, ten buvo tas momentas kur orgija buvo, tai mamos komentas-kokius cia dabar ishkrypusius filmus ziuri? *kaltinamas zvilgsnis* xDDDDDDD Kaip luzhau xD Nu bet ta juode tai kazkokia tupa blyn, nervina, krc, pass-outino ir jai tai normalu..krc. patvirtina ta fakta kad visi juodziai apsipute vislaik xD Joa, Ziv, tas apsikabinimo momentas tai WTF LOL XDDDDDDDDDDDDD Man dar patiko ziet kai ish Eriko Sookie kulkas ishciulpinejo xDDDDD PZ XD Ir omg, kokia buvo grazi Bilo maker'es zalia suknele~~omgggggg....~~~bet gaila man jos ish dalies pasidare. P.S. Zivile kai kuriose foto taip primena Jessica, o jin man graziausia ish visu ten esanciu aktoriu~ thank god ja ten ikisho. Forever innocent xD Cystai, rejks apie ta aktore daugiau pasidomet~
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 21, 2009 17:04:59 GMT 2
bet tas apsikabinimas grynai parodo jasono buda toks mielas kvailelis
|
|
|
Post by sepulture on Aug 21, 2009 17:31:20 GMT 2
o mane kaip knisa erikas xDDDDDDDDDDDDDDDDD toki sexaj vaidina o mn krato nuo jo XDDDD nzn kaip as zesiu kitus sezus kr turetu suke krustis su juo XDDDDDDD
mn bilas ptnka! ven uz tai kaip jis gerai vsd atrodo tx piktas XDDD mn patko kaip jis score settle'ino su eriku xDDDDDDDDDDDDDDD
ale lorraine ir mn ptnka...tkr, ka vsi mato toje Sukoje?XDDDDD
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 22, 2009 10:24:33 GMT 2
"toje Sukoje?XDDDDD" <== gerai nuskambejo man tai bill is pat pradziu patiko, db tai tik ir liko butasis laikas. kazkaip jis man persistengia su tuo "piktu" zvilgsniu vat erikas atsiskleide visame grazume damn, man jis db jau patinka, tai ne pain in the ass koks buvo anksciau
|
|
|
Post by ladyhellsing on Aug 22, 2009 14:24:01 GMT 2
haha me too bill'as kartais persistengia su pykciu:DDD nenoreciau su tokiu piktu vampu aiskintis, beto jis kazkoks senu paziuru neigiama prasme xDDD mn eric'o nieksiskumas patinka, bet kai ims su suke meile plest jauciu ir nebe tas bus xDDD anyway man kuo toliau tuo labiau patinka jessica, tokia grazi raudonplauke vampyraite:DDD ale boyfrienda galejo bsk sexy'skesni pasirinkt xDDDDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Aug 22, 2009 22:23:31 GMT 2
jaaaa jessica ir mano numyletine:DDDDD aj ti kas tn is sexyskesniu - tik samas XDDDDDDDDDDDDDDD dgeu neko gero:DDDDDDDD
as istikima billui:DDDDDDDDDD mn dr palaiko anne :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 23, 2009 18:17:08 GMT 2
nu joa, sam - sexy one bet eric uzburia su savo "bajeriais"
|
|
|
Post by sepulture on Aug 23, 2009 22:17:39 GMT 2
nzn nzn...mn ti knygos erikas yra TOX GERIS (aristokratiskas bicas), o ne sitas greusei atvykes i dallasa su treningu ir bliuzonu. sorry!!!! ir dr susikuprines slankioja XD eina sikt...kai jam suke ciulpe speneli ti isvis jo rozha man smegeniena ede XDDDD nu sory nekenciu as serialinio eriko XDDDDDDDDDDD o pagal knga tox dailus dzentelmenas turejo but...ir seip suke turejo krutine uzgulti, tiap sexovaj, o ne kaip kelmas prispaust XD eh... blexa....
billas bnt normalei rengesi! XDDDDDDD tik va in 20's greusei renges;DDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 24, 2009 8:37:00 GMT 2
damn ta nauja serija geriausiai patiko kai jason ir sam ir tas mentas ten pavaidino dievus XDDD jau kaip luzau......
|
|
|
Post by sepulture on Aug 24, 2009 15:22:18 GMT 2
omg XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kaip as luzau is tos vietos pize pize XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDsakes:DDDDDDDDDDD kkvena serija i gala daro svis geresne uz anxtesne:DDDDD blem dr laukti tek XDDD ir isvis baisu mn kad nukirs seriala ant idomeusios vetos ir vel metus ar puse lauktXD neeeeeeeee ale kitoj serijoj maceu nauja grazi vampe bs:D matyt toji luzianos queen ale jau kx geras sapnas su eriku bvo XDDD as jau patikejauXDDDD va va sukcius zno kad moteris labeusei vilioja vyrai kureis "reiketu pasirupinti" XDDDDDmn jis apsizliumbes labaj ptko:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Aug 24, 2009 17:48:22 GMT 2
oi kaip laukiu kito pirmadienio xDDDDD omg kokia gera serija XDD~~~~ ja pradzioj isisigandau. kad rimtai suke su ericu lizinasi XDDDDDDDD buvo ir is ko paluzt ir izsiziot xDDDD awwwww, geris geris tas TB:DD
|
|
|
Post by buvusi_cigarete on Aug 25, 2009 9:31:53 GMT 2
nu jo... tikrai kad kaip ant adatu laukiu ir as pirmadienio... damn damn. nekenciu kai taip nutraukineja idomiausiose vietose...
|
|
|
Post by sepulture on Sept 1, 2009 20:15:36 GMT 2
OMG!!!!!!!!!! nu sakes ta luzianos karalene mane pakerejo! vsskai!XD~~~~~~~~~~ jau kaip mn isvis suparino eriko ismesta rozha priesais sama XDDDDDDDD nrs pam atrode pritrenkencei :DDDDDDD myliu ja:DDDDDDDDDD pize pize kaip as zvengeu kai bilas krutai pasnekejo su eriku! in your face, bitch!!!!!!!
ale nejau last serijoj sikna bilas pakis menadei sama ir ji nudes? nu svolacius bs!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by ladyhellsing on Sept 1, 2009 20:38:12 GMT 2
eeeei as ti tikejaus truputi daugiau veiksmo is sitos serijos po praeitos baigties.but nevermind. ziuriu, kad nebutu tik taip, kad luiziana erika pasigrobs vietoj bilo xDDDD vat ir nuplauke visgi musu pink thighsXDDDDDDDDDDDDDDDDD but why 2 weeks to wait??? not fair xDDDD
|
|
|
Post by sepulture on Sept 1, 2009 21:43:55 GMT 2
nuuuu jau ruzofkiu tikrai negausim!:////// bt tn grdejai tarsis erikas su karaliene kad jis pasirupins bilu. ti nejau erikas vetoj lorenos kankins ji?XDDDD pizdec:DDDDDDDDDDDDDDDD
|
|