|
Post by PasikeiciauNikaXD on Sept 20, 2007 16:17:06 GMT 2
O, o man pavadinimas Proislerio "Raganiuke" is kart primine vaikystej mama skaitydavo, todel negaliu garantuot kas toj knygoj parasyta, bet pamenu ir kankoreziu lietu ir jos ejima i svente valpurgijos nakti, kur jei neklystu basos soko ir dar su sluotomis kazkas... reiktu rast ta knygele, jei dar galo negavus
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 23, 2007 21:16:43 GMT 2
aaa, ir as skaicau sita knygute ir irgi prisimenu, kad ten aprase valpurgijos nakti!=D tada paliko man gera ispudi =D
|
|
|
Post by PasikeiciauNikaXD on Sept 23, 2007 23:19:52 GMT 2
o as nepamenu kaip.. ir blogiausia - neberandu ;D o sito autoriaus knygeles (tarkim krabato trobele) puseseriu vaikam skaityt tenka... Ir jokios raganiukes ;D bet jei ne sita tema nebuciau prisiminus sitos knygeles ;D pasidomejau, primine kad sena ta raganiuke buvo, virs simto metu, bet skaites jauna tarp raganu, todel jos neprieme kaip savos ;D ir vat ta valpurgijos naktis... *eina atgal, vel ieskos*
|
|
|
Post by ReFaN on Sept 24, 2007 9:46:54 GMT 2
man tai labai patiko ta knygute ir butent isimine valpurgijos naktis =D bet nebepamenu nieko apie aprasyma, nes labai seniai skaiciau xD pamenu, po to ieskojau panasiu knyguciu, bet neradau =D
|
|
|
Post by sepulture on Sept 26, 2007 14:15:45 GMT 2
mn tai pirmneusei ap sita orgiju nakti papasakojo sestoj klasej vokieciu mokytoja :DDDD
|
|