|
Post by Diakonas on Jul 27, 2007 17:52:27 GMT 2
Nu jei ka matyciau tavo nuotraukoje butu visai saunu Bet seip labai dziaugiuosi kad idejai
|
|
|
Post by angiss on Jul 27, 2007 19:09:36 GMT 2
matosi zmogus gi toj fotkej :DDD atitinka nick, tokia paranoiska :DDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 27, 2007 19:45:02 GMT 2
man tai nieko nesimato, ir isvis kas per mada visas nuotraukas su photoshop redaguot
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 27, 2007 22:35:30 GMT 2
O kas ten nesimato?? Jei ka galiu padidinti? O del fotosopo tai ten tik spalvos ir kontrastai siek tiek pakoreguoti...Nieko ten sudetingo... ...Ir kodel PARANOJISKA ATRODAU? ?? XD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 27, 2007 22:49:49 GMT 2
Kur mums pradeti? Matosi tik puse galvos, visas kunas uztamsintas arba apkarpytas, nematyti ranku, veidas akmeninis, nei sypsenos, nei kito akcento kas susildytu foto, zvilgsnis bukas, matosi kad zmogus paskendes iliuziju pasaulyje, kitaip tariant paranojikas... Mes istikro nesam priekabus, mes tik norime pamatyti tikruosius zmoniu veidus, del to photoshopas mums kaip sviesa vampyrui
|
|
|
Post by sepulture on Jul 28, 2007 10:48:25 GMT 2
o ple:D o as net nepastebejau ftkes:DDDDDDDDD tk dbr po diakono ispuoliu nuejau pazet:D mn ptnka aprnga(oj btu kaip tik musu iskriptuso simtadienio party tkus:DDD)
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 28, 2007 11:53:31 GMT 2
...Chem chem...Dabar tai me res kalba.... 1.Mielas Diakone, klausimas apie paranojiskuma buvo skirtas NE tamstai... 2. Kad ir atsakai i ne savo klausimus bent sakyk savo nuomone o ne uz visus("Kur MUMS pradeti?")Kas ka nores ta ir pasisakys. 3. Apie kuria tu cia puse galvos kalbi? Me nieks neliepe deti paso nuotraukos XD Jei tamsta geidzia pamatyti DIDESNES foto ORIGINALA be jokiu taisymu prasom- ziurek kiek patinka i mano neuztamsintus ir "neapkarpytus" rubus...XD img183.imageshack.us/img183/6254/20070725plateliai0001qg5.jpg4. Ranka beje viena matosi o kita laiko fotika bet jei tamsta nori pamatyti mano desines rankos foto galiu mielai atsiusti...XD 5. Del sypsenos-tai niekada nesisypsau nuotraukose ir del tamstos sio iprocio keisti me nezada XD 6.Jei nepatinka "akmeninis" me veidas tai me gali pasiulyti i ji neziureti jei nepatinka...XD 7.Kas kas susildytu fona me pazada kita karta fone pristatyti daug zvakiu...XD 8.Kur as paskendus ir koks mano pasaulis me praso nesikisti nes tai tik me raikalas...XD 9. Visi gal ir niera priekabus bet tamsta tikrai esi tad nesigink...XD 10. Tamstos nuomone me isklause bet atvirai sakant me i tai nusispjaut...XD Jei me cia netinka me gali is cia nesdintis ir pasakyti bye-bye mielajam Diakonui...XD 11. Me savo kalba baige ir laukia nesulaukia daugiau priekaistu is Diakono...XD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 28, 2007 14:57:05 GMT 2
9. Visi gal ir niera priekabus bet tamsta tikrai esi tad nesigink...XD 10. Tamstos nuomone me isklause bet atvirai sakant me i tai nusispjaut...XD Jei me cia netinka me gali is cia nesdintis ir pasakyti bye-bye mielajam Diakonui...XD 11. Me savo kalba baige ir laukia nesulaukia daugiau priekaistu is Diakono...XD 9. As nepriekabus, as tik neturiu ka veikti... 10. As sito isklausimu nepavadinciau... 11. Daugiau tavo anketos nekomentuosime nes tai sukelia bereikalingas problemas, nes viska supranti tiesmukai... PS nesikabinek prie kiekvieno zodzio cia ne interpretacijos rasymas...
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 28, 2007 15:32:00 GMT 2
Hm... 9.Tai susirask ka veikti nes as tavo nervams ar dar velnia zino kam islieti netinku.Patikek. 10. As isklausiau o kaip i tai reaguoju cia jau mano reikalas gerbiamasis... 11. Wau mane nustebino tavo galia isakineti visiem. Vadinasi jei istiesu sios anketos niekas nebekomentuos- sveikinu-tu isties VALDOVAS XD Ir dar...Nenorek kad visi zmones butu tokie kaip nori tu... Tai deje neimanoma XD
|
|
|
Post by angiss on Jul 29, 2007 12:46:38 GMT 2
O ...Ir kodel PARANOJISKA ATRODAU? ?? XD o todel, kad didelem akim ziuri i objektyva ir tas zvilgsnis nieko gero nereiskia :DDD nebutina su diakonu kapotis, nepriimk zodziu uz gryna piniga, tada tikrai lb linksma ir juokinga pasirodys :DDD
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 29, 2007 13:44:38 GMT 2
...As ir nepriimu tu zodziu...arba priimu bet tik tam tikrose ribose.XD Toks jau mano charakteris kad kartais smulkmenos nervina o kartais net didziausi dalykai is kantrybes negali isvest...XD Seip ar taip is mano puses cia nieko rimto XD Tai ga;letu buti suprantama is mano postu kaikuriu ^^ Nors cia dar aisku priklauso nuo zmogaus kaip jis ka supranta... XD
|
|
|
Post by sepulture on Jul 30, 2007 14:03:45 GMT 2
ladyparanoja, tu dbr gali paprasyti pati diakono fotkes, jis va net neideda iki siolei:DDDDDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Jul 30, 2007 16:33:28 GMT 2
joo! nieko, bendrai paviesinsim meeto fotkes =D
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 30, 2007 16:48:19 GMT 2
Chem chem... as net nepastebejau turi jis ta fotke ar ne...XD Nu tada jau paziuresim... XD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 30, 2007 19:57:23 GMT 2
Nieko jus nededat, o kai laikas ateis pats isidesiu...
|
|
|
Post by angiss on Jul 30, 2007 20:22:18 GMT 2
nu diakonai, siaip nesaziningai elgies lady paranoja, o koks tavo zenklas? vezys?
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 30, 2007 20:35:39 GMT 2
...Oj oj oj tai grazu... Musu saunuolis pats komentarus i visas puses zarsto o pasirodyti pats kazko drovisi...XD Nu nieko kaip sakoma ila dar islys is maiso XD
Tarpkitko Vandenis...XD Idomu kodel domaujates??
|
|
|
Post by angiss on Jul 30, 2007 20:59:09 GMT 2
siaip panasiai mn klasioke veze samprotauja ir daug ka uz gryna piniga priima :DDD anyway, su ja sutariu gut...
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 30, 2007 21:47:46 GMT 2
...Kazko panasaus ir tikejausi...XD Dabar visi bandys issiaiskint kuriam gale cia man zvaigzdes leme toki samprotavima ir charakteri...XDDDDDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 30, 2007 22:23:18 GMT 2
O man idomu kiek tau metu... O jei pati ...Lady Paranoja... paprasys nuotraukos as ja idesiu
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 31, 2007 16:20:26 GMT 2
...Del metu galim pazaisti XD Spek:) ...
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 31, 2007 19:18:20 GMT 2
Duociau 16-17, nemanau kad esi pilnamete
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 31, 2007 19:47:15 GMT 2
O tu izvalgus XD
|
|
|
Post by angiss on Jul 31, 2007 20:55:41 GMT 2
o kam tau diakonai tie metai? nebent kazka sumastei...
|
|
|
Post by Paranoja on Jul 31, 2007 21:11:21 GMT 2
Arba zmogus nori zinoti viska...XD Pradedant nuo to kodel foto rubu ir ranku nesimato, paskui metu, o baigsim turbut batu numeriu...XDDDD
|
|
|
Post by Diakonas on Jul 31, 2007 22:34:07 GMT 2
Ne batu nr manes nedomina nebent butu virs 40 , as apsiribociau telefono nr :DD Na o jei rimtai tai reikia zinoti pasnekovo amziu kad bendravimas butu visavertis (todel is kart pasakiau saviski)... O kiek tiksliai tau metuku? angie as visada kazka mastau ir planuoju
|
|
|
Post by sepulture on Jul 31, 2007 23:55:19 GMT 2
diakonaj, kaip manaj, kdl vyrai vsd renkasi jaunesnes, o moterys vyresnius? nereike ce painioti "beauty&money" dainuskos:D tdl kalbant apie amziu, jaunesniu prasom jokiu budu(ce ateicei:D) nenuvertinti:D
|
|
|
Post by Diakonas on Aug 1, 2007 0:32:12 GMT 2
sepulture nieko nesupratau ka nori pasakyti turbut senstu... ;D
|
|
|
Post by Paranoja on Aug 1, 2007 16:57:47 GMT 2
...Tiksliai tariant 17metu 5menesiai ir ~ 20-kelios dienos XD (Ce taip per pora sekundziu paskaiciavus XD ) ...O tau idomu diziapedes??? XDD Deje turiu tave nuvilti...XDD
Manau Sepulture turejo omeny kad jaunesniu nuvertint negalima...Tai ir pasake paskutiniam sakiny... XDDD
|
|
|
Post by ReFaN on Aug 1, 2007 17:39:41 GMT 2
nevarykit ant didziapedziu joptararai xD
|
|