|
Post by mementomori on Oct 19, 2005 18:59:25 GMT 2
Sveiki.. Hmm.. dabar prisistatyt tureciau, ar ne? Tai gi, as esu naujokas (kolkas, ir tikiuosi likti cia). Zmogus turintis tyra, jautria, juoda siela. Juoda? Kodel juoda? Tai labai atspindi mano poziuri i viska... be to tai mano megstamiausia spalva. Kodel susidomejau siuo forumu. Na... internetas mano vienintelis draugas. Ir as megstu bendrauti su zmonemis jo pagalba, nes realybeje esu vienisius.. Gyvenu vienas, uzsidares. Draugu neturiu. Muzika. Na.. man patinka tiek lengva muzika, tiek sunki. Dievinu Gothic, Darkwave, Industrial, Neo-folk ir net sokiu muzika. Svarbiausia, kad toji muzika turetu ta pasakiska tamsos uztaisa savyje. Is sunkesnes muzikos man labai patinka Black Metal, Gothic Metal, Death Metal ir t.t. Roko klausausi mazai.. bet vis delto klausausi. Nezinau ar esu romantiskas... Ar esu saltas... Bet zinau, kad man be galo patinka zvakes, naktiniai pasivaiksciojimai vienumoje, pasivaiksciojimai, pamastymai kapinese. Taip.. man patinka kapines.. jos mane zavi savo ramybe. Taigi.. nepaisant to, kad esu atsiskyrelis ir vienisius.. tikiuosi neatstumsite manes..
|
|
|
Post by Kemeta on Oct 19, 2005 19:00:46 GMT 2
cia visi laukiami su dziaugsmu
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 19:05:26 GMT 2
sveikas;) tai jei teigi kad esi vienisius kodel tau taip svarbu kad mes taves neactumtume? manau,tave ce pakviete i gan tinkama rata;) nesupyxi jei truputeli pakamantinesiu? o ka tu laikai draugais,jei is sitiekos zmniu gausos negali situo vardu niekieno vadnt?
|
|
|
Post by mementomori on Oct 19, 2005 19:11:41 GMT 2
Draugais as vadinu tokius zmones, kuriais galeciau pasitiket net mirdamas.. o tokiu manau mano gyvenime nera.. yra tik pazistami... Kodel man svarbu kad manes neatstumtu? Hmm.. visgi kiekvienam zmogui (koks jis bebutu) nemalonu kai jam pasakoma "Eik is cia.. tu cia nereikalingas... Tu toks ir anoks... todel taves cia neturi buti.." Be to, kad ir koks vienisius butu zmogus, jam reikia bendravimo kazkokio.. o internetas.. labai geras dalykas. Vienatves ir bendravimo kompromisas. Buni vienas.. bet bendrauji. Logiska?
|
|
|
Post by Kemeta on Oct 19, 2005 19:18:06 GMT 2
Bet kartais nebemoki bendrauti realybeje , cia prisibendraves..ir seip ar taip toks bendravimas neatstos pokalbio ziurint tiesiai i akis..bet cia mano nuomone..na, nebent susirandi virtualiu draugu ir veliau realiai su jais bendrauji..:)beje, is kokio tu miesto?
|
|
|
Post by Minerva on Oct 19, 2005 19:19:56 GMT 2
Labas vakaras. Sutinku su Mementomori. As taipogi is tikruju turbut nei vieno negaliu pavadinti draugu, sis zodis turi labai daug galios savyje. Man buna tik didesni ar mazesni pazistami. O kodel pasirinkote toki slapyvardi? Daznai galvojate apie mirti?
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 19:23:57 GMT 2
virtualybe visad pasiglemzia didzeje dali musu tikros esybes...as visada uz realu bendravima;)ir labai mextu akiu kontakta,kas be ko-tai juk musu sielos veidrodzei...ir butu lngveu izvelgti tavo juodaja siela,kaip teigi;) o del draugu...gal abejoji kitu patikimumu del savo nepatikimumo?
|
|
|
Post by mementomori on Oct 19, 2005 19:29:58 GMT 2
Apie mirti galvoju ne taip jau retai. Bet... as i ja neziuriu taip, kaip kai kurie "depresantai". Jie galvoja "kuo greiciau - tuo geriau.." (bet taip tik galvoja). As vat ziuriu i ja kaip i grazu dalyka, ciklo pabaiga ar kazka panasaus. Megstu ja estetizuoti. Na aisq tikrai nesu kazkoks savizudis ar kazkas pan. Esu zmogus kaip visi.. ir gyventi man norisi.. Tik man nepatinka tas poziuris.. tas eilinis.
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 19:32:09 GMT 2
tai netiki kazkuo daugeu po mirties jei tau tai tarsi ciklo pabaiga?
|
|
|
Post by Minerva on Oct 19, 2005 19:37:16 GMT 2
O ar i gimima ziurite taip pat kaip i grazu dalyka?
|
|
|
Post by mementomori on Oct 19, 2005 19:49:59 GMT 2
Savo patiklumu tikrai neabejoju.. Na, as tikrai netikiu, kad po mirties kazkas gali buti... Todel, mano manymu,tai ciklo pabaiga. Velgi pasikartosiu )).. As esu zmogus, o zmones klysta. Kas klydo, o kas ne suzinosim tik ciklo pabaigoje.. Gimimas... Man tai nera grazu.. Nes as nemegstu mazu vaiku. Na.. jie mazi, jie verkia, jais reikia rupintis ir t.t.... bet manau.. su amziumi sitas poziuris keisis..
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 19:52:09 GMT 2
ir ka tie vaikai padare kad ju taip daug kas nemexta?<=D slyksti neteisybe... ps. patiklumas ir patikimumas skiresi
|
|
|
Post by mementomori on Oct 19, 2005 19:56:18 GMT 2
Oj.. atleisk. . issiblaskes as siandien. P.S. isipjoviau i liezuvi... cia negerai.. : ;D
|
|
|
Post by Minerva on Oct 19, 2005 19:56:21 GMT 2
Sepulture, o Jus vaikus dievinate, kaip suprantu? Mementomori, ir Jums nebaisu, kad nieko nera po mirties?
|
|
|
Post by Hellena on Oct 19, 2005 19:58:40 GMT 2
mementomori busi prastas tevas savo netyciukam.. ;D P.S. as irgi vaikus labai mextu =) bisk kitaip nei sepulture ;D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 19:59:15 GMT 2
minerva,o taip ...vaikai man be galo patinka..
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 19, 2005 20:03:37 GMT 2
sveikas,kaimineli =)))
|
|
|
Post by oni on Oct 19, 2005 20:06:01 GMT 2
as ziuriu tokiu daugeja ;D va tokiu - juodom sielom, bet mananciu kad mirtis grazu ;D nei blogai nei gerai... Bet gimima laikau grazesniu dalyku, kad ir kaip tie vaikai klykia, manau ir pats rekiai nemaziau...
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 20:08:50 GMT 2
mano siela turbut raudona:D
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 19, 2005 20:10:36 GMT 2
mano kazkokia,nznaw kokia ;D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 20:12:14 GMT 2
nu ne ruzava ne ruzava:DDD
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 20:13:08 GMT 2
mementomori busi prastas tevas savo netyciukam.. ;D P.S. as irgi vaikus labai mextu =) bisk kitaip nei sepulture ;D aj nu znau kaip tu glvoji ap ta mano pomegi bet kitakrt reik skirti pelus nuo grudus ka as sakau:D
|
|
|
Post by ReFaN on Oct 19, 2005 20:13:10 GMT 2
nu tikrai ne ;D
|
|
|
Post by Kemeta on Oct 19, 2005 20:13:58 GMT 2
oo..turim nauja aiskerege sepulture! ;D gal ir mano zielos spalva zynai? ;D
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 20:14:46 GMT 2
nu ne juoda ne juoda:DDDDDD
|
|
|
Post by Kemeta on Oct 19, 2005 20:16:37 GMT 2
o jei konkreciau?
|
|
|
Post by sepulture on Oct 19, 2005 20:17:07 GMT 2
nu mes floodinam
|
|
|
Post by Sentenced on Oct 19, 2005 20:24:00 GMT 2
sveikas, mementomori... tikiuosi gerai praleisi cia laika...
|
|
|
Post by mementomori on Oct 20, 2005 17:54:47 GMT 2
Hellena... savo netyciukams tureciau but geras tevas, nes vaiku (netyciuku irgi) neplanuoju dar koki 8-10 metu i prieki.. Per tiek laiko mano poziuris i vaikus turetu pasikeisti.
|
|
|
Post by sepulture on Oct 20, 2005 18:10:16 GMT 2
j tai per ta laika zadi susilaikinet? rizika vsd gi islieka:D beje kur tavo prisistatymas dngo?
|
|